• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin umutsamazligi :((

minikPrensim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8.920
315
163
Yeni evlendigimde hamile oldugumu ilk annemi ziyarete gittigimde ogrendim. Insan seviniyor annesine sarilip sevgi bekliyor ama annem bana sarilmadi soka girdi konusamadi :KK43:

Ve ben dusuk yaptim sonra bir dusuk daha yasadim. Sonunda ogluma hamile kaldim bulantilar kusmalar tam 16. Haftaya kadar 1 hafta geldi ilgilendi gitti doguma geldi yaninda pembe sari mor kazaklar hirkalarla sagolsun 17. Gun yanimda kaldi ve izmire dondu.

Oglumdan sonra 1 gebelik daha yasadim riskliydi kanamalarim vardi tabi bu surede annem istanbula tasindi aramizda 10 dk vardi ve evime dahi ugramadi ve ben yine dusuk yaptim :KK43:

5. Gebeligim suan da bir oglum daha olacak allahin izniyle ama ogrendim ki annem bu bebegi istemiyormus 9.haftada yanina gittim cok kusuyorum diye 10 gun kadar kaldim tekrar izmire tasinmislardi

Ilk gunler pek ilgili olan annem.son gunlerde yemek.bile yapmadi kusa kusa ben yaptim 4 yasindaki oglum makarna istedi yok makarna deyip tersledi :KK43: karnimdaki ogluma battaniye ormek icin 1 yumak ip alfi ornegini bulduk netten basladi sonunda evime geldim tabi bu arada bana doguma gelemeyecegini basimin caresine bakmam gerwktiginide soyledi sebebide izmirde kiz kardesim tek kalacakmis 27 yasinda

12. Haftada bebegimde sikinti oldugunu ogrendik ama hastanenin yanilmasiymis neyse 10 gun once annem istanbula geldi ve bende kalmadi yalvar yakar geldi 1 gun kaldi battaniyeyi sordum bana verdigi cevap resmen canimi yakti kizim sen surekli hastanelerdeydin bebegin sonu belli degil diye devam etmedim dedi sok olmustum ama tepki veremedim

1 gun kaldiktan sonra arkadasina gitti ben bu arada kusuyorum tabi komsular esim soruyo annen niye kalmadi diye kimseye cevap veremedim sonunda dayanamadim arayip sordum esime kirilmista olsan beni cezalandiriyosun esimi degil gel sana ihtiyacim var bana bakma ogluma bak bari dedim ama maalesef gelmedi bende annemi hayatimdan cikardim biliyorum bazilariniz benim yanlis yaptigimi diyecek ama annem her hamileligimde psikolojimi bozuyordu hicbir gebeligimde sarilip tebrik bile etmedi cok uzuluyorum 40 yasindaki komsum dogum yapti annesi kosa kosa geldi yardimina :KK43:((((( simdi arayip sormuyorum diye uzuluyormus
sadece yazip rahatlamak istedim
Uzun.oldu helal edin hakkinizi

Yeni evlendigimde hamile oldugumu ilk annemi ziyarete gittigimde ogrendim. Insan seviniyor annesine sarilip sevgi bekliyor ama annem bana sarilmadi soka girdi konusamadi :KK43:

Ve ben dusuk yaptim sonra bir dusuk daha yasadim. Sonunda ogluma hamile kaldim bulantilar kusmalar tam 16. Haftaya kadar 1 hafta geldi ilgilendi gitti doguma geldi yaninda pembe sari mor kazaklar hirkalarla sagolsun 17. Gun yanimda kaldi ve izmire dondu.

