Niye huxursuz olma ver cevabini halana annenin kalbinden degerli olmasa gerek,biri annemin kalbini kirsa ohoooGittikçe yanlış anlaşılıyorum.Neredeyse ana katili etiketi yapıştırdınız bana.Ben annemi mi halamı mı seçeyim demiyorum ki,ikisinin kavgaları arasında kalmaktan huzursuzum sadece.
Şu cümleyi benim görümcem söylese ben de sevmezdim o görümceyi. Yani tamamen art niyet var bu cümlede.ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.
Kusura bakmayın halam hakkında eleştiri yapabilirsiniz fakat paylaşamamaları hoşuna gidiyor diyemezsiniz!Doğru değil çünkü.Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen.Annemle halam niye birbirini yiyor diye gözyaşı döktüğüm günlerde yanımda siz yoktunuz.
Helallll bir anne olarak alnindan öperim bu cvp yeter, Allah korusun kizim ben bi baskasi arasinda kalirsa buyuk konusmatayim tabi Allah korusun firek git derim, anne ya annee ötesi var mi, sinirlerim bozuldu, teyze ve anne arasinda bile kalinmaz net
Annenin sozlerini dinle. Halani da annen hakkinda asla konusturma. Bak bakalim seninle ilgili kavga olmuyor mu bir daha (ki bence söz konusu sen degilsin halanin fesatligi) biri benim annem hakkinda konussun yikardim ortaligiAnnemle halam niye birbirini yiyor diye gözyaşı döktüğüm günlerde yanımda siz yoktunuz.
Amin, insallah en kisa zamanda nasip olur cani gonulden bu duami Allah im duysun
Sağolun, Allah yavrunuza hayırlı ömür versin.
Bana da nasip olsun inşallah.
Aynen yaaa,hele hala konuscak o konusan agzi varyaaaBiri annem hakkinda
Annenin sozlerini dinle. Halani da annen hakkinda asla konusturma. Bak bakalim seninle ilgili kavga olmuyor mu bir daha (ki bence söz konusu sen degilsin halanin fesatligi) biri benim annem hakkinda konussun yikardim ortaligi
Kızımı halası çok sever o kadar göstere göstere sever ki hep iç geçiririm keşke onun gibi bir anne olsaydım.Kızım ona çok bağlı ilerde de sevgileri bozulmaz hep böyle daim kalır.Ben gidersem arkamda anne yarısı bir hala var diye gözüm hiç arkada kalmıyor.Görümcemle hiçbir problemimizi kızıma yansıtmadım varsın beni kötü bilsin benim kadar seven bir insandır diye ben de onu kızım kadar seviyorum.Hiç söylememişim ama iyi ki varsın halası
Heyecanınızı anlayabiliyorum siz de bir annesiniz belki ama benim bunda suçum ne?Niye bana yükleniyorsunuz?Herkes bir anda üzerime saldırdı,insanlar bu kadar anlayışsız olmamalı.Ahhh yazık... Acaba anneniz halaniz yüzünden ne kadar gözyaşı döktü? Babanizla kac kere kavga etti? Annenin yanında hala kim ya...
Sizi dokuz ay karnında taşıyıp hamileliğin bütün sıkıntısını çeken anneniz, doğum sancısı en büyük ağrılardan biri, küçücük bir bebeğin her şeyiyle ilgilenmek uykudan yemeden içmeden gezmeden feragat edip ilgilenen anneniz... Sonra da gelip günde birkaç saat sevip annen sana iyi bakamamis diyen kötü niyeti uzaydan bakınca bile belli olan bir hala. Amaç anneyi daha doğrusu gelini kötülemek kötü hissettirmek...
Cumartesi günü iki çocuğuyla gezsin... İçimden daha kötü cümleler geçiyor da neyse.
Sen gerçekten 17 yaşında mısın ya. İnşallah halan gibi bi görümcen olur.
Çok sinirlendim.
Heyecanınızı anlayabiliyorum siz de bir annesiniz belki ama benim bunda suçum ne?Niye bana yükleniyorsunuz?Herkes bir anda üzerime saldırdı,insanlar bu kadar anlayışsız olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?