kahroldum o duyduklarım karşısında kaçgü ağladım dedim olayın asıl kaynağı belli oldu ,k.validem annemi müthiş kıskanıyor,kendisi bize 1saat uzakta bi ilçede oturuyor ben annemle aynı şehirdeyim ama eşim de kendi işi ve benim işim icabıyla burada oturuyor k.validemin tek derdi ona uzak oturmamız
işin kaynagı oymus zaten canım. eger kayınwalıdenızle bı samımıyetınız warsa oturt karsına... anne ben boyle bırsey duydum kulalarıma ınanamadım gunlerce agladım... nıye boyle dedıgınızı sorabılırmıyım de...sor utanacaktır zaten emınım ama bır acıklama yapsın.. sende boyle kendı kendını yeme...
kayınvalidenle bu konuyu konuşmayı denedinmi... Ben olsam konuşamasam bile enazından bağırdığını yakaladığın günü hatırlatıp,meseleyi duyduğumu, demekki ailelere gidilip gelinmemesi gerektiğini, fikirlerine duyduğum saygıdan ötürüde artık benimde ona gitmeyeceğimi söylerim... Eşin bellii annesinin etkisinde... Onu o etkiden çıkarmanın bir yolunu bulmak lazım ama nasıl nasıl nasılll.........
yapamadım söyleyemedim hiçbişey kayınvalideme.ahh ahh diyemiyorum ki öyle susuyorum sırf eşim mutlu olsun diye
yapamadım söyleyemedim hiçbişey kayınvalideme.ahh ahh diyemiyorum ki öyle susuyorum sırf eşim mutlu olsun diye
bu olayın üzerinden en az 3 ay geçti ben bu olaydan kaynağın k.validem olduğunu anladım,ona ne söylesem kar etmez,cahil bi insan,ama onu dinleyen eşime ne yapmalıyım da beni anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?