annemin tepkisi mahvetti beni :(

gece nasıl anlıycak ki. öpüşüp öpüşmediğimi yada ne yaşadığımı anlayabilir mi? birlikteliği diyorsanız onu yaşamadım.

hayir canim benim anlayamaz opusup koklasmaktan da kimse kotu kiz kotu kadin olmaz bunu aklindan cikar..anneler oyle arada agizlarina geleni soylerler emin ol maksimum 10 dk icinde pisman olurlar,onceden hic pisman olmadigini zannerdim annemin ama simdi bende anneyim,saniyesine pisman oluyorum ama renk vermiyorum takma kafana

Ben yargılamadım sadece burdaki yorumları okuyunca önemli olanın o olduğunu görüp tariz de bulundum yoksa kimsenin hayat tarzı hatalarını dalga konusu yapmam
El değmemiş numarası yapabilirsin ne demek ? İnsanız hata yapabiliriz bu kızda hatasının farkında pişman ve bizden yardımcı olmamızı istiyo böyle tepki verme yanlış..

Bu hikayeye kaynak gosterirmisiniz, ben bulamadim da?

Tek diyeceğim şey:
Yaptıklarının arkasında dur.
Birilerine söylersin, söylemezsin, ama sen kendin arkasında dur.
Kendine olan öz saygını kaybetme.

El değmemiş numarası yapabilirsin ne demek ? İnsanız hata yapabiliriz bu kızda hatasının farkında pişman ve bizden yardımcı olmamızı istiyo böyle tepki verme yanlış..
Öncelikle vereceğim tepkilerde onayını beklemiyorum ayrıca hepimiz hata yapmışızdır yapıyoruzda ama yapılan hata ile önce yüzleşip başka insanları kandırmak gibi yeni bi hataya düşmeye karşıyım helede evlilik gibi ciddi bir konuda

Maalesef falan deme.
Yaşamak istedin yaşadın.

Annenin zihniyeti iğrenç bu arada.
Benim de annem böyle konularda katı yaklaşım sergiliyor senin annen kadar değilse de ama ben dilediğimi yaşarım.
Bana böylelerinin kafa yapısı çok anormal geliyor. Annemin katı tavrını da ona açıklama yaparak yumuşattım biraz.

Sonumuzun ne olacağı bilinmez. Düğüne bikaç gün kala bile ayrılık yaşanabilir.
Elini tutmadan, öpmeden koklamadan mı evlilik kararı alacağız ? Bu ne saçmalık.

Senin üzüleceğin bir durum yok bence.

Tepkin yanlış dedim sadece.. Yaşadığı çoğu kızın yaşamış olduğu bişey bu kadar üstüne gitmeye gerek yok

Anne annedir bikere seni dünyaya getiren kutsal insan. acaba sen ne fındıklar kırdın diye suç yarıştırabileceğin arkadaşın değil.
Ne sacma yaw,

bi kiz bicok kisiyle birlilte olup birinden cocuk sahibi olunca "kutsal anne " mi oluyor yani?

Ne sacma yaw,

bi kiz bicok kisiyle birlilte olup birinden cocuk sahibi olunca "kutsal anne " mi oluyor yani?
Bir çok kişiyle olmayıp sadece bir kişiyle olunca kutsal anne mi oluyor? Neye göre kutsallık nişanı veriyoruz annelere?

Anne yaaa annee ne zaman bu kadar uzaklaşır olduk annelerimizin ayaklarının dibinden...

Tepkin yanlış dedim sadece.. Yaşadığı çoğu kızın yaşamış olduğu bişey bu kadar üstüne gitmeye gerek yok
Yaşadığında bencede bişe yok fakat yorumlar zar var mı yok mu boyutunda olunca bi kadın nasıl kendini bu kadar değersiz görüp hemcinsine de o bakışaçısıyla yaklaşabilir diye sorguladım.. erkekler yaşayınca çok normal ya hani sanki karşısındaki bi kadın değilmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…