Annemin üzerimde kurduğu baskı

Yaaa cocuklar arada kalmis ne kadar zor aslinda😑
Off hepimizi manyak ettiler aslında. Kendimi bildim bileli böyle. Boşanın demekten dilimde tüy bitti, boşandılar gene kopamıyorlar ya çok değişikler gerçekten. Eskiden kavgaları bitmezdi gerçi, şimdi en azından kavga yok.

Ben biraz zor bir dönemden geçiyorum
Birde yıllardır maddi manevi aileme kadar destek oldum ki, yorulmuş hissediyorum, en ufak şeyi bile bana söylemesinler artık istiyorum
Gece 12de arayıp kavga ettik demesinler, aklım kalıyor, çok üzülüyorum
O yüzden biraz katılaştım sanırım, şimdiye kadar bana yapılanlardan dolayı

Off o kadar iyi anlıyorum ki.. Anne babanın ebeveyni olmak onlara akıl verip durmak çok yorucu, ben 15 yaşımdan beri bu şekilde yaşıyorum...

Bakış açınız sahiden çok güzel 🥰
Amin Allah göstermesin yokluklarını, doğru yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar en iyisi sabır göstermek
Benim avantajım kardeşler de bana destek. Ablam özellikle onların yanında yaşadığı için en büyük yükü o sırtlanmış durumda. Siz yorulmakta bıkmakta çok haklısınız. Tamam diyip geçmekten başka çare yok, kafanızda kurmayın boşverin, içiniz rahat olsun.

Babam kanser atlattı dolayısıyla sigarayı bırakmıştı
Annem onu içerken yakalamış, bana diyorki babana söyle bidaha içmesin ben dedim dinlemedi
Eskiden babama defalarca söyledim kendi sağlığı bıktım artık, herşeye beni katma dedim, tamam dedi
Sonra da üzüldüm
Acaba konuşmalı mıyım diye, annemin sürekli bana şunu yap anneaneni ara, babannene giderken hediye al, halanı aradın mı demesinden bıktım
Lütfen beni biraz rahat bırak diyorum tamam diyor ertesi gün yine aynı
Bunlar normal mi ben mi abartıyorum
60 yaşında ölüm korkusu yaşayan babam sigara hala içiyorsa ben ne yapabilirim? Annem beni çocuğu olarak mı görüyor ortağı olarak mı
Baban baba şunu dedi, baban benle kavga etti diye yıllarca başımı yedi, boşan bırak yanıma gel diyince mazeret üretiyor nereye kadar diye
E tamam o zaman bana anlatma bidaha dedim bende
anlattıklarınız da kötü bir şey göremedim, anneniz bir arkadaş arıyor ve sizi arkadaşı olarak görüyor, insanlar içlerini dökerek rahatlarlar, o da sizinle rahatlamak istiyor, bunca yıl size bakmış büyütmüş, anneniz o sizin bence bu kusurunu görmezden gelin. Emin olun ki bütün anneler böyle

Ne desek bu durum düzelmeyecek zaten
Arada sinirlencez kızcaz sonra aynı devam 😂
Onların yaşam şekli bu olmuş artık. Bakın bizimkiler o kadar alışmış ki bu şekilde yaşamaya 60 yaşında boşanıp altlı üstlü oturmak nedir, ama o konfor alanlarından çıkamıyorlar artık. Anneler iç dökmeyi çok sever, kızım üzülür mü dert eder mi demezler pek. Anlatırlar ha anlatırlar. Sonra sen kazan gibi kafayla dolanır durursun onlar ise kuş gibi hafifler. O yüzden takmayın, geçiştirin, benim gibi geyiğe vurun işi.. Başka çaresi yok.

Ben biraz zor bir dönemden geçiyorum
Birde yıllardır maddi manevi aileme kadar destek oldum ki, yorulmuş hissediyorum, en ufak şeyi bile bana söylemesinler artık istiyorum
Gece 12de arayıp kavga ettik demesinler, aklım kalıyor, çok üzülüyorum
O yüzden biraz katılaştım sanırım, şimdiye kadar bana yapılanlardan dolayı
Allah yardımcınız olsun. Yaşadıklarımız benzer aslında. Benim babam ile annem de hep kavga eder. Arayı ben bulurum. Abim ile ablam kavga eder arayı ben bulurum. Annem sen konuşmuştuk hep. Alıştım ben artık yadırgamam çünkü ben yapmasam araları daha da kötü olacak. En iyisi diyorum ses çıkartma. Size tavsiyem bir dert olarak değil de işinizmiş gibi görün.

Babam kanser atlattı dolayısıyla sigarayı bırakmıştı
Annem onu içerken yakalamış, bana diyorki babana söyle bidaha içmesin ben dedim dinlemedi
Eskiden babama defalarca söyledim kendi sağlığı bıktım artık, herşeye beni katma dedim, tamam dedi
Sonra da üzüldüm
Acaba konuşmalı mıyım diye, annemin sürekli bana şunu yap anneaneni ara, babannene giderken hediye al, halanı aradın mı demesinden bıktım
Lütfen beni biraz rahat bırak diyorum tamam diyor ertesi gün yine aynı
Bunlar normal mi ben mi abartıyorum
60 yaşında ölüm korkusu yaşayan babam sigara hala içiyorsa ben ne yapabilirim? Annem beni çocuğu olarak mı görüyor ortağı olarak mı
Baban baba şunu dedi, baban benle kavga etti diye yıllarca başımı yedi, boşan bırak yanıma gel diyince mazeret üretiyor nereye kadar diye
E tamam o zaman bana anlatma bidaha dedim bende
Benim kv hala eşime anneanneni ara diye direktif veriyor. Aradım konuştum diyince de begumdemir de konuştu mu diye soruyor 😡

Back
X