Annemle Babam ayrıldı....Çok kötüyüm

-bella-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
449
79
118
ve sonunda ayrıldılar....
annem 46 babam 52 yasında
yıllardır cekiyordu anneciğim,dayak,kavga,babam çalışmıyordu
hep çabaladı annem,dayımlar teyzemler kaç kere geldi bize ayrılın diye,ben daha küçücükken hiç sebepsiz yere annemin dayaklarına sahit oldum,başka bir kadın olsa hayatta çekmezdi ama annem cok direndi,hakaret,dayak,huzursuzluk
en son gecen hafta evde patlayan yine alkol sonrası,babamın cıkardığı kavgada can havliyle yine dayımları aradık,hepsi geldi ama evde kırılanlar bize saldırması..erkek kardesim tuttu babamı,yoksa dövücekti bizi ve inanın hiçbi sebebi yokkkkkkk,alkol.....
evi terkettik,dayımlarda kaldık,bi ev tuttuk bir iki parca esya aldık evden pazar günü.
aslında ayrılsınlar istiyorum
ama sıkıntım şu,babam çalışmıyor,hiçbi geliri yok,gidebilcek kimsesi yok.bir ay sonra oturduğu evden cıkması lazım.ne yiyo ne içiyo diye düşünüyorum,napıcak diye
bütün akrabalarım tepkili babama size bunca çektirdiğinden sonra niye üzülüyosun hala diye,evet çok çetirdi gercekten cok çektirdi,kendi hazırladı kendi sonunu,kendi ipini kendi çekti,annem birgün gün yüzü görmedi,hep hakaret,huzursuzluk,annem çalıştı,babam içti,benden baska üzülen yokk,ne demişler bi kürek b-k ta olsa baba işte
napıcam bilmiyorum..ac ve acıkta kalıcak,bizim durumumuzda berbat bir sürü borc var ona yardım edememki...
babam aradı pişmanım diyor,bir daha olmıcak diyor ama bu kaçıncı...artık zavallı anneciğim inanmıyorki ve annem bir daha barışırsa eger dayımlar teyzemler annemden desteğini kesecekler...bazen ne diyorum biliyomusunuz Allah'ım ölsün babam,o da kurtulsun,cok kötüyüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

allah yardımcınız olsun canım haklısın ne olursa olsun babadır ama bu şekildede çok zor tabiiki bir evladın böyle düşünmesi çok kötü ama insanlar ektiğini biçiyor

vallahi ne desem bilemedim
Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum canım

canım annen çok çekmiş.sizde tabi.ama bence böylesi daha iyi en azından annen gençliğini heba etmiş ama bağri bu zamanlarını iyi yaşasın.tabiki zor bir yuva yıkılıyor.ama annene destek ol canım .bu bence hepiniz için çok daha iyi olacak..çünkü anladığım kadarıyla annen bitmiş tükenmiş.zaten düzelcek gibi bir evlilikte değil.bırak herşey olacağına varsın cnm allah yardımcınız olsun....

çok üzüldüm.herşeye rağmen babanı sevmen çok güzel.iyileşmesi için doktora götürdünüz mü?gerçi biraz geç gibi görünüyo ama

Allah yardımcınız olsun canım.
Bir arkadaşım vardı oda benimle paylaşırdı hep üzüntülerini. aynı sorunlar aynı olaylar yazdıkların aynı onun hayatı gibi... Bunları yaptıran alkol oluyor insana.
Rabbim yardımlarını eksik etmesin. Babanda düzelir inşallah canım.

Rabbim hakkinizda en hayirlisini versin canim..
Ne söylesek kâr etmez.. Cok üzücü bir durum..Rabbim babani islah etsin..

allaha yardımcın olsun canım...bır yuvanın bozulması tabıkı zor ama annende artık ...dayanacagı kadarda dayanmış....
allah sabır versın ve yanınızda olsun...

canım üzüldüm gerçekten.
ama hayatta herkes ektiğini biçiyor.hakettiğini yaşıyor.emin ol bu babana ders olacak.senelerce ailesine zulmederken acıdımı size? şimdi sakın sukoyvermesin annen.birazda baban acı çekicek üzülücekki hatalarını anlayacak.sizlere yaşattığı kabusu anlayacak.dayınlar ve teyzenlerde çok haklılar.sen kardeşinin üzülmesini dayak yemesini kabullenir misin?
içini ferah tut canım.şöyle düşün herşeyin normale dönmesi herşeyin doğru ve dürüst ilerleyebilmesi hatalardan ders alınması için bir süreç bu.böyle düşün..

