• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babam boşandı boşanacak

Annenin kararlarina saygi duy.dusunsenebizim esimiz bize bumlari yapsa birileride bosver bosverdiyip dursa.
Skma caini malesef bu tip seyler yasanamiyor. Anneni mitlu etmye calis kafasini dagitin bu sizedeiyigelir
Zaten annemi anlayabiliriyorum çok haklı
Ama şimdiye kadar en kötü şeyleri bile affetmiş görmezden gelmiş yani neden bir anda bu kadar boşanıcam diye diretiyor
Boşanması gereken öyle zamanlar oldu ki boşanmadı bu yaştan sonra aynı evde ev arkadaşı gibi olun gez eğlen takma diyorum
Çünkü etrafımda böyle yapan çok kadın var
Annem aşırı düşünüyor herşeyi kafasına takıyor bu yapıda
Ben annemin yerinde olsaydım babam gibi adamı çekemezdim sanırım yani aldattığı zaman ikinciye barışmazdım sanırım
Ama annem birçok şeyi atlattı aynı evde de babamı görmeden mutlu olabilir diye düşünüyorum
Ne bileyim bu yaştan sonra boşanma nasıl olur

Insanin sabri tukeniyor bir yerde. Bardagi tasiran son damla cok basit birsey de olabilir ne yasadigini en iyi anneniz bilir. Siz evlat olarak vicdanen gorusmeye devam etmelisiniz. Ayrilik onlarin karari saygi duyun.

Zaten annemi anlayabiliriyorum çok haklı
Ama şimdiye kadar en kötü şeyleri bile affetmiş görmezden gelmiş yani neden bir anda bu kadar boşanıcam diye diretiyor
Boşanması gereken öyle zamanlar oldu ki boşanmadı bu yaştan sonra aynı evde ev arkadaşı gibi olun gez eğlen takma diyorum
Çünkü etrafımda böyle yapan çok kadın var
Annem aşırı düşünüyor herşeyi kafasına takıyor bu yapıda
Ben annemin yerinde olsaydım babam gibi adamı çekemezdim sanırım yani aldattığı zaman ikinciye barışmazdım sanırım
Ama annem birçok şeyi atlattı aynı evde de babamı görmeden mutlu olabilir diye düşünüyorum
Ne bileyim bu yaştan sonra boşanma nasıl olur
Tatlim dolmus kadin iste. Ufak bir seye bile tahammul edecek sabri kalmamis.
Onu gormezden gelemez. Her hareketi batar. O seklde daha mutsuz olur. Etrafndaki kadinlarbaska annen baska herksn huyu karakteri baskadir kimileri becerir kmileri beceremeztakmamayi.
Birde gururunu dusun kadinin.bak beni istemeye geleceklerdi annemle babam bosandi bosanacak cok zoruma gitti . ne bileyim cok uzuldum amaonucta bu annemn hayati kendini daha iyi hisedecekse bosansn die dusundm snra vazgecti bosanmaktan. Bnm babama bosanmak rahatlik canm emekli maasi ve kendi maasini alip gider. Elin bilmem nelerine yedirir.annem oyuzden hayatta bosanmaz :D
Ay ya sabah sabah.
Hic uzulme anneni mutlu edin. Cikin gezin disarda ywmege goturun kadini alsiverise gidin elbet bira kafasi dagilir. Kou komsu gezmesi yapin . konusun anlatsin canini skan herseyi anlatsin ic in i bosaltsin. Boz evlatlar olrk buu yapmak gorevimiz. Sende hic uzulme annenin mutlu olmasni istersn eminm

Benimkiler çok küçükken boşandı. Bize babalık yapmadığı gibi kötü olmamız için elinden geleni yaptı. Annem 3 çocuğuna da baktı ki 15 yaşında evlenmiş 32 de ayrıldı ama çalıştı çabaladı ve hepimizi büyüttü. Biz babamızdan hep nefret ettik çünkü buna o sebep oldu. Şimdi bizim kocaman bir ailemiz var. Annemin bir çocuğu daha oldu çok güzel bir kardeşimiz var. Torunlar çocuklar filan sımsıkı sarıldık birbirimize. Kötü zamanlarımız da oldu ama iyi bir aileyiz.

Babam 3. evliliğini yaptı. Karısı sürekli bunu bırakıyor yapayalnız kalınca arıyor bizi yalvarmalar yakarmalar. Karısıyla barışınca hop aynı adam. En son yine ayrılmışlar. Sırayla yokladı bizi. Ama dedim ona, yapayalnız öleceksin diye. Bize yaptıklarını yaşıyor şimdi. Hiç vicdan yapmıyor ve garip bir zevk alıyorum. Herkes yaşattığını yaşamadan gitmiyormuş bunu anladım.
Annenize destek olun ve yaşamak istemediği bir hayatı dayatmayın. Su akar yatağını bulur..

