Annemin yaptığı :(

Canım benim annenin yaptığı hareketi kesinlikle tasvip etmiyorum.Öncelikle onu belirtiyim her ne olursa olsun ister sevgisiz kalsın ister ilgisiz bu bence bir anlık zaaf bir anlık heyecan
bir defadan birşey olmaz denilip konuşmayla yalnız babanı ve sizleri değil bence bir şekilde kendi kendinide aldatma yoluna gitmiş...Sorsanız ilgi göremiyorum sevgisizim diyebilir.Allah insanı şaşırtmaya görsünn öyle tuhaf şeyler duyuyoruzki inanmak gerçekten zor öncelikle annen çok genç senin söylemen karşısında zaten bir mahcubiyet yaşayıp inkara gidip özelim tüzelim vs.. demiş..
Bence senin burda yapacağın en güzel şey öncelikle diğer arkadaşlarımın dediği gibi asla ama asla sırdaşım dediğin eşin dostun arkadaşın varsa kesinlikle söyleme bu bildiğin olay senin içinde kalsın bu birr ikincisi her ne olursa olsun o senin annen sakın kırıcı olmaa şimdiden sonra yapacağın en güzel şey takipde olman haa baktınki iş çığırından çıkıyor o zaman yine babana değil ama en azından teyzen varsa teyzene anneannen varsa onlardan birine söyleyip yardım alman bence annen zaten senin bilmenle büyük bir üzüntü yaşamıştır emin ol ne
kadar kötü olursa olsun sakın anneni kırıp üzme allah yardımcın olsun annene de rabbim yardım etsin tez zamanda yaptığının ne kadar yanlış bişi olduğunu anlasın inşallah

----------
demek konuştunuz..
bence iyi yapmışsınız..
fakat siz bu kadar üzülmesin diye hassas olmaya çalışırken böyle davranması üzdü beni.
neyse,
onu da olayın şoku içerisinde olabileceğine bağlayalım..
hayırlısı olsun hepiniz için canım..

sadece şunu diyin annenize
seni örnek alayımmı
hani değerlerimiz hani terbiyemiz
eğer yaptğın yanlış değilse bende aynı senin yolunda gideceğim
bakalım ne dicek
hatta babama da söyleyeyim o da başlasın de bakalım

çok sağolun konumu okuyup yorum yaptığınız için.
ama ben bu konuşmayı yaptıktan sonra anneme birdaha bu konuyu açmam ve artık konuşmalar hala kaydedilse bile annem bunu öğrendikten sonra kendi yaptığı konuşmaları silecektir bundan eminim.
keşke önceden daha uyanık davranıp konuştuğumda kendimi iyi savunabilseydim.
yazık oldu...

belki annen senin bu konuşma neticesin yaptığı hatadan vazgeçer canım.. konuşup konuşup silecekse durumlar çok kötü demek maalesef :teselli:

yani bundan sonra benim yapabileceğim hiçbirşey kalmadı. artık ikinci kez konuşamam ve şu anda yaptığı konuşmaları göremem.

muhtemelen geçici bir heyecan için yapmıştır..

ama bu şekilde bir tavır evli bir bayana üstelikte bir anneye yakışmaz..

senin yerinde olsam annemi karşıma alır kızılca kıyameti kopartırdım...eğer bu şekilde

davranmayı normal karşılıyorsa tek diyeceğin babandan ayrılıp bunu yapması daha ahlaka uygun olur....

ama belki açıklayıcı sebebleri olabilir....

ama bunu içine atma konuş....

ya bunu saklar içinde büyütürsün

yada konuşur ve doğruyu yakalarsın

içime atmayı seçeceğim galiba
:1no2::1no2:

Bence konuşmaları yine takip etmeye çalış bunun için sadece msn plus yok kaydetmeyi sağlamak için.. Spy 007 software diye bir casus program var kesinlikle bilgisiyarı kullananan kişi bu programın yüklü oldgunu farkedemiyor. Msn dahil tüm pc de klavyede yazılmış olan harfleri birbir kaydediyor. Bi süre bu program ile takip edip elinde delil oluşturabilirsin canım

iyi fikirr a.sa.s

keşke annenizle konuşup onu rencide etmeseydiniz. 40 yaşında evli çocuklu bırı olarak azıcık iltifat almak istemış olabılır. yaptıgı çok yanlış ama direk konuşmakta yanlış bence, bir ortamda konuyu açıp, benım bır arkadaşım msn de kamera açmış nete düşmüş rezil olmuş, ne adi insanlar var. yazdıklarından evın adresını bıle buluyorlarmış bela oluyorlarmış dıye korkutman daha yerli olurdu.

ahh ah ben doğrudan konuştum da ne oldu..
kadın üstüne bile alınmadı resmen :umursamaz:

ben annesinin hiç utanacağını düşünmüyorum.
empati kuruyorum,aynı şey benim başıma gelse suratına bakmaz,bir an önce babama anlatır,ayrılmalarını teşfik ederdim.ayrılmazlarsa ben o evi terk ederdim.

ama onlar benim ailem bu kadar kolay kestirip atamam ki mafoldumben

hayır hayırr, o sizin anneniz..sadece ilgiye ıhtıyacı var sanırım çok yalnız. başka birşey düşünmek istemıyorum. babana falan anlatma, ortada sadece zararsız bir sohpet var.ötesı oldugunu sanmam. yüzüne ıtıraf etmemesi de çok normal, bu konular narın ınce konular yüzyüze konuşmanız gerçekten yanlış olmuş. senın de yaşın küçük duygusal davranıyorsun canım. annenden böyle soğuma. bişey olmaz sakın kötu duşunme.

yok zaten soğumak istesem de soğuyamıyorum annem sonuçta o benim opuyorumnanaktan

Allah göstermesin de yuva yıkmak bu kadar kolay mı ya. tamam hazmedilir bişi değil de, bunun benim elimle olmasını istemezdim açıkcası.

canim annen sana belli etmemistir serin kanli davranip kendini hakli cikarmis.
Ama inanki icten ice cok kötü olmustur. ve bundan sonrada yazismalarina devam edecegini sanmiyorum
cünkü sonucta senin elinde ona karsi bir koz var artik ve her hangi bir tartismanizda anneni
bu konuda babana anlatmakla tehdit edebilegini düsünmüs olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…