- 8 Temmuz 2025
- 1
- -4
- 1
- 19
- Konu Sahibi handelennnn
-
Durumunuz iyiyse canınız niye sıkılıyor ne güzel hayır işliyorlar kendilerine ve ne kadar güzel birşey anladığım kadarıyla da sizden kısmıyorlar öyle olsa onu da uzun uzun anlatırdnz.Bizim maddi durumumuz oldukça iyi annemle babam bı kız okutuyorlar ilk okuldan beri. kızın babasi annesini vurmuş ( kız 3 yasindayken ailemin anlattığı bu ) anneannesi ile büyüyomus. Kız benle aynı kolejde okudu liseye kadar. Geçen yıl üniversite sınavında Hacettepe tıp fakültesini kazandı şu an Ankara 'da okuyor. Ailemin kızı Okuttukları yetmiyor gibi kıza orada ev tuttular anneannesi ile orada yaşıyor annem babam her ay bütün masraflarını atıyorlar. Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı ben üni kazanamadigim için üniversiteye bile gitmiyorum tekrar sınava girdim.
Konu ve içerik gerçekse çokta sananelik değil aslında.Sizene? İşinize bakıp dersinizi çalışın
Kıskanacağına otur ders çalışBizim maddi durumumuz oldukça iyi annemle babam bı kız okutuyorlar ilk okuldan beri. kızın babasi annesini vurmuş ( kız 3 yasindayken ailemin anlattığı bu ) anneannesi ile büyüyomus. Kız benle aynı kolejde okudu liseye kadar. Geçen yıl üniversite sınavında Hacettepe tıp fakültesini kazandı şu an Ankara 'da okuyor. Ailemin kızı Okuttukları yetmiyor gibi kıza orada ev tuttular anneannesi ile orada yaşıyor annem babam her ay bütün masraflarını atıyorlar. Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı ben üni kazanamadigim için üniversiteye bile gitmiyorum tekrar sınava girdim.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi annemle babam bı kız okutuyorlar ilk okuldan beri. kızın babasi annesini vurmuş ( kız 3 yasindayken ailemin anlattığı bu ) anneannesi ile büyüyomus. Kız benle aynı kolejde okudu liseye kadar. Geçen yıl üniversite sınavında Hacettepe tıp fakültesini kazandı şu an Ankara 'da okuyor. Ailemin kızı Okuttukları yetmiyor gibi kıza orada ev tuttular anneannesi ile orada yaşıyor annem babam her ay bütün masraflarını atıyorlar. Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı ben üni kazanamadigim için üniversiteye bile gitmiyorum tekrar sınava girdim.
gerçekse de sananelik bence.. belli ki iki çocuğa yetecek kadar parası mevcut. birinin yemeğinden kısıp diğerine vermiyor. evlat edinmek gibi düşünulebilir. adam bir bağ kurmuş senelerdir emek vermiş diğer çocuğun eğitimine. kazandığını nereye nasıl harcayacağını uç sebepler olmadığı sürece kendi belirleyebilir bence.Konu ve içerik gerçekse çokta sananelik değil aslında.
Ailenizi öncelikle tebrik ediyorum. Kızı da öyle verilen emeğin karşılığını vermiş inslalah hayırlı bir doktor olur vatanına hizmet eder. Sizin üni kazanamamış olmanız biraz sizi üzen kendinizi onunla kıyaslamaya götüren bir durum olmuş. Gençsiniz böyle şeyler düşünmek ara ara normal. Aileniz gerçekten çok güzel bir iş yapmış ve yapmaya devam ediyor rabbim önlerine çıkarsın bu yaptıkları iyilikleri. Sizde bunları düşünmeyin sınava odaklanim başarılar diliyorum. O kızı da kendinize arkadaş kardeş gibi görün.Bizim maddi durumumuz oldukça iyi annemle babam bı kız okutuyorlar ilk okuldan beri. kızın babasi annesini vurmuş ( kız 3 yasindayken ailemin anlattığı bu ) anneannesi ile büyüyomus. Kız benle aynı kolejde okudu liseye kadar. Geçen yıl üniversite sınavında Hacettepe tıp fakültesini kazandı şu an Ankara 'da okuyor. Ailemin kızı Okuttukları yetmiyor gibi kıza orada ev tuttular anneannesi ile orada yaşıyor annem babam her ay bütün masraflarını atıyorlar. Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı ben üni kazanamadigim için üniversiteye bile gitmiyorum tekrar sınava girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?