annemin umursamazlığı

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Bazen anneme anlamakta güçlük çekiyorum ... Herkes evlenmiş en sona ben kalmışım .. Bende o zaman çıkanlara bahane bulma diyorum .. kısmetim var ama nasıl desem hep bir düşünmem gereken şeyler oluyor.. üzülüyorum başka durumlar var banane diyor sonra karşılıklı konuşamıyoruz bile bu konuyu .. pehh deyip gidiyor .. anlamakta aşırı güçlük çekiyorum .. Anne gibi konuşmuyor bazen koca olsun evlen git modunda ... inanın kafam şaştı .. ne olmalı ne olmamalı beni çözemedim .

Başka kıyafet denerken bir dügüne giyerken bile kıyamet kopuyor kafama göre seçiyorum yok kalçan çıkmış yok öyle olmamış yok böyle olmammış şöyle olmuş böyle olmuş ... ne yapacağımı şaşırdım istediğimi yapsam burnumdan getiriyor o günü ya da düğünün

çok bocalıyorum ne yapacağımı nasıl mutlu olacağımı bilemedim .. tam kendi mi mutlu edecek bir şey oluyor öyle bir şey söylüyür ki hepsi yandı bitti kül oldu...

annen fazla usutune gelıyor sanırımmm..sende dedıklrıne takmadan edemıyorsun cok uzuosa bu durum senı dedıklerıne kulagını kapatmalısın mutlu oldugun gıbı yasamalısınn..yoksaa mutsuz olan sen olacaksın gıbıme gelıo....

Belki annenin bir sıkıntısı bir derdi vardır elinde olmadan sana patlıyordur , sormalısın bence canım :18:

Belki annenin bir sıkıntısı bir derdi vardır elinde olmadan sana patlıyordur , sormalısın bence canım :18:

Tek derdi bizim evlenememiz abimle .. herkes evlenmiş biz sona kalmışız .. hayatımızı kuramamış .. biz evlenince anneminde hayatı düzene girecekmiş rahat gezecekmiş .. ya birimiz 26 birimiz 28 yaşında .. ama annem abime vardiyalarından gelince hazır yemek koymak zorunda hissetiği için misafirlikten bile geri döner oğluşuma yemek hazırlıcam diye ..kendi başına bakmalı herkes ....o yüzden evlenin ne yaparsanız yapın modunda sanki biz evlenince dertler bitecek..

annenin ya piskolojik sorunları var yada , gerçekten anne olmasını beceremiyor.. Bana kalırsa boş ver sorma ona bir şey.. Babana danış.. inan babalar daha anlayışlıdır

annenin ya piskolojik sorunları var yada , gerçekten anne olmasını beceremiyor.. Bana kalırsa boş ver sorma ona bir şey.. Babana danış.. inan babalar daha anlayışlıdır

Babama hiç gitmiyelim .. telefonla arıyorum canım sıkılıyor bazen dışarıdayken ... ne var bir şey mi var ondan mı arıyon diye açıyor ..

Nereye gitsem duvar .. iş için yırtın , para yok , eş yok ... kendi yarattım hayal baloncukları bile patlatılıyor bazen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…