Annemle babam boşandı boşanacak

sevimlikelebek80

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
122
38
13
45
Annemle ilgili konu açmıştım,tam 1 ay oldu ama barışma gibi bir durum söz konusu değil.annem boşanacak kafasına koymuş.
Benim merak ettiğim annesi babası ayrılanlar babanıza karşı bir soğukluk oluyor mu?Babam anneme çok çektirdiği ve başkasıyla evlenip tekrar anneme geri geldiği ve hala annemi üzmeye devam ettiği için babamdan çok soğudum.ona çok kızıyorum,ayrılık gibi bir durum olursa babam daha da yaşlandığı zaman nasıl yardım edicem.
Yani Allah akıl vermiş fikir vermiş zaten bunca şey yaşattım bu yaştan sonra bari mutlu olalım demesi gerekirken bu olanların sorumlusu o.

Ben nasıl davranıcam?yüzünü bile görmesim gelmiyor.
Annesi babası ayrılanlar ve annesi çok çekmiş olanlar,babanıza karşı davranışlarınız nasıl ?

benim de annem babam ayrı annem hastaydı ayrıldıklarında.

şuan babam evlendi arada görüşüyoruz telefonda falan. ilerde vicdan azabı çekmemek için belli aralıklarla görüşün.

evlatlık görevinizi yapmış olun gerisi babanızla vicdanı arasında kalsın.

Annem babam ayrı

Anneme karsı da babama karsı da davranışlarım aynı oldu .
Zaten belli bir zamandan sonra anne baba çocukların hayatından çekiliyor .
Onlar olgun insanlar ve kendi meseleleri

Allah aşkına yardım edin.bugün bayram ve annemle babam daha bir kötü.annem babamla bayramlaşırken bile onu tersledi,yüzünü görmek istemiyor
Tamam çok çekti ama 1 Aydan beri çok değişik iyice kötü.boşanıcam diyor başka birşey demiyor.babam kaç kere gitti yanına konuşmaya tersliyor sürekli.
Kardeşim de ben de takma bu kadar dışarı çocuklarına torunlarına yönel diyoruz,senin yaşındaki kadınlar kocalarıyla çok vakit geçirmiyor hayatının merkezine koyma gez başka şeylere yönel diyoruz,yok olmuyor.
Bu yaştan sonra nasıl olucak geliri yok bir evi var nasıl olucak bilmiyorum
Yaşadıklarında çok haklı ama neden bir anda böyle oluyor bu kadar patlama yaşıyor çok üzülüyorum
Anlatacak kimsem yok ne olur bana yardım edin

Annemle ilgili konu açmıştım,tam 1 ay oldu ama barışma gibi bir durum söz konusu değil.annem boşanacak kafasına koymuş.
Benim merak ettiğim annesi babası ayrılanlar babanıza karşı bir soğukluk oluyor mu?Babam anneme çok çektirdiği ve başkasıyla evlenip tekrar anneme geri geldiği ve hala annemi üzmeye devam ettiği için babamdan çok soğudum.ona çok kızıyorum,ayrılık gibi bir durum olursa babam daha da yaşlandığı zaman nasıl yardım edicem.
Yani Allah akıl vermiş fikir vermiş zaten bunca şey yaşattım bu yaştan sonra bari mutlu olalım demesi gerekirken bu olanların sorumlusu o.

Annesi babası ayrılanlar ve annesi çok çekmiş olanlar,babanıza karşı davranışlarınız nasıl ?
Icindengeldigi gibi dvran canm. Bizimlee bosanma degil de surekli babam annemi aldatip duruyor biz 3 koz kardesiz 3umuzde bilyorz annemz uzulmesn die aoylyeiyoruz. En kucuk kardesim kavga etmis babamla yaotgn herseyo bilyrm die . bugun zorla bayramni kutlattim babamn. Demem o ki icindengeldigigibi dvran. Bir mecburiyetin yok tmm o senin baban ama onunla konusmayi icin almiyorsa konusma. Annen ne diyo nasil dvrnmani istiyo onuda merak ettm

İşte yılların birikimi gördükçe eminim hepsi canlanıyordur. Benim annem gibi. Evi varmış daha ne olsun annemin o bile yoktu çalıştı başkasıyla da evlendi. Ama babam şimdi yalnız ve gerçekten bir dostu bille yok biz arıyoruz gidiyoruz bir biz varız aslında bizimde yüzüne bakmamamız lazım ama işte vicdan.

13 yaşındaydım ilk boşandıklarında sebep annemi aldatmasıydı. Sonra babam kadından ayrıldı anneme yalvardı affetti evlendiler 19 yaşındaydım. Sonra tekrar başkasıyla aldattı tekrar boşandılar 23 yaşındaydım. Şimdi tekrar babam yalvarıyor bayramdan sonra evrak toplayıp tekrar evlenecekler ben iptal :) az stres yaşamadım okul hayatım mahvoldu, üzüntüden beynimde kitle cıktı. Troid hastası oldum. Sinir krizleri gecirdim anne affetme diye. Sonuc kendi bildiklerini okudular. Cok takmamaya calıs tek tavsiyem. Değmiyor hayat kısa her gün bunları düşünerek yaşama :)

Annemle babam 33 yıl önce boşandılar asla bir tarafa cephe almayın, evlatları olmanıza rağmen aralarında ne oluyor, nasış bir duygu yaşanıyor ancak kendileri bilir. Her ikisine karşı da görevinizi yapın, siz evlatlıktam sorumlusunuz, aralarındaki hesap onları ilgilendirir

