• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle babamın kızı bu zamana kadar Okuttukları yetmez mi ?

Bizim maddi durumumuz oldukça iyi annemle babam bı kız okutuyorlar ilk okuldan beri. kızın babasi annesini vurmuş ( kız 3 yasindayken ailemin anlattığı bu ) anneannesi ile büyüyomus. Kız benle aynı kolejde okudu liseye kadar. Geçen yıl üniversite sınavında Hacettepe tıp fakültesini kazandı şu an Ankara 'da okuyor. Ailemin kızı Okuttukları yetmiyor gibi kıza orada ev tuttular anneannesi ile orada yaşıyor annem babam her ay bütün masraflarını atıyorlar. Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı ben üni kazanamadigim için üniversiteye bile gitmiyorum tekrar sınava girdim.
5-10 yıl sonra kız evlenirse düğününüde yaparlar o zaman çünkü anladığım kadarıyla babanızın manevi kızı olmuş, sizinde kız kardeşiniz… Sadece okul hayatına yardim etmekle kalmamış aylık yaşam masraflarını da karşılıyor. Cennetlik adam helal olsun. Başka kardeşiniz var mı peki?

Bizim maddi durumumuz oldukça iyi annemle babam bı kız okutuyorlar ilk okuldan beri. kızın babasi annesini vurmuş ( kız 3 yasindayken ailemin anlattığı bu ) anneannesi ile büyüyomus. Kız benle aynı kolejde okudu liseye kadar. Geçen yıl üniversite sınavında Hacettepe tıp fakültesini kazandı şu an Ankara 'da okuyor. Ailemin kızı Okuttukları yetmiyor gibi kıza orada ev tuttular anneannesi ile orada yaşıyor annem babam her ay bütün masraflarını atıyorlar. Bu durum artık benim canımı sıkmaya başladı ben üni kazanamadigim için üniversiteye bile gitmiyorum tekrar sınava girdim.
Annenin babanın ellerinden öperim kalplerinin güzelli ♥️♥️ senin içinde üzüldüm keşke onlardan biraz insanlık alsaydın.
Durumu iyi ve yardım ediyorlar kızda emeklerini boşa çıkarmıyor buna kafa yormak yerine sende çalış sende kazan bellili kıskanmışsın

Ailenin durumu iyiyse ve bir çocuk okutmak istiyorsa hayır okutamazsiniz ben kıskanıyorum mu diyeceksin gerçekten komik... en az 19 yaşında bir bireysin kızı kıskanma herkesin hayatı şansı kendine... Olaya dışardan uzaktan bak biraz kötü kalpli olma

doğru yere yatırım yapmışlar.

ayni kolejde okumussunuz siz yillardir okul kazanamazken o hacettepe tipi kazanmis. tabii ki kıza destekleri devam edecek.
eger konu gercekse ailen cok hayirli bir sey yapmis bir kizi kaybolmaktan kurtarmis. emeklerinin karsiligini manevi olarak alacaklarına eminim.
ama konuya inanamadim çünkü babasi annesini vurup hapse girdiyse cocugun devlet korumasına alinip oyle anneannesine verilmesi mantikli olan. ve shçk cocugu olunca zaten ozel okulların her yuz kiside 3 kisi mi ne sehit cocuklari ve shck cocugunu burslu okutma haklari var. ailen tonla para harcamak yerine bu yolu kullanabilirdi, kiz bedava okurdu ailen de yol yemek kitap vs masraflarını karsilardi. durduk yere sifirdan bir kizi alip koleje gonderiyorlarsa zaten bu odenen para koymaz onlara
anneanne ben bakarım dediyse niye yetimhaneye gitsin ki ?

anneanne ben bakarım dediyse niye yetimhaneye gitsin ki ?
yetimhaneye gitsin mi yazmisim?
devlet korumasina alinmasi yetimhaneye gitmesi demek degildir
yani yasal varisi devlet olurdu cocuk ananeye akraba yanı koruyucu aile olarak verilirdi. boylece hem çocuk devlet destegi alirdi hem anneanne bakım parasi alirdi.

Back
X