• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım şimdiii

Su çeyiz işlerinden hiç hazzetmem zaten. Keske bunu farkettiğin anda KV ve gorumceni kenara çekip hayırdır bir sorun mu var siz böyle yapınca ben üzülüyorum, yyardım etmek zorunda değilsiniz, yeter ki tadimiz kaçmasın vs deseydin milletin içinde aglaman çok kötü olmuş. Ama çok da üzülme oluyor bazen, ben de eskiden hiç huyum olmamasına rağmen artık kendimi tutamıyorum en ufak tartışmada gözlerimden akiveriyor sonra zayıflık gosterdigimi dusunup tekrar üzülüyorum, olabiliyor istemdışı yanı. Bundan sonra dikkat etmeye çalis yapacak bir şey yok

Genelde her çeyiz vs de böle olay çıkar bizdede oldu malesef:KK43:ama ben çeyiz bittikten herkes gittikten sonra hallettim biraz idare edip sessiz kalabilirdiniz geçmiş oldun ne diyelim inş tekrarlanmaz
inşallah geceleri uyuyamıyorum niiye böyle oldu diye son günlerim zehir oldu :(

Yani " arada surat asarim.gel pesimde gez" demis....o kadar isin arasinda onun suratiyla ilgilenemem ben ya
evet her defasnda bn nasıl takip edeyim? :(
Ablacım düğün öncesi olur böyle şeyler sen sakin dur görümcende senden küçükmüş idare edersin sen onu zamanla takma kafana kız zayıflıcan siteesten gelinliğin olmucak üzülme bu dönemin keyfini çıkar:)
abla yemek yiyemiyorum şu olay yüzünden :( ben bir özür bekledim açıkcası size değildi davranışlarım gibisinden. ne özür dilicem diye birde bğırdı üstelik kendi evinde :(
Su çeyiz işlerinden hiç hazzetmem zaten. Keske bunu farkettiğin anda KV ve gorumceni kenara çekip hayırdır bir sorun mu var siz böyle yapınca ben üzülüyorum, yyardım etmek zorunda değilsiniz, yeter ki tadimiz kaçmasın vs deseydin milletin içinde aglaman çok kötü olmuş. Ama çok da üzülme oluyor bazen, ben de eskiden hiç huyum olmamasına rağmen artık kendimi tutamıyorum en ufak tartışmada gözlerimden akiveriyor sonra zayıflık gosterdigimi dusunup tekrar üzülüyorum, olabiliyor istemdışı yanı. Bundan sonra dikkat etmeye çalis yapacak bir şey yok
bende istemedim kv isteynce kıramadım. bnim evim temizleniyor kimseye iyilik yapmicm diyor. bende niye böyle diyosun dedim orda kuzeni vardı ona dedim diyor..
of of tutamadım ki kendimi :(

Düğüne kadar mümkün olduğunca az görüşüp düğün sonrası da net tavrınızı koymanız gerek, yoksa kendilerini bir şey sanıp daha da sorun yaşatırlar. Mesafe iyidir.

inşallah geceleri uyuyamıyorum niiye böyle oldu diye son günlerim zehir oldu :KK43:
Canım bende annemle tartışmıştım çeyizde çıkan meseleden çünkü azı durmadı hiç o gün insanların yanında sus diyorum susmuyor yatak odası serilirken eltim gelmiş annemde o ara Konuşuyor ya üstüne alınmış bi hışımla çıkdı dışarı ağlamış eşine böle böle dedi diye KV kaynım hepsi bir oldular bana bıdı bıdı yapdılar :( ben napdım ertesigün eltimi aradım dedim senin adınmı geçti konuşmamın üstünemi geldin dedi üstüne geldim çok ayıp yapdığın senin yüzünden herkesten azar işittim dedim
Aramız çok iyi ama şu yanlış anlaşılmalar olmasaydı o unuttu gitti ben hiç unutmayacağım :( ben ona ölemi yapdım çeyizi yayılırken :(

Canım bende annemle tartışmıştım çeyizde çıkan meseleden çünkü azı durmadı hiç o gün insanların yanında sus diyorum susmuyor yatak odası serilirken eltim gelmiş annemde o ara Konuşuyor ya üstüne alınmış bi hışımla çıkdı dışarı ağlamış eşine böle böle dedi diye KV kaynım hepsi bir oldular bana bıdı bıdı yapdılar :KK43: ben napdım ertesigün eltimi aradım dedim senin adınmı geçti konuşmamın üstünemi geldin dedi üstüne geldim çok ayıp yapdığın senin yüzünden herkesten azar işittim dedim
Aramız çok iyi ama şu yanlış anlaşılmalar olmasaydı o unuttu gitti ben hiç unutmayacağım :KK43: ben ona ölemi yapdım çeyizi yayılırken :KK43:

ya sizinde kötü olmuş :( ama iyi yapmışsınız aramakla.
ben ne yapacağım bundan sonra bilmiyorum

