• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım şimdiii

Altlı üstlü yani aynı ev de sen ona, o konuda yandın bir defa, ikincisi çeyiz serme akrabaların eve doluşması temizlik adı altında bolca dedikodu dönmesi falan artık bir bitsin dediğim adetler

Eş adayın hiç karışmamış hep böyle mi, böyleyse 2 kere yandın

ben hiç istemedim bende sevmiyorum, kv istedi tamam dedim neye özeniyorsan yap
ilk defa bu tarz bişey oldu ondada karışmadı

Mesafe koy diyenleri anlamıyorum. Eşinin en yakınları onlar. Kırmadan kırılmadan , anlayışla uzlaşabilirsiiniz. Keşke misafirlerin yanında bu olaylar olmasaymış ama olmuş artık birbirinize karşı daha anlayışlı ve sevgi dolu bir harita izleyin. Bu tarz sorunlar evlilikler başlarken herkesin başına geliyor, büyütürseniz bütün evlilik hayatınızda huzursuz olursunuz. Onun yerine birlikte kocaman mutulu bir ailen olmasını tercih etmez misin?
ben isterim tabi ki ama karşımda sürekli dengesini bilemedğim insanlar olursa bende nasıl davranacağımı şaşırırım :(
ama onlar hep istiyorlarki biz herşeye he diyelim

ben hiç istemedim bende sevmiyorum, kv istedi tamam dedim neye özeniyorsan yap
ilk defa bu tarz bişey oldu ondada karışmadı

İşin bürokrasisini ne kadar uzatirsan o kadar b.kluk çıkıyo,nedir mesela, nişan alışverişi kına bilmem nesi düğün alışverişi çeyiz serme akraba gezme vs, bunların hepsini yapmak elbette tercih ama ipler senin elinde olmak kaydıyla, olmayacaksa istemiyorum de geç,benim kV de kına istedi hatta büyük kavga ettik istemiyorum dedim yapmadım, bir kere iyiniyet gösterirsin istiyorlar heveslerini alsınlar dersin bakarsın iş heves değil laf sokma bir daha da yapmazsın

Sen en büyük hatayı birlikte oturmakla yapmışsın, ev anahtari istendi mi mesela, ya da çoktan verildi mi

Çeyiz yerleştirmede sen neden yoksun?
kendi izinli gününde yapsaydın ya... bu baştan hata.
görümcene gelince hem haklı hem haksız... Sen yokken sizlerin yapacağını o yapmış belli ki sinirine gitmiştir gelin hanım yok biz yerleştirelim gelsin üstüne kurulsun diye!
O buzdolabı silerken birşey derdim de dediği an kafasını gömesim geldi dolaba :KK53::KK53::KK53:

ayrıca evlilik idare etmek yeri gelince çevreye politik olmaktır. Sen milletin ekmeğine yağ sürüp düğün öncesi elaleme laf vermişsin. Aile içinde olanlar aile içinde kalır 4 duvar arasında. Altlı üstlü oturacaksan daha mantıklı ve akıllı hareket etmen gerekir.
Ağlaman hiç mi hiç olmamış sinirin boşalmış olabilir ama gelin-görümce karşılıklı ağlaşmanız itici olmuş..

Eş adayının da bostan korkuluğu gibi dışarda kalması daha vahim. Beyfendi etli sütlü karışmasın ne karıdan ne anadan olayım demiş heralde.
Ayrıca kv görümceyi gazladıysa senin annen de aşağı kalmamış be canım!

Mesafeni koru ve bence nişanlını iyi gözlemle.

İşin bürokrasisini ne kadar uzatirsan o kadar b.kluk çıkıyo,nedir mesela, nişan alışverişi kına bilmem nesi düğün alışverişi çeyiz serme akraba gezme vs, bunların hepsini yapmak elbette tercih ama ipler senin elinde olmak kaydıyla, olmayacaksa istemiyorum de geç,benim kV de kına istedi hatta büyük kavga ettik istemiyorum dedim yapmadım, bir kere iyiniyet gösterirsin istiyorlar heveslerini alsınlar dersin bakarsın iş heves değil laf sokma bir daha da yapmazsın

Sen en büyük hatayı birlikte oturmakla yapmışsın, ev anahtari istendi mi mesela, ya da çoktan verildi mi
:(evet nişanlıma konuyu açacaktm ama açmayacağım vazgeçtim. . ben ilk defa böyle bişey yaşadım çok sinir oldum bir anda ağlayıverdim. ama görümcemden özür bekledim veya ben o davranışları yaptım ama sizi üzmek istemdm vs diye acklama.
yok üç tane anahtarımız var biri nişanlımda diğr ikisi bende yok onlarda.

