ve sonunda ayrıldılar....
annem 46 babam 52 yasında
yıllardır cekiyordu anneciğim,dayak,kavga,babam çalışmıyordu
hep çabaladı annem,dayımlar teyzemler kaç kere geldi bize ayrılın diye,ben daha küçücükken hiç sebepsiz yere annemin dayaklarına sahit oldum,başka bir kadın olsa hayatta çekmezdi ama annem cok direndi,hakaret,dayak,huzursuzluk
en son gecen hafta evde patlayan yine alkol sonrası,babamın cıkardığı kavgada can havliyle yine dayımları aradık,hepsi geldi ama evde kırılanlar bize saldırması..erkek kardesim tuttu babamı,yoksa dövücekti bizi ve inanın hiçbi sebebi yokkkkkkk,alkol.....
evi terkettik,dayımlarda kaldık,bi ev tuttuk bir iki parca esya aldık evden pazar günü.
aslında ayrılsınlar istiyorum
ama sıkıntım şu,babam çalışmıyor,hiçbi geliri yok,gidebilcek kimsesi yok.bir ay sonra oturduğu evden cıkması lazım.ne yiyo ne içiyo diye düşünüyorum,napıcak diye
bütün akrabalarım tepkili babama size bunca çektirdiğinden sonra niye üzülüyosun hala diye,evet çok çetirdi gercekten cok çektirdi,kendi hazırladı kendi sonunu,kendi ipini kendi çekti,annem birgün gün yüzü görmedi,hep hakaret,huzursuzluk,annem çalıştı,babam içti,benden baska üzülen yokk,ne demişler bi kürek b-k ta olsa baba işte
napıcam bilmiyorum..ac ve acıkta kalıcak,bizim durumumuzda berbat bir sürü borc var ona yardım edememki...
babam aradı pişmanım diyor,bir daha olmıcak diyor ama bu kaçıncı...artık zavallı anneciğim inanmıyorki ve annem bir daha barışırsa eger dayımlar teyzemler annemden desteğini kesecekler...bazen ne diyorum biliyomusunuz Allah'ım ölsün babam,o da kurtulsun,cok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk