anne değilim ama anne olsaydım evlat kayırırmıydım TABİKİ HAYIR. evlatlarımın hepsi benden çıkma hepsi aynı adamdan olma ve hepsi Rabbimin yarattığı.
peki kardeşim yada abim evlenirken çok para harcansa bişi dermiydim TABİKİ HAYIR. o benim kardeşim canım ciğerim tabiki en iyisini hak ediyor ve anne babam öyle uygun gördü ise ben ne diyebilirim ki.
ya annem yada ben birbirimize küs kalabilirmiydik TABİKİ HAYIR. yani ben anamın kör tırnağına anamda benim kör tırnağıma kurban oluruz. ne gelin ne para nede başka bi durumlar bizi birbirimizden koparacak kadar bizim sevgimizden güçlü olacak kadar önemli şeyler değil.
bu durum da acaba senin bizlerle paylaşamadığın yada paylaşmayı unuttuğun başka bişeyler olabilir mi :? yani anneni çok kırmış olabileceğin bi durum olmuş olabilir mi?
bana da bazı arkadaşlarım gibi şaka gibi yada nasıl böyle bişey olabilir ki dedirtiyor anlattıkların. ve kendimi yerine bile koyamıyorum.
Allah yar ve yardımcın olsun canım. ayrıca baban için de başın saolsun.
aaaaaaaaaa nasil ana bu ya senin yerinde olsam hemen avukata giderim hakkimi ararim
seninde hakkin var herseyde sende onlarin evladisin sakin vaz gecme hakkini ara
muhalefet yapmayım diyorum ama çatlıyorum kusura bakmayın.bana verilen cvp çok güzeldi sen eşşekten düştünmü hiç? diye yani düşmeyen anlayamaz dediğim gibi bu yazılanlar teferruhattır öncesi sonrası yaşananları kimse bilemez zergi yada aşkaları anlata bildikleri kadarını anlatmışlar hele ben en son yaşadığım olayı anlattım bende açılan derin yaralardan sözbile edemem.demem oki imanın paranın kimde olduğu belli olmaz derler ya buraya bu yazıyı koymanın bir anlamı yoktu arkadaşım herkes kendi çapında bunları biliyor bişeyleri dine alet etmemek lazım çünkü o güzel duyguları hak eden ana var hak etmeyen var hak eden evlat var hak etmeyen var.senin söyleminle bakarsak olaya şunu yazayım bende(ozamanlar dinimize karşı gelen ana babaları da silmemiz söyleniyordu) hiç okumuş yada izlemişmiydin.yangına körükle gitmek değil benimki zergi derdini paylaşmış paylaşanlar olmuş.
2 sene civarı.Babamın vefatından 2-3 ay sonra küstük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?