Tatlim dolmus kadin iste. Ufak bir seye bile tahammul edecek sabri kalmamis.
Onu gormezden gelemez. Her hareketi batar. O seklde daha mutsuz olur. Etrafndaki kadinlarbaska annen baska herksn huyu karakteri baskadir kimileri becerir kmileri beceremeztakmamayi.
Birde gururunu dusun kadinin.bak beni istemeye geleceklerdi annemle babam bosandi bosanacak cok zoruma gitti . ne bileyim cok uzuldum amaonucta bu annemn hayati kendini daha iyi hisedecekse bosansn die dusundm snra vazgecti bosanmaktan. Bnm babama bosanmak rahatlik canm emekli maasi ve kendi maasini alip gider. Elin bilmem nelerine yedirir.annem oyuzden hayatta bosanmaz :KK70:
Ay ya sabah sabah.
Hic uzulme anneni mutlu edin. Cikin gezin disarda ywmege goturun kadini alsiverise gidin elbet bira kafasi dagilir. Kou komsu gezmesi yapin . konusun anlatsin canini skan herseyi anlatsin ic in i bosaltsin. Boz evlatlar olrk buu yapmak gorevimiz. Sende hic uzulme annenin mutlu olmasni istersn eminm
Gezdiriyoruz alışveriş yapıyor para veriyoruz geziyor o an iyi ama eve gelince yine aynı
Bir gün çok mutlu hayatıma bakıcam takmıcam kendime bakım yapılan gezine diyor
Bir gün mutsuz ben ne yapıcam diyor
Valla şaşırdım kaldım ne yapıcağımı bilemez oldum
Annem de kimseye anlatamıyor bir ben varım ama benimde üzüntüm kızıma eşime yansıyor gergin mutsuzum annemi öyle görünce

Benimkiler çok küçükken boşandı. Bize babalık yapmadığı gibi kötü olmamız için elinden geleni yaptı. Annem 3 çocuğuna da baktı ki 15 yaşında evlenmiş 32 de ayrıldı ama çalıştı çabaladı ve hepimizi büyüttü. Biz babamızdan hep nefret ettik çünkü buna o sebep oldu. Şimdi bizim kocaman bir ailemiz var. Annemin bir çocuğu daha oldu çok güzel bir kardeşimiz var. Torunlar çocuklar filan sımsıkı sarıldık birbirimize. Kötü zamanlarımız da oldu ama iyi bir aileyiz.

Babam 3. evliliğini yaptı. Karısı sürekli bunu bırakıyor yapayalnız kalınca arıyor bizi yalvarmalar yakarmalar. Karısıyla barışınca hop aynı adam. En son yine ayrılmışlar. Sırayla yokladı bizi. Ama dedim ona, yapayalnız öleceksin diye. Bize yaptıklarını yaşıyor şimdi. Hiç vicdan yapmıyor ve garip bir zevk alıyorum. Herkes yaşattığını yaşamadan gitmiyormuş bunu anladım.
Annenize destek olun ve yaşamak istemediği bir hayatı dayatmayın. Su akar yatağını bulur..
Benim annem çalışamamış işte tekrar barıştı ve daha kötü oldu babamın bize değil de anneme çok kötülüğü dokundu
Aldatma şiddet alkol kumar borç kıyafet almaları lüks harcamaları vs çok çekti annem
Keşke daha gençken boşansaydı
Siz şanslıymışsınız bizim daha kötü olursa diye korkuyorum ama annemin mutsuz olmasını istemiyorum

onların ilişkisi sizi ilgilendirmez.
babanızla ilşkinizi bua göre şekillendirmeyin.
he hayırsız koca olduğu gibi hayırsız da bir baba ise çok vicdan yapılacak bir şey yok, herkes ektiğini biçer.

Benim annem çalışamamış işte tekrar barıştı ve daha kötü oldu babamın bize değil de anneme çok kötülüğü dokundu
Aldatma şiddet alkol kumar borç kıyafet almaları lüks harcamaları vs çok çekti annem
Keşke daha gençken boşansaydı
Siz şanslıymışsınız bizim daha kötü olursa diye korkuyorum ama annemin mutsuz olmasını istemiyorum

Ufakken insan daha çok etkileniyor inanon. Annemi o yüzden örnek gösterdim lise mezunu bile değil ama yaptı. Anneniz de yapabilir. Yapamazsa bile bir yolunu bulursunuz.

Ben babamın anneme yaptıklarını hiç affedemedim. İnsan etkileniyor. Bazen en sevdiklerimize yapılan kötülük bize yapılandan da fazla canımızı yakıp etkileyebiliyor. Tarafsız kalmanız çok zor...

