Niye bu kadar sert yorum yapıyorsunuz ki?Ben annemin sadece halamla değil,kimseyle arasında sorununun olmasını istemem.Kolay mı sanıyorsunuz?Çocukluğum halamla annemin beni paylaşamamalarıyla,bağırışlarıyla geçti.Benim kızım olacak ve görümcemi savunup annemle halamı ayıramam diyecek onu reddederim
Keşke karnımda taşımasaydım git halan baksın derim
Niye bu kadar sert yorum yapıyorsunuz ki?Ben annemin sadece halamla değil,kimseyle arasında sorununun olmasını istemem.Kolay mı sanıyorsunuz?Çocukluğum halamla annemin beni paylaşamamalarıyla,bağırışlarıyla geçti.
17 yaşındayım.Konu sahibi uzgunum ama halanizin sizi paylasmak gibi bi derdi yok belli ki. Annenizi sizin uzerinizden uzmek istemis ve uzmuste. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama bir gun evlenip halaniz gibi bir gorumceniz oldugunda annenizi daha iyi anlarsiniz diye dusunuyorum.
17 yaşındayım.
Helallll bir anne olarak alnindan öperim bu cvp yeter, Allah korusun kizim ben bi baskasi arasinda kalirsa buyuk konusmatayim tabi Allah korusun firek git derim, anne ya annee ötesi var mi, sinirlerim bozuldu, teyze ve anne arasinda bile kalinmaz netKonuyu okumadım ama anneyle kimse arasında kalınmaz..
Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?
Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
Kusura bakmayın halam hakkında eleştiri yapabilirsiniz fakat paylaşamamaları hoşuna gidiyor diyemezsiniz!Doğru değil çünkü.Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen.Annemle halam niye birbirini yiyor diye gözyaşı döktüğüm günlerde yanımda siz yoktunuz.Uyarıyorum yazdıklarım hoşunuza gitmeyecek genç hanım.
'halam ve annem beni paylaşamıyor' diye gururla söylüyorsun ya, mesele sen değilsin.
halan ortalığı karıştırmak için türlü saçmalıklar yapıyor sen de seni çok seviyor ondan yapıyor sanıp toz konduramıyorsun. paylaşamıyorlar diye bir de hoşuna gidiyor.
annen bunları gördüğü için ve senin göremediğin için daha çok bileniyor.
seni seven iyiliğini düşünen bir hala 'annen sana bakamıyor ben bakayım' demez.
üzgünüm ama bence durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?