- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
malesef... ama ağzını kapatmak gerek yani söyleyecek bi sözü varsa da yolunu dahi kapattım
canım evlenince o işler dediğin gibi olmaz ..sözlünün ailesi senin annenden bile almış..açız sürünüyoruz derler yine alırlar oğullarından..sen strese girersin..evlilik çok zor bir yoldur..o yolda insanların başına neler geliyor..bak ben 12 yıllık evliliğimde olgunlaştım..haytın gerçekleri farklı ..26 yaşımda aklım beş karış havadaydı hayatı şekilendirebileceğimi sanıyordum..ama hayat seni şekllendiriyor..kadın haklı çünkü sen üzüldüğün sürece o da üzülecek..malesef... ama ağzını kapatmak gerek yani söyleyecek bi sözü varsa da yolunu dahi kapattım
kesinlikle..kendisi daha sözde dul olduğu halde 25 bin tırtıklamayı başaran bir anne babaya kızını vermek istermiydi..ailesi çok tuafzengin damat takıntısı olduğunu sanmıyorum canım öyle olsa ilişkinizin ta başında taş koyardı iş söze kadar gelmezdi, bence onun tek derdi rahat etmen bak başında bi babanda yokmuş eminim bana bişey olsa kızım ne olur diye düşünüyodur, anne olunca anlarsın, klişe bi söz ama inan doğru
sözlüsü onların evladı..hiç bir erkek ailesini silmez..hatta evlenince ailelerine daha bir yanaşıyorlar..ah canım her lafın sözün önü böyle kapatılsa, insanlar utanıyo olsa idi emin ol burdaki konular % 50 azalırdı
bence seni en seven annen olduğu için naazın ona geçecek hep ve adım adım istediklerini kabul ettireceksin..evladınmı va derdin varben de söyledim sözlüm de ailesine söyledi ama dinletemedik... ben tabiki annemin beni sevdiğindne en ufak şüphe duymam. ama zengin damat takıntısı beni çok hayal kırıklığına uğrattı...
zengin damat takıntısı olduğunu sanmıyorum canım öyle olsa ilişkinizin ta başında taş koyardı iş söze kadar gelmezdi, bence onun tek derdi rahat etmen bak başında bi babanda yokmuş eminim bana bişey olsa kızım ne olur diye düşünüyodur, anne olunca anlarsın, klişe bi söz ama inan doğru
canım evlenince o işler dediğin gibi olmaz ..sözlünün ailesi senin annenden bile almış..açız sürünüyoruz derler yine alırlar oğullarından..sen strese girersin..evlilik çok zor bir yoldur..o yolda insanların başına neler geliyor..bak ben 12 yıllık evliliğimde olgunlaştım..haytın gerçekleri farklı ..26 yaşımda aklım beş karış havadaydı hayatı şekilendirebileceğimi sanıyordum..ama hayat seni şekllendiriyor..kadın haklı çünkü sen üzüldüğün sürece o da üzülecek..
Annen hakli aile konusunda. Senin ailene boyle yapan yarin bir gün altinlarinizi paralarinizida hemen konar. Hic sevmiyorum boyle aileleri yaa
bence seni en seven annen olduğu için naazın ona geçecek hep ve adım adım istediklerini kabul ettireceksin..evladınmı va derdin var[/QUOTE
hepiniz o kadar haklısınız ki ne desem boş... annemi üzmek istemiyorum. ama bilmiyorum kafam çok karışık. zamana bıraksam daha iyi sanırım...
Elbette zengin koca arama derdine girme ama bu kisiyle de aile kurma. Standart olsun ne anana borcu olsun ne villalari.
bilgisayar mühendisi evlenmek istedi benimle..olmadı elektirik almadan olmaz tabi..anneler kızım sıkıntı çekmesin ister..Elbette zengin koca arama derdine girme ama bu kisiyle de aile kurma. Standart olsun ne anana borcu olsun ne villalari. ha ama illa ki ailesi dürüst olsun
evet zaten beklediğimiz de bu. eğer sevgilim ödemezse halleri harap... ve kim olursa olsun ailesine bunu borçludur yani sonuçta büyüten yetiştiren aile. sadece 6 ay diyor... herkes ailesi için bunu yapar.
bilemiyorum şu an ble bana trip atıyor.
Hmm 6 ay kalmissa sorun yok aslinda ya az kalmis.. annen kesin 25bin tl nin etkisiyle de soyluyordur ve belki ilerde de kayinpederin falan maddi anlamda rahat birakmaz sizi diye korkuyordur
canım kredi kartlarını sözlün ödediğine göre ailsinin evini geçindiriyor..yazık günah aile çok düşüncesiz..sözlün onlara bakmasa açlar demekki bu devirde ev geçindirmek kolaymı..çok ama çok zor..maalesef durumları çok kötü sanırmondan korkuyor evet. kazandığını yiyecekler diyor...
sözlüsü şu an ailesinin geçimini sağlıyormuş..yoksa bizde biliyoruz öyle olduğunu!Hayattan ne beklediğiniz ile alakalı hersey. Keske hiç bir varlık ne Rabb'ini ne de ölümü bir anlık bile olsa unutmasa. Bir insanin parası olması o insanla maddi anlamda iyi yaşayacağınız anlamına gelebilir suphesız. Ama unutmayın ki o varlığın icinde baska seylerden de yoksun kalabilirsiniz. Aynı sekilde suan azimle sizin icin çabalayan sözlünüz ile standart bir gelîrin altında bir ömür geçirebilir fakat cok mutlu olabilirsiniz. Yada aksine bin pişman... Dedim ya siz ne kadar kanaatkar, sabırlı karsi taraf ne kadar caliskan ve geniş yürekli hersey onunla alakalı. Insanlara laf anlatmak onları değişmek zordur (kendileri istemedikce). Kendi tecrübelerime bakarak yazıyorum bu yorumu asla sadece mantık degil kalbin ve mantığın bir oldugu bir karara yönelin. Allah yolunuzu açık gönlünüzü îse geniş eylesin. Dünyalık seylere takılabilirsiniz ama unutmayınız ki zengini de fakiri de herkesın gîdecegi yer aynıdır. Insanlar biraz cömert olmayı bilseler zor ver imkansız görünen hersey asılabilir derecededir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?