annemin zengin damat hayali

malesef... ama ağzını kapatmak gerek yani söyleyecek bi sözü varsa da yolunu dahi kapattım
canım evlenince o işler dediğin gibi olmaz ..sözlünün ailesi senin annenden bile almış..açız sürünüyoruz derler yine alırlar oğullarından..sen strese girersin..evlilik çok zor bir yoldur..o yolda insanların başına neler geliyor..bak ben 12 yıllık evliliğimde olgunlaştım..haytın gerçekleri farklı ..26 yaşımda aklım beş karış havadaydı hayatı şekilendirebileceğimi sanıyordum..ama hayat seni şekllendiriyor..kadın haklı çünkü sen üzüldüğün sürece o da üzülecek..

kesinlikle..kendisi daha sözde dul olduğu halde 25 bin tırtıklamayı başaran bir anne babaya kızını vermek istermiydi..ailesi çok tuaf

Annen hakli aile konusunda. Senin ailene boyle yapan yarin bir gün altinlarinizi paralarinizida hemen konar. Hic sevmiyorum boyle aileleri yaa

ben de söyledim sözlüm de ailesine söyledi ama dinletemedik... ben tabiki annemin beni sevdiğindne en ufak şüphe duymam. ama zengin damat takıntısı beni çok hayal kırıklığına uğrattı...
bence seni en seven annen olduğu için naazın ona geçecek hep ve adım adım istediklerini kabul ettireceksin..evladınmı va derdin var

haklısın sanırım öyle... ama çok üzülüyorum ne annemi üzmek istiyorum ne sözlümden ayrılmak... çok üzgünüm

Annen hakli aile konusunda. Senin ailene boyle yapan yarin bir gün altinlarinizi paralarinizida hemen konar. Hic sevmiyorum boyle aileleri yaa

Elbette zengin koca arama derdine girme ama bu kisiyle de aile kurma. Standart olsun ne anana borcu olsun ne villalari. ha ama illa ki ailesi dürüst olsun

Elbette zengin koca arama derdine girme ama bu kisiyle de aile kurma. Standart olsun ne anana borcu olsun ne villalari. ha ama illa ki ailesi dürüst olsun
bilgisayar mühendisi evlenmek istedi benimle..olmadı elektirik almadan olmaz tabi..anneler kızım sıkıntı çekmesin ister..
fakat kadına yapılanlar yenilir yutulur gibi değil..madem aldılar verseylermiş geriye..ayıp

Vardir annenin bi bildigii...
O akrabayla evlen diye demiyorum ama inan bana vardir bir bildigi.

Sozlune gelecek olursak; bilirim simdi sizle bir olup kendi anasini babasini kotuluyordur.. Evlendikten bikac ay sonra o benim annem, babam diyecektir. Bu yanlismi? Hayir degil ama sen sen ol bukadar guvenme fazlada atip tutma ailesi hakkinda.
Hele ki ailesine karsi tavir alamiyorsa kork derim ben

Hem okadar borcu ustlendigine gore ailenin maskarasi galiba senin sozlun

haklısınız galiba bu aileden de sözlümden de bi yol olmıcak gibi...

Hmm 6 ay kalmissa sorun yok aslinda ya az kalmis.. annen kesin 25bin tl nin etkisiyle de soyluyordur ve belki ilerde de kayinpederin falan maddi anlamda rahat birakmaz sizi diye korkuyordur

Hmm 6 ay kalmissa sorun yok aslinda ya az kalmis.. annen kesin 25bin tl nin etkisiyle de soyluyordur ve belki ilerde de kayinpederin falan maddi anlamda rahat birakmaz sizi diye korkuyordur

ondan korkuyor evet. kazandığını yiyecekler diyor...

ondan korkuyor evet. kazandığını yiyecekler diyor...
canım kredi kartlarını sözlün ödediğine göre ailsinin evini geçindiriyor..yazık günah aile çok düşüncesiz..sözlün onlara bakmasa açlar demekki bu devirde ev geçindirmek kolaymı..çok ama çok zor..maalesef durumları çok kötü sanırm

Hayattan ne beklediğiniz ile alakalı hersey. Keske hiç bir varlık ne Rabb'ini ne de ölümü bir anlık bile olsa unutmasa. Bir insanin parası olması o insanla maddi anlamda iyi yaşayacağınız anlamına gelebilir suphesız. Ama unutmayın ki o varlığın icinde baska seylerden de yoksun kalabilirsiniz. Aynı sekilde suan azimle sizin icin çabalayan sözlünüz ile standart bir gelîrin altında bir ömür geçirebilir fakat cok mutlu olabilirsiniz. Yada aksine bin pişman... Dedim ya siz ne kadar kanaatkar, sabırlı karsi taraf ne kadar caliskan ve geniş yürekli hersey onunla alakalı. Insanlara laf anlatmak onları değişmek zordur (kendileri istemedikce). Kendi tecrübelerime bakarak yazıyorum bu yorumu asla sadece mantık degil kalbin ve mantığın bir oldugu bir karara yönelin. Allah yolunuzu açık gönlünüzü îse geniş eylesin. Dünyalık seylere takılabilirsiniz ama unutmayınız ki zengini de fakiri de herkesın gîdecegi yer aynıdır. Insanlar biraz cömert olmayı bilseler zor ver imkansız görünen hersey asılabilir derecededir.

sözlüsü şu an ailesinin geçimini sağlıyormuş..yoksa bizde biliyoruz öyle olduğunu!

Ben bu konuda ne olursa olsun anneyi dinleme taraftarıyım. Diyelim ki evlendiniz, ailesiyle yine aranızda böyle bir olay geçerse anneniz demeyecek mi ben demiştim sana diye. Bunun modern olmayla alakasi yok, her anne kızı rahat bir evlilik yapsın ister. kisacasi ben annenize hak verdim

Üzgünüm ama annenize hak vermek durumundayim. Balık baştan kokar, çocuk çok iyi biride olsa aile bu atsan atilmaz satsan satılmaz.bende olsam Kızımın bu aileye gelin gitmesini istemezdim kesinlikle. Diğer kişi hakkındaki yorumuma gelirsek, maddi durumu iyi olduğu için kızım rahat yaşar diye içten içe isterdim ama aşk sevgi olmadan evlilik olmaz. Yok tanış görüş evlen demeZdim.o açıdan bakınca hak veremiyorum.ama sozlunuzle kesinlikle olmazdı istemezdim. Net yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…