benim annem babamda ayrı
ben 13 ..14 yaşlarındayken başka kadın için ayrıldı gitti
bize çok eziyet etti üstelik ben tek kızım başka kardeşim yok ona rağmen beni sidi
bende onu sildim
7 yıldır babamı hiç görmedim sesini duymadım
hiçte umrumda da değil
ne hali varsa görsün

kızlar hepinize cok tşk ederim,iyiki varsınız
evet ayrılmarı en iyisi,yazık anneciğim bu yastan sonra bari huzurlu olsun,hep bizim için evlatları için çabaladı,kendini feda etti
babama hiç biz zaman demedik neden çalışmıyorsun diye,huzur verse yeterdi
inanın yaşadıklarımızı düşününce babama hiç üzülmemem gerekiyor
napıcak ne edicek diye düşünmekten kendimi alamıyorum ama...
güzelim işleri alkol yüzünden kaybetti,anneciğim aç kalarak beni okuttu,kardesim okuyamadı bile liseden sonra...babam naptı yedi,içti,dövdü,sövdü,eziyet etti
annemin yediği dayakları ben yesem ölürdüm herhalde
herseyle ama herseyle annem ilgilendi,evin hem erkeği hem kadını oldu
ben bile daha 15yasındayken 19mayıs kıyafet paramı verebilmek için eve temizliğe gitmiştim,ama babam hiç düşünmedi hiç.............
bilsemki babamın gidicek bi yeri olsa,kendini kurtarsa hiç üzülmicem ayrıldıklarına hiççççç
yinede onun için endişeleniyorum napıcak acaba diye...

Canım çok zor, ama annenize ve size bu kadar çektirdiyse baba dahi olsa, kenara çekilip biraz bekleyebilirsiniz. Kadın çalışacak, adam içecek bir de şiddet.. Anneniz ve siz şimdi affetseniz babanızı tekrar aynı şeyleri yaşarsınız gibi geliyor..
Akrabalar konusunda haklısın, babanızı kabul ettiğiniz taktirde bir daha size yardımcı olacaklarını sanmam.
Anlıyorum iyi niyetlisiniz ama bu kadar çekmişsiniz biraz babanızın da çekmesine göz yumun.

ne diyeceğimi bilemedim hakkınızda hayırlısı Allah yardımcınız olsun

babanız belki tek başına parasız kalınca çalışması gerektiğini anlayabilir.
gerçi bu yaşından sonra düzenli bir iş bulabilmesi zor ama geçici işlerde çalışır.
sonuçta aç kalmamak için bi yerden para bulmak zorunda olduğunu anlayacaktır

canım öncellikle seni tebrik ediyorum tüm olumsuzluklarına rağmen babanı hala düşündüğün için.sen gerçekten hayırlı bir evlatsın
bende babanın iş başa düşünce çalışacağını düşünüyorum.belki ayrı kaldığınız bu sürede aklı başına gelir.tedavi şansı yokmu canım belki içki illetinden kurtulursa herşey yoluna girer .
allah yardımcınız olsun

Tedaviyi düşünmedimi ikna olmazmı ayıkken bir konuşsanız gittiği yolun yol olmadığını düzelmesi gerekdiğini vs.Olanlar hakikaten üzücü ama çaresi tedavi gibi geliyor

offf inanın çok üzüldüm...
hem annenize,hem babanıza...
babanızı tabi düşüneceksiniz,çünkü alkol alan kişi,
sanıyorum bilinçsizce yapıyor,yapacaklarını...
dolayısıyla hasta ve gerçekten ikna edin ve Amatem'e yatırın...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

ama alkol almadığı zamanlarda da huzur vermiyordukii :1no2:
ve şahit olduğum bişey beni çok üzdü,bu son olay olduğunda babam,ara yerde ne varsa kırdı,döktü,soba borusunu bile devirdi ve kardesim onu tutarken bize bişey yapmasın diye biz dayımları aradıktan sonra,(duydu aradığımızı),kırıp döktüklerini ayağıyla mutfağa ittirdi hepsini,soba borusunu bile yerine taktı!!!!!!!!yani bilinçli yapıyo,hiçbişeyi gözü görmeden yapan bi insan,kırdıklarını saklamayamaz diye düşünüyorum
ben babamın amateme değilde bakırköye gitmesi gerektiğini düşünüyorum,çünkü yaptıkları hiç normal değil...
cumartesi günü ona 50tl gönderdim,dün akşamda aradı beni tüp bitti diye(küçük tüpü ona bıraktık)
napıcam bilmiyorummmm

canım...tahmin ediyorum yaşın henüz çok genç ama hayat seni erken olgunlaştırmış...ben kendimi annenin yerine koyarak yazıyorum..düşünsene suçsuz halde ne kadar dayak yemiş,ne kadar hakarete maruz kalmış..bu evlilik ona işkence olmuş..yarayı zamanında tedavi etmezsen bir gün kangrene döner kesmek gerekir..şu andA SANIRIM KANGREN OLMUŞ...bu gidişata son vermeli..anluyorum..baban için çok üzülüyorsun ve haklısın da..nihayetinde babandır..

ama lütfen annenide düşün..bi kadın olarak bunca badire atlatmış hala atlatmaya çalışıyor..şahsi fikrim ayrılsın..artık HUZUR onun da hakkı..annene işkence dolu bir hayatı reva görme...baban da eminim tek kalınca ister istemez hayatına bi çekidüzen vermek zorunda kalacaktır..annenize destek olun VE ONUN YANINDA OLDUĞUNUZU onA GÖSTERİN..BENCE BUNU HAKETMİŞ BİR KADIN O..annenin elerinden öperim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…