:110:özür bekledim ben açıkçası
Çok beklenti içinde olma canım başkasınada kızsa senin Günü'nde surat yapmaması lazımdı ben yinede kasıt görüyorum sizin olayınızda.Koskoca kadın annem bile Kasıtlı konuşduğuna göre herkese duyuracak ya içindekileri,ben ortaya konuşmak yerine direk kişinin kendisiyle konuşurum,eltim Fazlasıyla alınganlık yapıyordu o zamanlar ama şükür şimdi atlattı oda gençti ve ikimizde cahildik sanırım benim arayıp Açıkça sormam onu utandırdı ve birdaha yapmadı şimdilerde elti değil kankayız 7 yıl oldu:nazar:görümce Faktörü aynı değil malesef nasıl başlarsa öle gider çok yüz vermeden ayarında görüşmelisiniz,ben görümcemle hiç anlaşamam kıskanç itici kızın teki bayram dan bayrama görüşürüz olur biter.
ya sizinde kötü olmuş :KK43: ama iyi yapmışsınız aramakla.
ben ne yapacağım bundan sonra bilmiyorum

ya bu tarz durumları eşlerinize bıraksanıza kızlar bence hıc muhattap olmamalıydın madem nısanlın geldı onunla konusmalıydın bu durumu sen dırek aılesyle konusursan onların ve nısanlının sana cephe almasına neden olabılırsın

senin yaşını bilmiyorum ama senden 3 yaş küçük görümcenin anasına astığı surattan sana ne

evet kızmıştır; he ri,şe annesi onu koşturmuş; bir yandan da memnun olmamıştır; o da annesine kızıp hıncını senden almış; surat yapmıştır.

annesi ile de annesi yapma etme dediği ,için fısıldaşmıştır vs vs

en temizi her işinizi kendiniz yapın; işten gece çıkın temizleyin evinizi; madem altlı üstlü oturacaksınız baştan yardım vs kabul etmeseydiniz keşke

şimdi sen çalışıyorsun akşamları burada yiyin denecek çünküüüü

bakın çalışıyordum bir bahane değil; Pazar günü düğünüm vardı; cumartesi günün de çalıştım; gelinliğimi teslim alacağım gün toplantım uzadı eşim gidip aldı vs

kendi göbeğinizi kendiniz keserseniz ne görümce ne kv ne de anne kaprisine muhatap olursunuz

henüz hiç bir şey için geç değil; siz bağımsız aile olun yeterli

Çok beklenti içinde olma canım başkasınada kızsa senin Günü'nde surat yapmaması lazımdı ben yinede kasıt görüyorum sizin olayınızda.Koskoca kadın annem bile Kasıtlı konuşduğuna göre herkese duyuracak ya içindekileri,ben ortaya konuşmak yerine direk kişinin kendisiyle konuşurum,eltim Fazlasıyla alınganlık yapıyordu o zamanlar ama şükür şimdi atlattı oda gençti ve ikimizde cahildik sanırım benim arayıp Açıkça sormam onu utandırdı ve birdaha yapmadı şimdilerde elti değil kankayız 7 yıl oldu:nazar:görümce Faktörü aynı değil malesef nasıl başlarsa öle gider çok yüz vermeden ayarında görüşmelisiniz,ben görümcemle hiç anlaşamam kıskanç itici kızın teki bayram dan bayrama görüşürüz olur biter.
ne güzel tatlıya bağlanmış sizin . Ama ben görümcemin ruh haline göre hareket edemem ki sürekli :(
onlar şimdi akrabaların yanında oldu diye sinir oldular :/

senin yaşını bilmiyorum ama senden 3 yaş küçük görümcenin anasına astığı surattan sana ne

evet kızmıştır; he ri,şe annesi onu koşturmuş; bir yandan da memnun olmamıştır; o da annesine kızıp hıncını senden almış; surat yapmıştır.

annesi ile de annesi yapma etme dediği ,için fısıldaşmıştır vs vs

en temizi her işinizi kendiniz yapın; işten gece çıkın temizleyin evinizi; madem altlı üstlü oturacaksınız baştan yardım vs kabul etmeseydiniz keşke

şimdi sen çalışıyorsun akşamları burada yiyin denecek çünküüüü

bakın çalışıyordum bir bahane değil; Pazar günü düğünüm vardı; cumartesi günün de çalıştım; gelinliğimi teslim alacağım gün toplantım uzadı eşim gidip aldı vs

kendi göbeğinizi kendiniz keserseniz ne görümce ne kv ne de anne kaprisine muhatap olursunuz

henüz hiç bir şey için geç değil; siz bağımsız aile olun yeterli
bana sormadan kv tüm akrabalarını çağırdı normalde annem ablam kv görümcem yapacaktık.
24 yaşındyım ben.

