- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
Ben ikisinin de yaptığını doğru bulmadım. Seni arada oyuncak etmemeliler, halanın lafları çok çirkin. Annen de oturup seninle dengiymiş gibi dedikodu yapmamalı. Biraz paylaşılamayan statüsünde olmak hoşuna gitmiş sanırım ama sen aslında paylaşılamayan değil birbirini sevmeyen iki insanın arasında kalmış oyuncaksın. Tek başına bir şey ifade etmiyorsun. Aralarında ne geçtiyse geçti bunları sana yansıtmaması gerekiyor ikisinin de.
Benim babaannemin zamanında anneme yapmadığı kalmamış, evlenmeden önce babama "Evlenirseniz seni evlatlıktan reddederim ailecek sileriz seni" bile demiş (Annem gayrimüslim babamların ailesi tutucu bir çevre). Buna rağmen annem bir kere bile babaannemi kötülememiştir, bana şunları şunları etti dememiştir. Gittiğinde soğuktur evet ama asla saygısını bozmamıştır. Babaannem bize kendince günah çıkartmasa öğrenemezdik bunları da.
Benim babaannemin zamanında anneme yapmadığı kalmamış, evlenmeden önce babama "Evlenirseniz seni evlatlıktan reddederim ailecek sileriz seni" bile demiş (Annem gayrimüslim babamların ailesi tutucu bir çevre). Buna rağmen annem bir kere bile babaannemi kötülememiştir, bana şunları şunları etti dememiştir. Gittiğinde soğuktur evet ama asla saygısını bozmamıştır. Babaannem bize kendince günah çıkartmasa öğrenemezdik bunları da.