Annemin titizliği

Gebeliginiz ileri. Lutfen kendinizi boyle zorlayici hareketlerden kacinin. Erken dogum olursa cok uzulursunuz. Gebeligim sizin haftalarinizdayken yan gelip yatiyordum besiye cekilmis dana gibi. Iyi ki de yatmisim, bunlar sizin son dinlenme zamanlariniz. Bebeginiz dogunca maraton baslayacak. Kime ayip olursa olsun, bebeginizi tehlikeye atma riskini almayin.
Anlamiyorki biz eskiden hamileyken neler neler yapardık diyor

Ayni sey ben de var. Annem gelmeden önce hep sıkı bir temizlik yaparım :) ama yine beğenmez. Esim de ben de temizlik isinde cok basarisisiz ne yazık ki. Biraz daha titiz olun diye söylenir, ben de siz bana hiç iş yaptirmadiniz ki bilmiyorum ancak bu kadar oluyor derim. Elinden geldiğince o yapar, yemekleri de o yapar geldiğinde. Belki siz de benden bu kadar derseniz, şakaya vursanız daha rahat hissedersiniz.
Aslında söylüyorum ama memnuniyetsiz hali beni rahatsız ediyor

Iyı de rahatsız oluyorsa onun problemi. Rahatsız olmak istiyorsa olsun ne yapalım yani.
sınıfta mı bırakacak
sen kendi rahatına bak.

Kendinizi salıp rahatlamadıkça bu böyle sürüp gider. Anneniz ya da herhangi biri evinizi eleştirme lüksüne sahip değil. Orası sizin eviniz. Ben eskiden hep kadınlar çok titiz olmalı ve temizlik yapmayı sever diye düşünürdüm. E ben hiç sevmiyorum kendimi olmadığım bir kalıbın içinde kasıp dururdum. Sonra olduğum gibi olmayı denedim valla çok rahatladım. Birileri titiz olabilir ne güzel ben değilim bu da benim evim. Nokta
Bir de ben sizin gibi yapabilsem keşke ah ahh çok imrendim size 👀

Birden olmadı benim de zamanla oluyor
Ne kadar zamanla peki?
Dün misafir gelecek diye normalde elimin değmediği yerleri bile temizledim laf olmasın pis demesinler diye. Akşama kadar nasıl bunaldıysam uçuk çıktı dudağımdan.

Ne kadar zamanla peki?
Dün misafir gelecek diye normalde elimin değmediği yerleri bile temizledim laf olmasın pis demesinler diye. Akşama kadar nasıl bunaldıysam uçuk çıktı dudağımdan.
Belli bir zamanı yok. Ama her anlamda kendim gibi olmaya çalışıyorum. Kendimi kasmıyorum elbette evimi temizliyorum misafir geleceği zaman özeniyorum ama kendimi yiyip bitirmiyorum çünkü hayat değerli ben de değerliyim.

Aynı bende sizin gibi oluyorum birşey derse yada yüzü değişirse hemen modum düşüyor Malesef düşündümde hep böyle olucak gibi 🤷🏻‍♀️

Iyi geceler kızlar derdim şu ki annem ne zaman kızım sana gelicem dese beni bir stres basıyor.annem temiz titiz bi kadın millet annesi gelince rahatlar ben geriliyorum.bel fitigim var temiz olmasına rağmen evi süpürdum sildim tozları aldım balkonu yıkadım tuvaletleri hallettim.2 saattir fıtığın azdı resmen ağlıcam.bu durumu anneme anlatmalımiyim sizce.sanki annem değil misafir geliyor
Sanırım hamilesiniz ve bu dönemde evin cok temiz düzenli olması zaten sizden beklenemez...Benim annemde titizdir ama asla o geliyo diye ugrasmam kaldıki Cat kapı geldigide olur..Burası benm evim benim kurallarım herkes kendi evinin düzeninden sorumludur .Sizde öyle yapın orası sizin eviniz anneniz bişey derse burası benim evim deyip net tavır koyun....Ablam biraz daha az titizdir mesela bana göre annem gidince çıt diyemez çünkü ablamın lafı agzında begenmeyen gelmesin der direk

Back
X