Çeyiz yerleştirmede sen neden yoksun?
kendi izinli gününde yapsaydın ya... bu baştan hata.
görümcene gelince hem haklı hem haksız... Sen yokken sizlerin yapacağını o yapmış belli ki sinirine gitmiştir gelin hanım yok biz yerleştirelim gelsin üstüne kurulsun diye!
O buzdolabı silerken birşey derdim de dediği an kafasını gömesim geldi dolaba :KK53::KK53::KK53:

ayrıca evlilik idare etmek yeri gelince çevreye politik olmaktır. Sen milletin ekmeğine yağ sürüp düğün öncesi elaleme laf vermişsin. Aile içinde olanlar aile içinde kalır 4 duvar arasında. Altlı üstlü oturacaksan daha mantıklı ve akıllı hareket etmen gerekir.
Ağlaman hiç mi hiç olmamış sinirin boşalmış olabilir ama gelin-görümce karşılıklı ağlaşmanız itici olmuş..

Eş adayının da bostan korkuluğu gibi dışarda kalması daha vahim. Beyfendi etli sütlü karışmasın ne karıdan ne anadan olayım demiş heralde.
Ayrıca kv görümceyi gazladıysa senin annen de aşağı kalmamış be canım!

Mesafeni koru ve bence nişanlını iyi gözlemle.

iş yerinden izin istedim vermediler ertesi günde cenazemiz vardı onun mevlüdüne gittk başkada zamn yoktu :(
acaba o an ben mi yanlış anladım dedim buzdolabı muhabbetnde haklıyım dimi?
gerçekten kendimi tutamadım :(
nişanlım kardesinden korkuyor sanırım

:KK43:evet nişanlıma konuyu açacaktm ama açmayacağım vazgeçtim. . ben ilk defa böyle bişey yaşadım çok sinir oldum bir anda ağlayıverdim. ama görümcemden özür bekledim veya ben o davranışları yaptım ama sizi üzmek istemdm vs diye acklama.
yok üç tane anahtarımız var biri nişanlımda diğr ikisi bende yok onlarda.

Anahtar mevzusunu yaz bi kenara aok dediydi dersin, sakin bir anda sıkıntısı ne öğrenmeye çalış kadın kadına halletmeye bak çünkü eş adayında seni koruyacak potansiyel görmedim inşallah koruyacağı durumlar olmaz, olmasın

evet şimdi bide aaltlı üstlü oturcaz nasıl olacak bilmiyorum..
bide istemeye geldiklerinde kp görümcem için çok fenadır altta kalmaz her şekilde intikamını alır demşti

:KK57:
Kiz isteme sirasinda muhabbet nasil oldu da oraya geldi ki? Ben buraya takildim. kp kizi hakkinda miye boyle birsey soyledi..
diger yandan olayda ikinizde de hata var ama duzelmeyecek bir sey degil diye dusunuyorum. Keske herkesin yaninda olmasaymis.

Daha evlenmeden yüz göz olunmuş..nedir yani bu kv evi temizler, gorumce ev yerlestirir, çeyiz serilir sonra kavga gürültü tantana,..yahu tutsaydiniz bir temizlikçi, temizleseydi..eşyalar da sifir geliyor zaten , neyin tantanasi bunlar..yani sonuca gelecek olursak, bence bu saatten sonra yapacağın en dogru şey mesafeli olmak..mesafeli olsam diye kendini kasıpta nemrut suratli ol demiyorum tabii..sadece mıç mıç olma..

Anahtar mevzusunu yaz bi kenara aok dediydi dersin, sakin bir anda sıkıntısı ne öğrenmeye çalış kadın kadına halletmeye bak çünkü eş adayında seni koruyacak potansiyel görmedim inşallah koruyacağı durumlar olmaz, olmasın
ben senin yanındayım diyor dün konuyu açtım
:KK57:
Kiz isteme sirasinda muhabbet nasil oldu da oraya geldi ki? Ben buraya takildim. kp kizi hakkinda miye boyle birsey soyledi..
diger yandan olayda ikinizde de hata var ama duzelmeyecek bir sey degil diye dusunuyorum. Keske herkesin yaninda olmasaymis.
konu konuyu açtı benim kız fenadır intikamını alır dobradır vs şeyler söyledi
Daha evlenmeden yüz göz olunmuş..nedir yani bu kv evi temizler, gorumce ev yerlestirir, çeyiz serilir sonra kavga gürültü tantana,..yahu tutsaydiniz bir temizlikçi, temizleseydi..eşyalar da sifir geliyor zaten , neyin tantanasi bunlar..yani sonuca gelecek olursak, bence bu saatten sonra yapacağın en dogru şey mesafeli olmak..mesafeli olsam diye kendini kasıpta nemrut suratli ol demiyorum tabii..sadece mıç mıç olma..
bende öyle istedim ama kendileri heves ettiler temizleyelm yerleştrelm diye

ben senin yanındayım diyor dün konuyu açtım

konu konuyu açtı benim kız fenadır intikamını alır dobradır vs şeyler söyledi

bende öyle istedim ama kendileri heves ettiler temizleyelm yerleştrelm diye

Belki de bilinsin bu hali huyu da ona gore davranirsin hani senin aleyhine olmasin diye ama tabi bilemeyiz..

Back
X