Icindengeldigi gibi dvran canm. Bizimlee bosanma degil de surekli babam annemi aldatip duruyor biz 3 koz kardesiz 3umuzde bilyorz annemz uzulmesn die aoylyeiyoruz. En kucuk kardesim kavga etmis babamla yaotgn herseyo bilyrm die . bugun zorla bayramni kutlattim babamn. Demem o ki icindengeldigigibi dvran. Bir mecburiyetin yok tmm o senin baban ama onunla konusmayi icin almiyorsa konusma. Annen ne diyo nasil dvrnmani istiyo onuda merak ettm
Benim de içimden hiç gelmiyor bir yandan da üzülüyorum ama çok hızlı yaşadı babam böyle olacağı belliydi.
Bizim de başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi.hiç istemedim barışmasını o zaman şimdi yine boşanma söz konusu

Canım nolur annene müdehale etme herkes çektiğini kendi bilir.Cocuklari da büyükse nasıl mutluysa öyle yapsın sogumustur zorlama
Anneme çok hal veriyorum yüzde yüz annem haklı ama herşeyini affetti ne bileyim daha 2 ay öncesine kadar birşey yoktu ne oldu da 1 aydır bu kadar soğudu.55 yaşında ve çocukluğumdan beri aynılar valla bıktım ya

İşte yılların birikimi gördükçe eminim hepsi canlanıyordur. Benim annem gibi. Evi varmış daha ne olsun annemin o bile yoktu çalıştı başkasıyla da evlendi. Ama babam şimdi yalnız ve gerçekten bir dostu bille yok biz arıyoruz gidiyoruz bir biz varız aslında bizimde yüzüne bakmamamız lazım ama işte vicdan.
Yılların birikimi var evet ama neler yaşadı hep atlattı mutluydu yani mutlu görünüyordu.
1 aydır çok farklı,borçları düşünmekten bıktım yıllarca diyor.ben sakinleştirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor hep suratı asık valla ızdırap gibi ya,benim durumumu Benim gibi yaşayan bilir
Ben de babamla hiç konuşmak istemiyorum çünkü bunların sorumlusu o
Ama bir yandan da üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diye
Etrafımda var kadın annem gibi çekmiş
Kiradalar kocası ne istese yapıyor ama kadın mutlu takmıyor,gamsızlığa vermiş
Anneme diyorum öyle ol işte diye
Takmış boşanıcam ben diyor başka birşey demiyor

Yılların birikimi var evet ama neler yaşadı hep atlattı mutluydu yani mutlu görünüyordu.
1 aydır çok farklı,borçları düşünmekten bıktım yıllarca diyor.ben sakinleştirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor hep suratı asık valla ızdırap gibi ya,benim durumumu Benim gibi yaşayan bilir
Ben de babamla hiç konuşmak istemiyorum çünkü bunların sorumlusu o
Ama bir yandan da üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diye
Etrafımda var kadın annem gibi çekmiş
Kiradalar kocası ne istese yapıyor ama kadın mutlu takmıyor,gamsızlığa vermiş
Anneme diyorum öyle ol işte diye
Takmış boşanıcam ben diyor başka birşey demiyor

Annenin canına tak etmiş
Neden aldatıldığı bir evliliği sürdürsün
Boşanması daha makul
Sen müdahil olma kararlarına

Anneme çok hal veriyorum yüzde yüz annem haklı ama herşeyini affetti ne bileyim daha 2 ay öncesine kadar birşey yoktu ne oldu da 1 aydır bu kadar soğudu.55 yaşında ve çocukluğumdan beri aynılar valla bıktım ya
Herkesin bir sınırı vardır belli ki o sınır ihlal edilmiş boş ver destekle anneni boşansın 55 yaşına kadar çekmiş zaten bundan sonra mutlu olsun

Allah aşkına yardım edin.bugün bayram ve annemle babam daha bir kötü.annem babamla bayramlaşırken bile onu tersledi,yüzünü görmek istemiyor
Tamam çok çekti ama 1 Aydan beri çok değişik iyice kötü.boşanıcam diyor başka birşey demiyor.babam kaç kere gitti yanına konuşmaya tersliyor sürekli.
Kardeşim de ben de takma bu kadar dışarı çocuklarına torunlarına yönel diyoruz,senin yaşındaki kadınlar kocalarıyla çok vakit geçirmiyor hayatının merkezine koyma gez başka şeylere yönel diyoruz,yok olmuyor.
Bu yaştan sonra nasıl olucak geliri yok bir evi var nasıl olucak bilmiyorum
Yaşadıklarında çok haklı ama neden bir anda böyle oluyor bu kadar patlama yaşıyor çok üzülüyorum
Anlatacak kimsem yok ne olur bana yardım edin
Annenize psikolojik destek almasını tavsiye edin.

Benim de içimden hiç gelmiyor bir yandan da üzülüyorum ama çok hızlı yaşadı babam böyle olacağı belliydi.
Bizim de başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi.hiç istemedim barışmasını o zaman şimdi yine boşanma söz konusu
Annenin kararlarina saygi duy.dusunsenebizim esimiz bize bumlari yapsa birileride bosver bosverdiyip dursa.
Skma caini malesef bu tip seyler yasanamiyor. Anneni mitlu etmye calis kafasini dagitin bu sizedeiyigelir

Back
X