- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
Herşeyi yaşadığını nerden biliyosun. Yardımcı olmak yerine yargılamayın!Herşeyi yaşa zarını korudun mu sorun yok el değmememiş numarası yapabilirsin...
gece nasıl anlıycak ki. öpüşüp öpüşmediğimi yada ne yaşadığımı anlayabilir mi? birlikteliği diyorsanız onu yaşamadım.
Ben yargılamadım sadece burdaki yorumları okuyunca önemli olanın o olduğunu görüp tariz de bulundum yoksa kimsenin hayat tarzı hatalarını dalga konusu yapmamHerşeyi yaşadığını nerden biliyosun. Yardımcı olmak yerine yargılamayın!
El değmemiş numarası yapabilirsin ne demek ? İnsanız hata yapabiliriz bu kızda hatasının farkında pişman ve bizden yardımcı olmamızı istiyo böyle tepki verme yanlış..Ben yargılamadım sadece burdaki yorumları okuyunca önemli olanın o olduğunu görüp tariz de bulundum yoksa kimsenin hayat tarzı hatalarını dalga konusu yapmam
Bu hikayeye kaynak gosterirmisiniz, ben bulamadim da?Tövbe et ve anlatma. Günahlar anlatılmamalı ama tekrar aynı hataya düşmemelisin. Hz .Ömer'e bir adam gelmiş, "Ey Ömer, benim kızım cahiliyye devrinde zina günahı işledi, şimdi onu isteyen biri var ama kızım bu durumdan hiç hoşnut değil, tövbe edip ağlıyor, onu isteyen adama bunu anlatmalı mıyım" demiş.
Hz. Ömer de demiş ki: Ey anası ağlayasıca, sen Allahın örttüğü bir günahı nasıl anlatırsın. Anlatmayın ve onu adetlerinize göre evlendirin" demiş..
Öncelikle vereceğim tepkilerde onayını beklemiyorum ayrıca hepimiz hata yapmışızdır yapıyoruzda ama yapılan hata ile önce yüzleşip başka insanları kandırmak gibi yeni bi hataya düşmeye karşıyım helede evlilik gibi ciddi bir konudaEl değmemiş numarası yapabilirsin ne demek ? İnsanız hata yapabiliriz bu kızda hatasının farkında pişman ve bizden yardımcı olmamızı istiyo böyle tepki verme yanlış..
Bu hikayeye kaynak gosterirmisiniz, ben bulamadim da?
He zar yernde yani. Bişey olmaz o zaman, burda yüzlerce var senin gibi. Şurda aldığın bütün tepkiler bakire olmadığını sandıkları içindi. Bakireysen sorun yok.
Tepkin yanlış dedim sadece.. Yaşadığı çoğu kızın yaşamış olduğu bişey bu kadar üstüne gitmeye gerek yokÖncelikle vereceğim tepkilerde onayını beklemiyorum ayrıca hepimiz hata yapmışızdır yapıyoruzda ama yapılan hata ile önce yüzleşip başka insanları kandırmak gibi yeni bi hataya düşmeye karşıyım helede evlilik gibi ciddi bir konuda
Ne sacma yaw,Anne annedir bikere seni dünyaya getiren kutsal insan. acaba sen ne fındıklar kırdın diye suç yarıştırabileceğin arkadaşın değil.
Bir çok kişiyle olmayıp sadece bir kişiyle olunca kutsal anne mi oluyor? Neye göre kutsallık nişanı veriyoruz annelere?Ne sacma yaw,
bi kiz bicok kisiyle birlilte olup birinden cocuk sahibi olunca "kutsal anne " mi oluyor yani?
Ne sacma yaw,
bi kiz bicok kisiyle birlilte olup birinden cocuk sahibi olunca "kutsal anne " mi oluyor yani?
Bir çok kişiyle olmayıp sadece bir kişiyle olunca kutsal anne mi oluyor? Neye göre kutsallık nişanı veriyoruz annelere?
Biz de anne değil baba demedik arkadaşım. Anne yaa anneden başka söylediğin bişey yok ki... Nedir annenin farkı diyorum, anne olunca biz de mi hatalarımızı sıfırlıyoruz diyorum?Anne yaaa annee ne zaman bu kadar uzaklaşır olduk annelerimizin ayaklarının dibinden...
keske kurtulsan bi an once..hayır canım seviyordum deli gibi bu adamı. dışardan bakınca komik geliyo ama seviyodum işte...
Biz de anne değil baba demedik arkadaşım. Anne yaa anneden başka söylediğin bişey yok ki... Nedir annenin farkı diyorum, anne olunca biz de mi hatalarımızı sıfırlıyoruz diyorum?
Buna mı takıldınız? Ne diyeyim çilekli hanım, çilekli bey, çilekli sultan, çilekli kardeş, çilekli bacı. Seçin beğenin alın, buyrun hanımefendiciğim.arkadaşım ?
Yaşadığında bencede bişe yok fakat yorumlar zar var mı yok mu boyutunda olunca bi kadın nasıl kendini bu kadar değersiz görüp hemcinsine de o bakışaçısıyla yaklaşabilir diye sorguladım.. erkekler yaşayınca çok normal ya hani sanki karşısındaki bi kadın değilmiş gibiTepkin yanlış dedim sadece.. Yaşadığı çoğu kızın yaşamış olduğu bişey bu kadar üstüne gitmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?