Annemle aramız çok kötü ne yapacağımı bilemyorum kızlar

Rainbow Peace

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
527
575
323
30 yaşındayım mesleğim var çalışıyorum. annem le babam ayrılar. 3 kardeşiz hepimiz annemle kalıyoruz. annemle son zamanlarda resmen düşman gibiyz. ben bu yaşıma kadar annem için hep çabaladım , hep yanında oldum ama nerde ney yanlış yapıyorum niye bu hale geldk bulamıyorum sebebini. hal böyle oluncada hiçbirşeyden zevk almıyorum, ee konu annem oluncada kimseye anlatamıyorum. en iys sizlerle paylaşmak dye düşündüm.. varmı acaba başka annesyle sorun yaşayan yada benm durumda olan. artık dua ediyorum hayırlı bir kısmet çıksında bende evimi kurayım, yada tayinm başka şehire çıksın biraz uzakta yaşayım dye..neyapmayalım sizce, aklıma yazacak birsürü şey gelyor ama nereden başlayacağımız blmeyorum..

Konuyu biraz daha acsaniz. Anneniz menapozda mi ?

Konuyu biraz daha acsaniz. Anneniz menapozda mi ?
menapoza gireli 3 yıl falan olmuştur 53 yaşında annem. bende sütten çıkmış ak kaşık değlmdr bazen insan kendı hatalarınıda göremez belkı ama inanın elimden geleni yapmaya çalışıyorum. az önce kahve yaptım pşt tam namaz kılacak anne kahve yaptım çelm öyle kıl dedm hayır ben namaz kılacağım dedi. annem boşanalı 1,5 yıl olacak onun etkilerimi bilmiyorum aylardır ağlamıyordum artık çok zoruma gitmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…