Yok yanlış anladınız o anlamda kastetmedim.Yani anneme kalsa halamla hiç görüşmeyeceğim.Yani sonuçta halam,onu da seviyorum.Niye görüşmeyeyim?Konuyu okudum. Annemi de çok seviyorum halamı da. Nasıl ayırayım yazmışsınız?
Anne olsam ve evladım şu cümleyi kursa, yıkılırım ya..
Halanız annenize laf edince siz ne diyorsunuz?Yok yanlış anladınız o anlamda kastetmedim.Yani anneme kalsa halamla hiç görüşmeyeceğim.Yani sonuçta halam,onu da seviyorum.Niye görüşmeyeyim?
Al benden de o kadarKonuyu okudum. Annemi de çok seviyorum halamı da. Nasıl ayırayım yazmışsınız?
Yok yanlış anladınız o anlamda kastetmedim.Yani anneme kalsa halamla hiç görüşmeyeceğim.Yani sonuçta halam,onu da seviyorum.Niye görüşmeyeyim?
Neden hala sevılmez mi bence halası evlatlarına rağmen hala dert sahıbıni çok sevıyorsa çok samimi bir sevgiye sahip..annenin yeri herzamn bambaskadır ..kimse tutmaz onun yerini..Konuyu okudum. Annemi de çok seviyorum halamı da. Nasıl ayırayım yazmışsınız?
Yok yanlış anladınız o anlamda kastetmedim.Yani anneme kalsa halamla hiç görüşmeyeceğim.Yani sonuçta halam,onu da seviyorum.Niye görüşmeyeyim?Konuyu okudum. Annemi de çok seviyorum halamı da. Nasıl ayırayım yazmışsınız?
Siz böyle kötü oldukça ben çok üzülüyorum,diyorum.Halanız annenize laf edince siz ne diyorsunuz?
Neden hala sevılmez mi bence halası evlatlarına rağmen hala dert sahıbıni çok sevıyorsa çok samimi bir sevgiye sahip..annenin yeri herzamn bambaskadır ..kimse tutmaz onun yerini..
Konu sahıbi bence arada kalmayın anne cuma da senle gezmeye gidelim deyin annenıze ıkısınıde sevdıgınızı söyleyin devamlı..böyle gelmiş böyle gecer.halan ne olursa olsun senin yanında annenı eleştirme hakkı verme bu arada..
Bende bir halayım ama asla yıyenıme annesi gibi olamam yada annesınn verdiği emeği sevgiyi fedakarlığı veremem annesi kadarda sevemem sadece çok severim..
Tercih asla sunmam tabiki anne tek ve özeldir..
Bu saatten sonra araları düzelmez. Anlattığınız kadarıyla halanız annenizin damarına sizin üzerinizden baya basmış. Her anne böyle bir durumda üzülür. Annenizi ezdirmeyin derim.Yok yanlış anladınız o anlamda kastetmedim.Yani anneme kalsa halamla hiç görüşmeyeceğim.Yani sonuçta halam,onu da seviyorum.Niye görüşmeyeyim?
Siz böyle kötü oldukça ben çok üzülüyorum,diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?