Annemin tavırları

maria65

No pain , no gain
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
121
48
28
Merhaba ben 14 yaşındayım ve lise 2 ye gidiyorum Annem babamin üzerimde çok emeği vard.
Her günün 5 saati ders çalışıyorum derslerimi de iyi tutmaya çalşıyorum Ben derslerimi çalıştıktan sonra az bilgisayara bakarim bazen bilgisayarda bile soru çözüyorum yani bilgisaara baktiğimda annem görüyor hemen "bide doktor olacakmis diyor " bu yaptigi hareketler beni colk etkiliyor ya biliyorum annem babam zamaninda cok eziyet görmusler yani daha ne yapabilirim televizyon bile izlemiyorum Benim yasitlarim gibi makyaj sürme sevgili bulma hareketleri bile yapmiyorum sizce artik ne yapmaliyim
Bide bazen birsey unutunca bu kafayla doktor mu olacaksin diyor "Ablalarim sizin yardimlarinizi bekliyorum Okuduğunuz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Anneler bazen iyi bişey yapmak isterken kırıcı olabiliyorlar canım.Emin ol o da senin iyiliğini istiyordur

Kendi annemi hatirladim. O da ben ne kadar calisirsam calisayim bilgisayari actigim anda boyle seyler soylerdi. Huzursuz ederdi :KK51: Ama asla, asla kotu niyetle degil. Hos, ben de hicbir zaman degil 6 saat, 3 saat bile calismazdim, masa basina oturdugumda da cogunda calisir gibi yapardim :KK48:

Annenle konusmayi dene. Bu sekilde anlattiklarini ona da anlat. Tabii sevgili bulmaya calismiyorum ben herkes gibi falan deme, hos degil, zaten 14 yasindasin daha, sevgili bulmaya calisanlar makyajla ugrasanlar vs cok da normal seyler yapmiyorlar. Konus, anlat, ama hicbir zaman unutma ki ister hosuna gitsin, ister gitmesin, ister biraz kirici yada asagilar gibi konussun, annen tamamen senin iyiligini dusunuyor.

Kendi annemi hatirladim. O da ben ne kadar calisirsam calisayim bilgisayari actigim anda boyle seyler soylerdi. Huzursuz ederdi :KK51: Ama asla, asla kotu niyetle degil. Hos, ben de hicbir zaman degil 6 saat, 3 saat bile calismazdim, masa basina oturdugumda da cogunda calisir gibi yapardim :KK48:

Annenle konusmayi dene. Bu sekilde anlattiklarini ona da anlat. Tabii sevgili bulmaya calismiyorum ben herkes gibi falan deme, hos degil, zaten 14 yasindasin daha, sevgili bulmaya calisanlar makyajla ugrasanlar vs cok da normal seyler yapmiyorlar. Konus, anlat, ama hicbir zaman unutma ki ister hosuna gitsin, ister gitmesin, ister biraz kirici yada asagilar gibi konussun, annen tamamen senin iyiligini dusunuyor.

Tesekkür ederim ama artik bıktim zaten evde 8 kisiyiz ders calisma ortamim pek uygun değil bazen o kadar sikiliyorum hayattan bikiyorum

burada bize anlattığın gibi annene anlatmayı denedin mi?

böyle söyleyince ben doktor mu olacağım peki de. benim kalbimi kırıyorsun beni olumsuz sözlerinle etkiliyorsun. lütfen anneciğim yanımda ol ve her fırsatta beni yargılayan ifadelerden eleştirilerden uzak durmaya çalış. belki doktor olurum ama sana karşı iyi bir evlat olmayabilirim bunu düşün lütfen. yada doktor olmayıp bir mesleği olan hayırlı evlat olduğumu... bunu zaman belirleyecek ama lütfen anne yanımda ol. ve benimle yürü arkada olup itme önümde olup çekiştirme elimi tut ve bana sevgini hissettir. belki bu şekilde bir mektup yazabilirisn annene.

böyle söyleyince ben doktor mu olacağım peki de. benim kalbimi kırıyorsun beni olumsuz sözlerinle etkiliyorsun. lütfen anneciğim yanımda ol ve her fırsatta beni yargılayan ifadelerden eleştirilerden uzak durmaya çalış. belki doktor olurum ama sana karşı iyi bir evlat olmayabilirim bunu düşün lütfen. yada doktor olmayıp bir mesleği olan hayırlı evlat olduğumu... bunu zaman belirleyecek ama lütfen anne yanımda ol. ve benimle yürü arkada olup itme önümde olup çekiştirme elimi tut ve bana sevgini hissettir. belki bu şekilde bir mektup yazabilirisn annene.

Ne kadar güzel anlattışmıssınız tesekkür ederim yorumunuz icin

Merhaba ben 14 yaşındayım ve lise 2 ye gidiyorum Annem babamin üzerimde çok emeği vard.
Her günün 5 saati ders çalışıyorum derslerimi de iyi tutmaya çalşıyorum Ben derslerimi çalıştıktan sonra az bilgisayara bakarim bazen bilgisayarda bile soru çözüyorum yani bilgisaara baktiğimda annem görüyor hemen "bide doktor olacakmis diyor " bu yaptigi hareketler beni colk etkiliyor ya biliyorum annem babam zamaninda cok eziyet görmusler yani daha ne yapabilirim televizyon bile izlemiyorum Benim yasitlarim gibi makyaj sürme sevgili bulma hareketleri bile yapmiyorum sizce artik ne yapmaliyim
Bide bazen birsey unutunca bu kafayla doktor mu olacaksin diyor "Ablalarim sizin yardimlarinizi bekliyorum Okuduğunuz için teşekkür ederim
Anne babalarımız bazen böyle olabiliyor, bizi kıracaklarını düşünmeden konuşabiliyorlar. Sen doğru yolda olan bir kızsın anladığım kadarıyla. Annen senin iyiliğini düşünüyor, geleceğinin iyi olmasını istediği için böyle konusuyor öncelikle bunu bil. Ve bu durumdada sana düşen yaşından birazcık daha olgun davranman. Annenle konuş, arada bilgisayara bakmaya hakkın olduğunu, stresli zamanlardan geçtiğini, duygu ve düşüncelerini güzelce dile getirerek annenden anlayış iste. Olmuyorsada kulaklarını tıkamaktan başka çaren yok. Anneni kırma ama bazı sözlerinede kulak asma. Geçici dönemler ve geçici şeyler bunlar..

Ne yaptıklarını bilseler keşke. Çok yanlış bir davranış. Okul toplantılarında bile uyarırlar velileri bunu yapmayın diye. Açık açık söyle düşüncelerini. Sana en yakın insan o sonuçta, neden çekinesin ki?

24 saat kafani kaldirmadan ders calisamazsin ki zaten, ara verdiginde kafani dagitmaya ihtiyacin var. Internete takiliyorsun sen de , ne var bunda :)

Kiyamaamm sana doktor mu olucaksin bakiyim sen :)

Takilma canim anneler babalar hep oyledir..
Sen gerektigi kadar calis kendinden emin ol onlar der zaten hep der durmadan der...

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım :) ama annenle arana mesafe koyma bu şekilde bunu bi sorun haline getirme derim ben çünkü anneler heppp böyledir inan bana kesinlikle kötü niyetle değil evlatlarını en güzel yerde görmek için uğraşırlar :)E bi de çok sıkıntı çekmişler diyosun kesinlikle sadece senin kendinden cok cok daha rahat yaşamını kurabilmen içindir bunlar içinin ferah tut :)

Back
X