• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle 2 kelimenin 3. Sü kavga

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Ne zaman başım sıkışsa buraya yazıyorum fikirleriniz benim için önemli dışardan bi göz olarak değerlendirin bende ona göre kendime çeki düzen vereyim .
1. Olay : Dün annemle konuşurken kaf arasında anne ben daha gencim evlilik düşünmüyorum sevgilim olabilir ama şuan için evlilik aklımda yok dedim oda bana biranda durup metres hayatımı yaşıycan dedi ve tartıştık
2. Olay : arkadaşım biriyle sözlencek kızın kıymrtini biliyo çocuk çok mutlu ediyo anneme anlattım oda bana o kendinden aşşagıda olan insanlara bakıyo onda öyle sen hep kendinden üstünlere bakıyorsun dedi o nedemek anne dedim boyşu poslu yakisikli dedi bunu dediği kişiyi yolda görseniz dikkatinizi çekmez ve çevremdeki herkes sen kendini nasıl buna layık gördün dedi ama gelin görünki annem beni aşşağıladı anne ne demek istiyosun diyorum yani o senden üstün serseri kim bilir kaç tane vardır seni ne yapsım diyo daha üstüne basa basa senden üstün diyo . Tartıştık ve konunun sonu yine evlatlarında sana yapsınla bitti ve beddualarla .
3. Olay : yine dün anne işim gücüm yolunda gitmiyo dedim oda anne baba duasını almıyomuşum sebep o tartışmalar
Bugunde tatıle gitcez bi tanıdığın evinde kalacaz . Akrabalarımız sorar kimseye söyleme ev kiraladık de dedi 4 kere sorsum aynen böyle dedi . Bende sorana öyle söyledim bugun herkese tanıdığımızın evinde kalacaz demiş . Anne kaç kere sordum niye yalancı çıkarıyorsun diye biraz sert bi sesle sordum . Sen çok mu dürüstsun sanki ne olacak bugunde buna mı taktın bana karşı içinde nefretin ks kus bitmiyo dedi . Böyle yaptıkca kendinden nefret ettiriyosun dedi öyleyse madem muhattap olmayalım bende gidiyim sende kurtul dedim gelip bana allah sana anne acısı yaşatsın anla dedi daha konuşup duruyodu saat 10 da kendimi sokağa attım aglaya aglaya artık bıktım üniverste kazandım gitmeyecektım ama dayanamıyorum artık

Anne kız arasında olur böyle şeyler
Annenin dediklerini bukadar dert ediyorsan başkası sana dokunmasın bile.

Dediklerini dert etmek degil bugun sadece anne niye yalancı çıkarıyorsun dedim diye tam 1 saat kavga ettik ağlıyo sızlıyo beni intihar ettircen sonunda diyo beddualar ediyo
Anne kız arasında olur böyle şeyler
Annenin dediklerini bukadar dert ediyorsan başkası sana dokunmasın bile.

Universiteye git, deli misin ne demek kazandim gitmeyecegim. Kosa kosa git valla yoksa siyirirsin evde

o evden en guzel sekılde uzaklas
egıtım ve iş hayatıyla
kurtul valla

Annemle çok tartışırdım. 21 yaşındayım,evliyim... O kadar pişmanım ki, hem evlilik için hem ailemi bıraktığım için. Lütfen annenle tartışma lütfen. İnsan uzaklara gidince anlıyor kıymetini çünkü. Benim gözüm her gün yaşlı...

Ne biçim anne o ya
Anne görmesek normal diyeceğiz.
Çocuğuma beddua ettiğimi düşünemiyorum bile. Kaldı ki hiçbir insana edemem çocuğuma hiç edemem. Annene çözüm bulamadım negatif bi insana benziyor

Back
X