Annemle iletisimi tamamen kesmek hakkında

Anneniz neden ayrılmanıza bu kadar karşı çıkıyor neden barıştırmaya çalışıyor yani anne demek ne olursa olsun yanındayım arkandayım demek
eski konularınızı okumadım
Cevrenin tepkileri yuzunden,bosanmak korkunc biseu gibi geliyor

Teşekkür ediyorum

tek konusu görünüyor

anne demek ne olursa olsun yanındayım arkandayım demek
Sevgili pastel ne kadar güzel şöylemişsiniz.
Keşke tüm anneler ve aileler böyle olsa ama malesef.
Anne var evladı iyi ya da kötü ne yapmış olursa olsun arkasındadır.
Anne var sadece kendi doğruları üstünden hareket eder.
Evladının o an ne halde olduğu önemli değildir illa kendi gibi düşünmesini ister.
Ahh keşke diyoruz ama işte hayat, ailemizi seçemiyoruz.

Ben ilk konumda da ağır yorumlar aldim. Aptal miydin bu adamla evlenirken falan mı gibilerinden. Hani dogru laf acıdır falan diyorum tabiki yazacaklar da burda dertlesmek icin actigim post a kin kusmak ne anlamadim suclu aradigim yok,yapilan bir davranisa nasil yaklasmaliyim demisim hepsi bu. İnsana bir daha konu acmayacak hale getiriyolar yazik ya.

Bu kadar seviyorsa kendi varsın eski kocana. Üstünde durmaya değmez.

Cevrenin tepkileri yuzunden,bosanmak korkunc biseu gibi geliyor
Zaten zor durumda olan evlii insanlar sırf çevre baskısından dedikodan dolayı ateş çemberi içinde sürdürmeye çalışıyorlar sonuç bitmişlik tükenmişlik içinde yıllar geçip gitmiş
annem babaannemden kayınlarından çok çekmiş babamda çektirmiş köy yerinde arkasında duracak kimsesi olmadığından yıllarca çekmiş bana derki ben çok çektim arkamda duran olmadı 2 erkek kardeşim var ama benim arkamda durur ne olursa olsun arkandayım der
Ayakları yere basan güçlü kadınlar anneler zaten çocuğunun zorluk çekmesine asla izin vermez

Annenize iletişimi tamamen kesmek size iyi hissettirmez bence. Ama söylediklerinden etkilenmemeyi öğrenebilirsiniz. Benim annemde çok sıkıntılı bir insan. Birşeye taktımı takar, 20 yıl geçse yine unutmaz. Bende çok hirpalandim sayesinde. Ama artık umursamıyorum. Birşey söylerse cevabını verip geçiyorum. Asla laf anlatmaya çalışmıyorum yada tartışmıyorum. Işe yaramıyor çünkü.

Ee o da onu yazanın yorumu.
Buraya konu açıyorsunuz ama size zıt gelen bir yorum görünce baya “Yazma o zaman “ diye kavgaya bağlıyorsunuz olayı.
Anlamıyorum ben o kısmı.
İlk konunuz veya ilk mesajınız olsa zaten direkt ilk yazdığınıza binaen sizi haklı görür herkes ama geçmiş olunca ve bu geçmişi birileri okuyunca gayet sen de az öyle düşünmüyorsun önce kendini iyileştir diyebilir ne var yani.
Herkes tamam sensin yazsa bitecek mi olay?Ya da güçlü kadın dese?
Yoo bitmez.
Buraya konu açılırken sadece beni haklı görenler yazabilir diye bir şey var da onu mu işaretliyorsunuz da haberimiz yok.
Nedir yani.
Farklı düşünce görmek istemeyen buraya konu açmaz zaten iki yakın arkadaşı ile dertleşir onlar sensin, sen paşasın der zaten.

Bence konu sahibi haklı devamlı beni onaylayın demiyor ki rahatsız oldum bu yorumdan diyor.Siz de nasıl anlamışsınız değişik geldi yorumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…