Acaba diyorum kardeşim annem hepimiz toplanıp babamla konuşsak mı
Yani babama bu son şansın bundan sonra annem ne derse o olucak en ufak bir yanlışında annem boşanıcak ve biz artık karışmıcaz desek mi
Kafam çok karışık
Bir yanım karışma o annenin hayatı nasıl mutlu ise öyle olsun diyor
Diğer yanım bu saatten sonra boşanma zor olur babam sesini çıkarmazsa boşanmasın diyor
Ne yapıcam bilmiyorum

Allah aşkına yardım edin.bugün bayram ve annemle babam daha bir kötü.annem babamla bayramlaşırken bile onu tersledi,yüzünü görmek istemiyor
Tamam çok çekti ama 1 Aydan beri çok değişik iyice kötü.boşanıcam diyor başka birşey demiyor.babam kaç kere gitti yanına konuşmaya tersliyor sürekli.
Kardeşim de ben de takma bu kadar dışarı çocuklarına torunlarına yönel diyoruz,senin yaşındaki kadınlar kocalarıyla çok vakit geçirmiyor hayatının merkezine koyma gez başka şeylere yönel diyoruz,yok olmuyor.
Bu yaştan sonra nasıl olucak geliri yok bir evi var nasıl olucak bilmiyorum
Yaşadıklarında çok haklı ama neden bir anda böyle oluyor bu kadar patlama yaşıyor çok üzülüyorum
Anlatacak kimsem yok ne olur bana yardım edin
annenin yanında ol bu yaştan sonra ayrılıyorsa artık çaresi yoktur birde sizler üzmeyin yaşı kaç

annenin yanında ol bu yaştan sonra ayrılıyorsa artık çaresi yoktur birde sizler üzmeyin yaşı kaç
55 yaşında
Ben elimden gelen desteği yapıyorum ama ayrılması da çok iyi gibi gelmiyor
Acaba diyorum ailecek toplanıp konuşulsa,babama son şans verildiği söylense annem ne derse o olucak dense olurmu ki
Anneme ayrıl da deyemiyorum ayrılma da deyemiyorum
Ne yapıcam ben ya

annen mutsuzdur ayrıl deseniz o kendisi karar verir çok yaşlı değil kimseye muhtaç olmaz korkmayın bu yaştan sonra baban iyi olsada annen gözden çıkarmış onun her hareketi annene köttü gelir hiç birşeye tahammül edemez en güzel tedavi destek çocukların yanında olmasıdır

annen mutsuzdur ayrıl deseniz o kendisi karar verir çok yaşlı değil kimseye muhtaç olmaz korkmayın bu yaştan sonra baban iyi olsada annen gözden çıkarmış onun her hareketi annene köttü gelir hiç birşeye tahammül edemez en güzel tedavi destek çocukların yanında olmasıdır
Valla elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum ama mutsuz
Yüzünü görünce moralim bozuluyor ee görmesem aklım kalıyor anne sonuçta
Acaba son şans versen de senin dediğin gibi olsa ama ayrılmasan dedim bana kızdı ben böyle şey görmedim.sanki büyü yapılmış bu kadar değildi babama karşı
Bundan bir kaç ay öncesi iyiydiler ama şimdi sanki düşmanı gibi çok farklı
Bu kadın niye böyle oldu ya

Yok mu yazıcak ben ne yapıcam benim gibi yaşayan yok mu başka
Bazen ölmek istiyorum gerçekten dayanamıyorum aileme ne yapıcam ben ya

onların ilişkisi sizi ilgilendirmez.
babanızla ilşkinizi bua göre şekillendirmeyin.
he hayırsız koca olduğu gibi hayırsız da bir baba ise çok vicdan yapılacak bir şey yok, herkes ektiğini biçer.
Bizi ilgilendirmez ama üzülen biz oluyoruz,ne zaman telefonla görüşsek yada yüz yüze görüşsek içim daralıyor aramadan görmeden de olmuyor aklım kalıyor başka kimsesi yok.
Ne yapıcam bilmiyorum valla o kadar kötüyüm ki
Biz de etkileniyoruz deyince görüşmeyelim o zaman diyor, ya insan bizim de üzüldüğümüzü görmez mi
Çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum bir yok gösteren olsa keşke

Bizi ilgilendirmez ama üzülen biz oluyoruz,ne zaman telefonla görüşsek yada yüz yüze görüşsek içim daralıyor aramadan görmeden de olmuyor aklım kalıyor başka kimsesi yok.
Ne yapıcam bilmiyorum valla o kadar kötüyüm ki
Biz de etkileniyoruz deyince görüşmeyelim o zaman diyor, ya insan bizim de üzüldüğümüzü görmez mi
Çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum bir yok gösteren olsa keşke

üzülmemeye çalışacaksınız. iki yetişkin insanın kararı olarak bakmaya çalışın meseleye. sonuçta sizi üzmemek için takınacakları herhangi bir tavır da onları üzebilir. Ayrıca sizinle bu kadar sizi üzecek kadar paylaşmaları da bence doğru değil, ama onlar da üzülüp sizden medet umuyorlar demek ki, güçlü olup manevi destek vermeye çalışın. Ama ayrıldığınızda onlar üzerine çok düşünmemeye çalışın ki hayatınıza devam edebilesiniz.