Sizin birden ağlamanız saçma olmuş. Sakin sakin kayınvalideyi çek kenara sor, hayırdır anne bilmediğim bir mevzu mu var diye. Ağlamak ne yani.

bana sormadan kv tüm akrabalarını çağırdı normalde annem ablam kv görümcem yapacaktık.
24 yaşındyım ben.

işte o çağırdı ise

kv ye gerek yok insanlar yorulmasın biz yaparız ben evim daha düzeltilmeden o kadar kişiyi istemiyorum diyecektinnn

kv ye hayır demek gerekir acı bir tecrübe ile öğrendin

Görümcen çok da küçük değilmiş ama muhtemelen o gün ya da o günlerde yapmak istediği bir şeyi yapamamış; tribi ona

İnsanların önünde yaşanmasaymış iyi olurmuş ama olmuş bir kere herkes düğün öncesi gergin stresli olabiliyor tabi ki HoppaMesafe iyidir ciddi seviyeli duracaksınız daha az başınız ağırır samimiyet hep ayrılık getirir abartılınca :KK51:

valla ıyı yapmıssınızda
sızın degılde nısanlınızın ne yaptıgı onemlı
o ne yaptı?

Merhabalar bayanlar...

geçen hafta cumartesi çeyiz sermem oldu.. 9 gün geçti yani üstünden..
Normalde kv ve görümcemle aramız iyidir öncelikle onu belirteyım. Görümcem iyi bazen sinirli değişik biridir. (her yeri karışmayı çok sever ayrıca)
O gün çalıştığım için ben gelene kadar benim annem, ablam ve nişanlımın akrabaları evin çoğunu halletmişlerdi. ( kv deyle altlı üstlü oturacagız bu arada) Neyse o gün eve girdim görümcem sürekli gergin haldeydi suratı asıktı. Bir iş yapıyor mesela annesine bağıra bağıra.
benim annem yerde oturuyordu annemin yanında geçiyor ayağıyla annemin sırtına falan çarptı. telefonla konuşuyor tlefonu sinirle fırlatıyor. biz ailecek rahatsız olduk.
kv de görümceme buzdolabı silinecek dedi anne şimdi bişey derdim de dedi açtı buzdolabını öfkeli öfkeli silmeye başladı bırak dedim ben silerim beni duymadı bile. Ve iki kere mutfakta anne kız fısıldaşırken gördüm. En son patlama noktam Bir daha kimseye iyilik yapmayacağım dedi herkesin içinde ( tabi bende üstüme alındım o gün benim evim temizlenmiş sonuçta )
Neyse hep birlikte aşağıya kv yemeğe indik. Ben yine fısıldarkn gördüm kv ve görümcemi.
( Bu arada ben çeyizime çok fazla bişey alamadım maddi problemlerden dolayı anneme sürekli buraya ne sercez buraya ne koycaz diye kv anneme sürekli sordu durdu .)
yemeği yedik ben ağlamaya başladım istemsizce elim ayağım titredi. annem ne oldu dye sordu geldğimden beri surat çekiyorum dedim. o hızla kv geldi ne oldu dedi niye görümcemin suratı asık dedim bişey mi yaptık anne dedim bide fısıldaştınız dedim. Görümcem girdi odaya (bu arada onla aramızda üç yaş var üç yaş küçük benden.) ne demişim ben diye bağırmaya başladı hatta ağladı işte ben başka birine kızdım ondan öyle yaptım sizle alakası yok bilmem ne diye nasıl ağlıyor. Bize yansıtma dedim bende ağlıyorum tabi. kv kızını sakinleştireceğine daha çok gazlıyor kızı Allah benim canımı alsın diyor . kv dede evet kızım evet diyor. ( görümcem en yakın kuzeniyle bile sürekli tartışma halinde olan biri e haliyle o kuzenide vardı diğer akrabaları falan ) akrabalarından biri beni kenara çekti bizede hep öyle yapıyor dedi. nişanlım geldi direkt balkona çıktı. o sırada hala tartışma devam ediyor ablam gitmek istedi zor tuttuk. ben artık birden bi patladım yeter artık ya br yandan evlilik bir yandan iş stresi lütfen kapatın Allah rızası için dedim. ve konu kapandı.
misafirler gitti akrabaları ile araları çok iyi değil kvdelerin. keşke onların yanında olmasaydı falan dedi bende anne geldiğimzden beri ikinizinde suratı asıktı kendimi çok kötü hisseetim dedim. Size değildi o biz x (görümcem) le iki gündür kavgalıyız ondan oldu vs vs diyip durdular. Ama inkar etmediler suratlarının asık olmadığını.. Kızlar üç hafta kaldı düğünüme nasıl bir yol izliyim ben şimdi. :KK43:
Nisanlin ne dedi peki.

Back
X