- Konu Sahibi immortality
Merhaba kızlar, ben ailenin tek kızıyım bu nedenle hep korunup kollanarak büyütüldüm, annemle ilişkimiz ergenlik dönemimde berbattı, ona güvenimi kaybetmiştim vs neyse artık büyüdüm bunları aştım, son yıllarda da aramızdan su sızmaz -yani genelde- hatta o herkese benim en yakın arkadaşım oldu kızım falan der. Neyse problem şu ki bazen annem ufacık bir anlaşmazlığımızda yüzüme demediğini bırakmıyor, çok kırıcı laflar ediyor ve kendisi normalde halim selim, merhametli biridir ancak karşısında ben olunca hiç hız kesmeden ağzına ne gelirse söylüyor bu da içimden çıkmıyor. Aramız iyiyken birdenbire nasıl bunları diyebilir demek ki içten içe benim hakkımda böyle düşünüyor sinirlenince kusuyor diye düşünüyorum. En ufağından birinde annem pahalı bir parfüm almıştı abim tutturdu bileğine sık bakayım kokusuna diye bende sıktım sonra annem koltukta uyuyormuş bende şaka olsun diye bileğimi burnuna yaklaştırdım, annem birden uyandı "ne yapmaya çalışıyorsun sen beni parfümden mi soğutmaya çalışıyorsun" diye çıkıştı, çok üzüldüm ama neyse dedim. Birinde biryere gitmeyi canımın istemediğini söyledim gayet makul birşekilde birden işte "sen nasıl bir kızsın gökten zembille inmiş beni bulmuşsun, pislik gibi birşeysin" dedi resmen şok oldum halbuki sadece arkadaşlarıyla toplanacağı bir yere gitmek istemediğimi söylemiştim. En sonuncu da bugün oldu iPhone5 istiyormuş ama sadece havası için, kendi telefonunda da sadece arama yapabiliyor ve mesaj atabiliyor ben de yok artık dedim birden atladı yine bu kız ne fena ne kötü çok haset diye yine kırdı geçirdi kalbimi
O kadar kibar bir insan bana gelince nasıl böyle kaba oluyor anlamıyorum kaldı ki aramızda büyük bir anlaşmazlık olmamasına rağmen...Artık içinde yenemediği bir nefret olduğunu düşünüyorum bana karşı ve arada patlak verdiğini başka bir açıklama bulamıyorum, siz ne düşünüyorsunuz?