Oglumdan sonra 1 gebelik daha yasadim riskliydi kanamalarim vardi tabi bu surede annem istanbula tasindi aramizda 10 dk vardi ve evime dahi ugramadi ve ben yine dusuk yaptim :KK43:

5. Gebeligim suan da bir oglum daha olacak allahin izniyle ama ogrendim ki annem bu bebegi istemiyormus 9.haftada yanina gittim cok kusuyorum diye 10 gun kadar kaldim

Ilk gunler pek ilgili olan annem.son gunlerde yemek.bile yapmadi kusa kusa ben yaptim 4 yasindaki oglum makarna istedi yok makarna deyip tersledi :KK43: karnimdaki ogluma battaniye ormek icin 1 yumak ip alfi ornegini bulduk netten basladi sonunda evime geldim tabi bu arada bana doguma gelemeyecegini basimin caresine bakmam gerwktiginide soyledi sebebide izmirde kiz kardesim tek kalacakmis 27 yasinda

12. Haftada bebegimde sikinti oldugunu ogrendik ama hastanenin yanilmasiymis neyse 10 gun once annem istanbula geldi ve bende kalmadi yalvar yakar geldi 1 gun kaldi battaniyeyi sordum bana verdigi cevap resmen canimi yakti kizim sen surekli hastanelerdeydin bebegin sonu belli degil diye devam etmedim dedi sok olmustum ama tepki veremedim

1 gun kaldiktan sonra arkadasina gitti ben bu arada kusuyorum tabi komsular esim soruyo annen niye kalmadi diye kimseye cevap veremedim sonunda dayanamadim arayip sordum esime kirilmista olsan beni cezalandiriyosun esimi degil gel sana ihtiyacim var bana bakma ogluma bak bari dedim ama maalesef gelmedi bende annemi hayatimdan cikardim biliyorum bazilariniz benim yanlis yaptigimi diyecek ama annem her hamileligimde psikolojimi bozuyordu hicbir gebeligimde sarilip tebrik bile etmedi cok uzuluyorum 40 yasindaki komsum dogum yapti annesi kosa kosa geldi yardimina :KK43:((((( simdi arayip sormuyorum diye uzuluyormus
sadece yazip rahatlamak istedim
Uzun.oldu helal edin hakkinizi

Ablacım kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama anneniz acaba gebeliklerinde sıkıntı yaşamış, belki düşük yapmış vs olabilir mi?Böyleyse doğum ve hamileliğe soğumuş ve aklına o günler geliyor olabilir.. Siz de kızı olduğunuz için aklına daha çabuk geliyor ve annelik görevlerini yapamıyor olabilir, komşu doğum yaptığında o yabancı olduğundan umursamıyordur belki.. :KK61:

Anneniz eşinize neden kırgın ki ?Belki evliliğinizin kötü biteceğini düşünüyordur ondan çocuk istemiyordur.

Eşinizle sıkıntı yaşamış anlaşılan.. neler oldu bilemiyorz tabi. Ama ne olursa olsn evlat yaa bırakılır mı bi başına.. anneler böyle yapmaz,ne düşünüyor neler geçiyor aklından kim bilir. Konuşun annenizle.. silmek ne demek! Keşke annem olsaydı da gelmeseydi.. :(

2 kardesiz hamilelikleri dogumlari cok rahat gecmis ve annem 1 kere dusuk yasamis ama insan torunu olacagima sevinmezmi ben cok uzuluyorum bebegim dogmaz diye battaniyeyi baskasina ormus :(((

Varya 5.gebeliğinizmiş. İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ama kaç yaşında kadın, belki kafası kaldırmıyor. Neden gelip her seferinde başınızda beklemek zorundaymış gibi beklenti içindesiniz anlamadım.

Sanki ona güvenerek hamile kalıyormuşsunuz gibi. O da bunu düşünerek rahatsız olmuş olabilir

Okurken çok şaşırdım neden böyle tavırları var ki. Hele torun sevgisi başkadır derler o4 yaşındaki torunu sevmiyor mu hiç. Birde sarılmadi diye üzülmeyin bazı anneler öyle belli edemez. Benim annem sevinir heveslenir bilirim ama sarilmaz bende öyle gördüğümden sarılsa tuaf olurum bende sarilaamam. Ama başka şekilde belli etmeli ilgi ve alaka ile

ya sanki anneniz bunalmış sizden gibi geldi bana, kırmak istemiyorum ama beş gebelik geçirmişsiniz sorunlarınız olmuş, sizi üzgün görmeye, ağlamaklı görmeye kalbi dayanmıyordur belki artık.Anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama yorulmuştur annende.

