annemin zengin damat hayali

tabiki böyle bir risk var ama ben izin vermezsem bunu yapamazlar ki... yani sevmediğim biriyle olmak istemiyorum ama seviyorum diye bu olsun diye de diretmiyorum. zamana bıraksam daha doğru sanırım. ailesinden çok farklı örnekler çıkabildiği gibi gizliden ailesinin kopyaları örnekler de olabiliyor. gözlem şart...

bunları en son görüşmemizde anlattım. hatta çok sert konuştum aileni istemiyorum dedim. o da ben de istemiyorum zaten diyor. hatta bu masada karar verelim dedim ya çık git hayatımdan üç beş gün ağlarım unuturum dedim ya da kalacaksan adam gibi kal ilişkimize sahip çık ailenin para mevzusunu aramıza sokma dedim.

ama anneme sen karışma diyemem ki oky... annemin tabiki karışmaya hakkı var. ama bana bu konuda diretmeye hakkı yok. bu aileyi iki yıldır tanıyor yapılarının da farkındaydı. iki yıldır çocuk çok iyiydi taşı sıksa suyunu çıkarırdı bi iki aydır babası paranı ödemedi diye mi kötü oldu dedim. yani ben ilerde bu çocukla evlensem de evlenmesem de haksızlık ediyor bence...

zaten son restleri de önceki konumda senin telkinlerin sayesinde çekmiştim. bu yüzden bilhassa fikrin benim için önemli...

sözlüm kredi kartı bile kullanmaz. kimseden borç almaz... cebinde parası yoksa evde oturur varken de otururdu öyle gece hayatı bilmemnesi olmamış hiç . bu olaylardan önce durumu çok iyiydi yine de para biriktirirdi. bu duruma sokan sevgilimin abisi. pavyon borcu nu kapatamadığı için işleri battı.

bir de işyeleri bi iki ay iş yapmayınca birsürü borç birikmş oldu... tabi ben sevgilimi böyle biliyorum ama yokluktan varlığa çıkınca görücem ...

sözlümle evlencem pişman olup olmıcağımı bilemem ama ötekiyle evlensem her sabah uyandığımda hayatımdan nefret edicem bunu biliyorum...

çok teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre olsun herşey...

haklısın sevgilimi dikkatli gözlemlemeliyim. bakıp görelim ne diyim... zaman gerek sanırım...

ailesi yüzünden sözlünden vazgeçmeni istemesi kabul edilebilir

ama sırf para zenginlik için diğeriyle olmanı istemesi çok kötü bir anneye yakışmayan bir davranış

aynen ayrıl demesini anlıyorum haklı olduğu taraf çok. ama hiç zaman vermeden gözlemlemeden zengin olanla görüştürmeye çalışmayı annem gibi bilgili kültürlü bi kadına hakikaten yakıştıramıyorum. bunu çocuğunun hiçbi vasfı olmadığına inanan anneler yapmaz mı? bari zengin koca bulsa der yani... o zaman beni niye okuttu ...

açıkça anlattım evet. ama kağıda yazmadım. süppeeeer fikirmiş :) hatta sözleşme gibi yapayım da imzalatayım bi hükme uymadığında ondan yargılayım onu

annem beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. çok teşekkür ederim :)

yok tabiki borç bitmeyi bırakın ben daha evlenmeyi düşünmüyorum. daha yaşıcak çok şeyim var çok küçüğüm. zaten kendi evimi kurcak parayı biriktiremeden evlenmeyi düşünmüyorum. haklısınız belki de mahcubiyetten böyle... zamanla görücem... sizin için de hayırlısını dilerim...

Senin bir çok yorumunu görüyorum aklı başında bir kadınsın doğruyu bulacağına annemle bu meseleyi en doğru şekilde hal edeceğine inanıyorum

çok teşekkür ederim iyi ki varsınız çok moral verdiniz, sağolun :)

tam da böyle oldu. sevgilim diretince kavga edince arabayı geçirmeyi teklif ettiler...

aynen buna gıcık oluyorum ben de. ödense direkt annem maddi durumu düzelticek..

haklısınız annemi de üzmemekte fayda varr... kavga etmek yok. teşekkürler :)

Canım zengin fakir diye insan ayırt etmek bence de çok yanlış ama annen ne yazık ki kaygılarında %100 haklı size bu aile ne yaparsanız yapın asla rahat vermez

annem elbette yüzde yüz haklı. ama biraz zaman vermek lazım yani ilerde keşke dememek için...

zaten sözlümün benden alt bir statüde olması ya da biz zengin onlar fakir gibi bi durum yok. işleri battığı için böyle ki zaten sözlüm hala iyi bi yerde çalışıyor. yani standart konusunda problemimiz yok durum onların batmış olmasındna kaynaklı.

ben zaten güçlü bi kadınım elin adamına bakmak istesem zengin olanla evlenirdim hemen. başınız sağolsun bu arada...

ama annenızde sızı kocanızın aılesının borclarını oderken bır tek sana yuklenılsın dıyede okutmadı demek ıstıyorum

diyorsun ya annem beni zengine versin neden okutuyor..okumak sadece para kazanmak için değildir sosyal statü içindir..birde sözlünün ailesi hiç iyi değil abisi pavyona borç yapmış falan...seviye yerlerde geziyor...Allah korusun böyle insanlardan..biricik kızım var

ama annenızde sızı kocanızın aılesının borclarını oderken bır tek sana yuklenılsın dıyede okutmadı demek ıstıyorum

Tabiki zaten boyle bisey olmicak yani ben enayi miuim o bu uckur icin borc yapsin ben onu odiyim zaten ben bununla evlenicem demiyorum zamana birakalim diyorum...

anneni dinle. sonradan pişman olma. ahh kafam ahhhh... şimdi evlenme durumum olsa seçimim farklı olurdu

bende okudum gitmediğim kurs falan kalmadı.ama şu anda çalışmak istemiyorum çocuğumu büyütmek istiyorum. ama zamanında yaptığım tercih sebebiyle çalışmaya mecburum. ama şartlarım farklı olsaydı şimdi rahatça bebğimi büyütür.sonra kariyerime devam ederdim. kariyer kaçmıyor ya kaçsada çokta dert yani......

Herkesin ellerine emeğine sağlık. yazdığınız yorumların hepsi benim için çok değerli. çok teşekkürler...

sözlümden ayrılmaya karar vermedim. öbür çocukla buluşmaya da karar vermedim. zamana bırakmaya karar verdim. Yaradan büyüktür kesin kararı vermemi sağlayacaktır eminim.

zaten henüz evlenmeyi de düşünmüyorum. sevgilimle evlencem diye de diretmiyorum. sadece orta yolu nasıl bulmalıyım diye konuyu açmıştım birçok kişiden de yorum geldi sağolun kafamı biraz daha toparladım sayenizde.

konumun kapatılmasını rica ettim. çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…