Her koyun kendi bacağından asılır, siz ancak manevi destek verebilirsiniz, karar verip uygulayacak olan onlar.

benim bir arkadaşımın da ailesi boşanmadan döndüler, zor zamanlar yaşadılar, o dönem arkadaşıma da benzer tavsiyeyi verdim. Onlar da kararlarına hiç bir şekilde karışmadılar, baba ile de anne ile de görüştüler, anneye sizin gibi daha yakındılar ve babayı suçluyorlardı ama yine de baba kız ilişkilerini çok yıpratmamaya çalıştılar. Sonuçta anne baba çocuklardan ayrı olarak yeniden barıştılar. Arkadaşım karışmadığı için çok mutlu, çünkü barışma kararından da memnun değil. ama hayat onların hayatı neticede, herkes ayrı evde yaşadıktan sonra özellikle.

tarafsız kal üzme kendini rahat davran annene ne istiyorsa o konuda destek ol kadının kötü bir huyu yoksa kolaya kolay bu yaştan sonra yuvasını bozmaz böyle deyildi değişti diyorsun ya bardak dolmuş almıyor artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz ,bu dönemi atlattıktan sonra herşey yoluna girer üzülme

tarafsız kal üzme kendini rahat davran annene ne istiyorsa o konuda destek ol kadının kötü bir huyu yoksa kolaya kolay bu yaştan sonra yuvasını bozmaz böyle deyildi değişti diyorsun ya bardak dolmuş almıyor artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz ,bu dönemi atlattıktan sonra herşey yoluna girer üzülme
Bu dönemi atlattıktan sonra derken boşandıktan sonra mı demek istediniz
Destek olmaya çalışıyorum ama onu tanıyamıyorum
Bir de bana bu adamla ömür geçireceğime başkasıyla evlenirim daha iyi dedi
Ne demek şimdi bu ya

üzülmemeye çalışacaksınız. iki yetişkin insanın kararı olarak bakmaya çalışın meseleye. sonuçta sizi üzmemek için takınacakları herhangi bir tavır da onları üzebilir. Ayrıca sizinle bu kadar sizi üzecek kadar paylaşmaları da bence doğru değil, ama onlar da üzülüp sizden medet umuyorlar demek ki, güçlü olup manevi destek vermeye çalışın. Ama ayrıldığınızda onlar üzerine çok düşünmemeye çalışın ki hayatınıza devam edebilesiniz.

Her koyun kendi bacağından asılır, siz ancak manevi destek verebilirsiniz, karar verip uygulayacak olan onlar.

benim bir arkadaşımın da ailesi boşanmadan döndüler, zor zamanlar yaşadılar, o dönem arkadaşıma da benzer tavsiyeyi verdim. Onlar da kararlarına hiç bir şekilde karışmadılar, baba ile de anne ile de görüştüler, anneye sizin gibi daha yakındılar ve babayı suçluyorlardı ama yine de baba kız ilişkilerini çok yıpratmamaya çalıştılar. Sonuçta anne baba çocuklardan ayrı olarak yeniden barıştılar. Arkadaşım karışmadığı için çok mutlu, çünkü barışma kararından da memnun değil. ama hayat onların hayatı neticede, herkes ayrı evde yaşadıktan sonra özellikle.
Evet biz de babamı suçluyoruz,karışmak istemiyorum destek oluyorum fakat barışsanız olmaz mı deyince bana kızıyor kafasına koymuş boşanmayı,Nuh diyor Peygamber demiyor

Bana bu adamla ömür geçireceğime başkasıyla evlenirim daha iyi dedi.ben annemin evlenmesini istemiyorum bu yaştan sonra daha boşanmadan.

Böyle bir kadın değildi.bundan 2 ay öncesine kadar iyiydiler yani öyle görünüyordu boşanmadan bahsetmiyordu,ama en sonki babamın lafından sonra patlamış sesini duymak istemiyorum diyor,barışmanın b sini andırmıyor.kim ister ki annesiyle babasının boşanmasını.
Evliyim çoçuğum var ama ayrılmalarına üzülüyorum,eski yaşadığımız günler aklıma geliyor
Niye böyle oldu diyorum toparlanamaz mı diyorum.çok üzülüyorum

Back
X