Ay hakkaten zormus durumunuz. Uzuldum adiniza umarim esiniz size destek oluyodur bazen aileler bu sekilde fena halde kalp kirip ne kadar buyuk yaralar actiklarinin farkina varmiolar malesef :( umarim saglikla kavusursunuz bebisinize. Size hem sabir hem kuvvet diliyorum.

Bende istemezdim annemle iletisimi.keseyim kim ister kii evliligim cok iyi mutluyum esimden yana sikintim yok ve ben ogrendim.ki annem komsularina bebek olmasaydi ben bosatacaktim onlari dort dortluk hayat yasamiyorlar demis ya ben hayatimdan memnunum kavga yok esimin kotu aliskanligi yok her istegim oluyor annemi anlamakta gucluk cekiyorum esim bile kizdi bana bu 5. Gebelik riskli geciyor annenle ben konusayim olumsuz seyleri sana anlatmasin diye ama annem israrla telefonda beni strese sokacak seylwr anlatip canimi sikiyor

Belki bu düşüklerde size sizden daha cok üzülüyordur .
Bi oğlunuz varmış aşlah bağışlasın yopranıyprsunuz diye istemiyor olabilirmi

Bence birisi sizin yaninizda olmak ve yardim etmek istemiyorsa sizde zorlamayin anneniz dahi olsa baska bir yakininiz varsa ondan yardim isteyin belli ki anneniz sizin durumunuzla ilgilenmiyor zorla guzellik olmaz

Bende istemezdim annemle iletisimi.keseyim kim ister kii evliligim cok iyi mutluyum esimden yana sikintim yok ve ben ogrendim.ki annem komsularina bebek olmasaydi ben bosatacaktim onlari dort dortluk hayat yasamiyorlar demis ya ben hayatimdan memnunum kavga yok esimin kotu aliskanligi yok her istegim oluyor annemi anlamakta gucluk cekiyorum esim bile kizdi bana bu 5. Gebelik riskli geciyor annenle ben konusayim olumsuz seyleri sana anlatmasin diye ama annem israrla telefonda beni strese sokacak seylwr anlatip canimi sikiyor
Annen neden ayrilmani istiyor sen memnunsan enteresan bir insanmis esinden mi hoslanmiyor hoslanmasa bile boyle birsey demeye hakki yok sen mutluysan

Eline ne gececekmis sizi bosatinca?heyy allahim yaa bu kiz annelerine de bir haller oluyo:110:baska konu daha vardi boyle allah sabir versin cidden hic bisey anlam veremiyorumo_O

eşinizle evlnirken annenizin rızasını almamak vs durumu varmı

Bu kadar sorunlu hamilelik yaşamanıza rağmen bu kadar sık hamile kalmanız gerçekten şaşırtıcı ki oglunuz 4 yaşındaymis biraz acele etmişsiniz ve annenizi bunaltmissiniz buradan bile bu kadar beklenti içinde olmanız beni rahatsız etti

Annen neden ayrilmani istiyor sen memnunsan enteresan bir insanmis esinden mi hoslanmiyor hoslanmasa bile boyle birsey demeye hakki yok sen mutluysan
yanlız kalmaktan korkuyormus duyduguma göre bana bir kere teklif etmişti eger evliliğin ıyı gıtmezse bana gel ben torunuma bakarım sen işe girer calısırsın diye

Görüşme hatta haber gönder. Anne dediğin mutlu gününde mutluluğu nu paylasmayacak. Çocuğuna 1 makarna yapmayacak. Zor gününde destek olmayacak ise ne işe yarar diye yolla lafını.

Back
X