Annemle Halam Arasında Kaldım...

Halan seni evlatlik mi verdi acaba ailene
Olur mu olur ki çok yaygın bir durum elin çocuğunu almayalım bizim kanımızdan olsun diye akrabadan çocuk alınıyor yoksa bu ne halacılıkmış arkadaş hafta sonu bir gün anneye bir gün halaya ayırma ikisi arasında kalıp karar verememe hiç normal değil :işsiz:

Halam dünyanın en iyi insanı olsa bile annemle arasında kalmam. Anneciğimin tırnağı etmez hiç bi akraba. Kaldı size annenizi çekiştiriyomuş nasıl izin verirsiniz?

Bence annenizin kızının akrabalarıyla arası iyi olduğu için sevinmesi lazım.farklı bir bakış açısı ama Allah korusun annenize birşey olsa ne güzel kızını çok seven kızınında çok sevdiği biri var hayatta
Bence onların arasındaki problemler beni ilgilendirmiyor.Annemin yeri tartışılamaz o benim annem her şeyim,halam da beni çok seven anne yarım gibi birisi...Hatta benim üç tane halam var ,aralarında bu halam bana çok düşkün.Akrabalarını çok sahiplenen bir insan.Ki başım derde girse annemden babamdan sonra arayacağım ilk insan.Üç kız bir erkek kardeşler babamlar halam diğer yeğenlerine de çok düşkün fakat babam geç evlenmiş herkes onu evlenmez çocuğu olmaz zannediyormuş ben dünyaya gelmişim ya o yüzden de değerliyim biraz da.

Çok yakın bir arkadaşımın teyzesini doğduğunda halasına vermişler çocuğu olmuyor diye. Teyzesinin annesininde bu arada 10 çocuğu varSonra halasının ilk kocası ölmüş yeniden evlendiği adamın oğulları olunca teyzeyi tekrar öz annesinin evine almışlar 17-18 yaşlarında. Ya çok zorlanmış garip bir süreç yaşamışlar o teyzesi şu anda 48li yaşlarda hala bekar, bende tanıyorum küçük bebek gibi bir garip huylu. Eskiden çok sıkmış böyle akrabaya çocuk vermek felan

Olur mu olur ki çok yaygın bir durum elin çocuğunu almayalım bizim kanımızdan olsun diye akrabadan çocuk alınıyor yoksa bu ne halacılıkmış arkadaş hafta sonu bir gün anneye bir gün halaya ayırma ikisi arasında kalıp karar verememe hiç normal değil :işsiz:
Hayret bir şey yahu hala aynı şeyler tekrarlanıyor.Sanki ben size şöyle dedim: "İkisinden birini silmek istiyorum.Hangisini sileyim?" Böyle mi dedim? Annemin kopyasıyım diyorum,doğum kağıdını gözlerimle gördüm diyorum hala anlamıyorsunuz. Hala sevmek çok anormal sanki.Sanki ben halamla annemi çekiştiriyorum.İkisi arasında denge kurmaya çalışıyorum sadece.Halam beni doğurmuş anneme vermiş sonra estetik yaptırmışlar herhalde bana,anneme tıpatıp benzeyeyim diye(!)

Hayret bir şey yahu hala aynı şeyler tekrarlanıyor.Sanki ben size şöyle dedim: "İkisinden birini silmek istiyorum.Hangisini sileyim?" Böyle mi dedim? Annemin kopyasıyım diyorum,doğum kağıdını gözlerimle gördüm diyorum hala anlamıyorsunuz. Hala sevmek çok anormal sanki.Sanki ben halamla annemi çekiştiriyorum.İkisi arasında denge kurmaya çalışıyorum sadece.Halam beni doğurmuş anneme vermiş sonra estetik yaptırmışlar herhalde bana,anneme tıpatıp benzeyeyim diye(!)
Sizin durumunuz bana garip gelmiyor. İnsan halasınıda çok sevebilir bence çok doğal ve ne güzel☺️

Ya işte bizim anlayışımız kıt sayın ergen hanım " annemle halam arasında kaldım " diye ben konu açtım çünkü :KK67:
Diyorum ki ANNEYLE HALA ARASINDA KALINMAZ :cool:
Bakın ablacığım,saygım sonsuz size.Benden yaşça büyüksünüz ve tecrübeleriniz daha fazla doğal olarak.Lakin ben o başlığı sizlere açıkladım.
Şimdi şöyle ki,arada kalmak iki anlamda kullanılır
1 ) Hangisini seçeceğine karar verememek,ikilemde kalmak.
Örnek Cümle: Halamla annem arasında kaldım,acaba hangisini seçsem,hangisini hayatımdan atsam?
2 ) Bir tatsızlık,bir tartışma arasında kalmak.
Örnek Cümle : Annemle halam birbiriyle sık sık tartışıyorlar,anlaşamıyorlar,ben onların aralarında kalıyorum.
Ben ikinci anlamda kullandım o başlığı.Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir.Sağlıcakla kalın.

Söyleyene annenle ilişkiniz nasıl?
Halanız annenizle yarışacak ne yapıyor yada anneniz size ne kötülük ediyorda halanızı annenizle bir tutuyorsunuz?

Bu kizcagizin ustune gelenler;
Kocalarina ya annen ya ben derler :D Niyeyse orda ana gibi yar kısmı islemez.
Konu sahibi daha kucuksun, bosver kendi aralarinda halletsinler seni arada birakmasinlar.

Back
X