Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Bende lenfoma tedavisi gördüm geçen yıl bitti ve 4. Evreydi

En başta şunu söyleyim lenfoma tedaviye en iyi yanıt veren kanser türlerinden birisi şükürler olsun ki. Kendinizi hiç yıpratmayın ve bunu annenizede yansıtmayın çünkü benim annem ben kemoterapi alırken kapıda ağlardı bu hastayı da etkiliyor. Bence anneniz bilmeli diye düşünüyorum Rabbim sabrınıda veriyor o kuvvetide. Ben hematolojide tedavi olmuştum kayseride ve bu süreçte 6 kür kemoterapi aldım daha sonra pet sonucundan benden tekrar biyopsi almak istedklerini ve radyoterapide alcağımı söylediler ama ben bölüm başkasına gittim ve bunların gereksiz oldğunu söyledi durumunuz varsa profada gitmenizi önenerim

Hastanede eğitim hemşiresi varsa size bütün detayları söyleyecektir ama benim arkadaşıma hiç bişey söylememişlerdi. Beslenme,moral, su çok önemli ve hijyen. Vücut bağışıklığı düşük oldğu için bol su tüketilmeli, şeker kesilmeli,sebze meyveleri sirkeli suda beklettik hep biz. Kan değerleri kemoterapiden düşebiliyor ona dikkat edilmeli zaten doktor kan iğnesi veriyor. Kemoterapi ağlarıda çok fazla sürmüyor zaten bir kaç gün halsizlik ve ağrı oluyor sonra vücut kendini topluyor

Herşeyi yazmak istedim biraz uzun oldu ama

Bu arada benim babannemde seneler önce lenfoma tanısı almıştı ışın ve kemoterapi tedavisi oldu ve şuan çok sağlıklı hiç bir sorun yok

Sormak istedğiniz birşey olursa burdan veya özelden sorabilirsiniz Tekrar geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifa versin inşallah