• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle Babamın Bu Görüşleri...

MutlulukVeSevgi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
31
5
1
26
Merhaba. Ben 19 yaşındayım annem sevgili edinmeme karşı. Şu ana kadar sadece bir tane sevgilim oldu. Sınırlarimi bilen bir insanım. Ama annemin baskıları çok saçma değil mi sizce? Bence gereksiz. Babamı da o etkiliyor. O yüzden korkuyorum hep gizli kapaklı isler yapıyorum elime yüzume bulastiriyorum. Annemin bir sozü var bir de,diyelim ki disarida sevgilisi olan bir kız gördü. Benim kızım terbiyelidir yapmaz öyle şeyler diyor. Yahu sevgilisi olanlar terbiyesiz mi? Dünya görüsü olarak moderndir annem ama bu konuda nedense böyle. Sanki ilk sevgilimle evlenmek zorundaymışım gibi bir hava takınıyor.

Annenin dışarda sevgili gördüğünde yadırgamasına birşey diyemem, herkesin kendi hayat gorusu kimi bunu normal karsılar kimi karsı cıkar. annenle konusup mutlulukvesevgiyi rahat bırak sevgisiyle gezsin dolaşsın ilk sevgilisiyle evlenmek zorunda değil mi diyelim? Annenın dusuncesıne ne yapalim yani burdan:KK51:

çok enteresan bu aileler, her şey onların istediği gibi olsun istiyorlar, var mı öyle bir dünya ya.

Ailelerin kendi görüşü olabilir saygı duymak lazım, herkesin hayata kendi bakış açısı var, 19 yaşında daha erken ama bence , bir tane sevgiliniz olmuş zaten normal yani sizin yasiniz için acele etmenize gerek yok, siz büyüdükçe annenizin görüşü de değişir yüksek ihtimalle.

Annene söyle ki "anne senden gizli bisey yapmami istemiyorsan benim kararlarima
Saygi duy ve ben sana herseyi anlatiyim. Sen böyle yaptikca beni gizliye itiyorsun ve ben isterdim ki seninle herseyimi paylasabileyim"

Bugün ki açtığın konular sana mı ait ? Aile baskısından bahsediyorsun ama başka bir konunda gece dışarı çıkabiliyorsun ?

Söylediğiniz üye başka biri. 24 yaşındayım filan yazmıştı.

Konu sahibi annenize anlatmak zorunda mısınız? Belki küçük olduğunuzu düşünüyordur. Zarar görmemeniz için de karşı çıkıyordur.

Söylediğiniz üye başka biri. 24 yaşındayım filan yazmıştı.

Konu sahibi annenize anlatmak zorunda mısınız? Belki küçük olduğunuzu düşünüyordur. Zarar görmemeniz için de karşı çıkıyordur.
Bu üye de sevgilisiyle bir gece dışarı çıkmış. İlk konusunda yazmış bunu.

Back
X