Cevrenin tepkileri yuzunden,bosanmak korkunc biseu gibi geliyorAnneniz neden ayrılmanıza bu kadar karşı çıkıyor neden barıştırmaya çalışıyor yani anne demek ne olursa olsun yanındayım arkandayım demek
eski konularınızı okumadım
Teşekkür ediyorumNeva cım olumlu ilerlemeler seziyorum sende ve başaracağına eminim. Anne annedir. İyisiyle kötüsüyle onu kabullen ve lütfen onunla polemiğe girme.
Uzunca bir süre iletişimi kes ve bu konuda ona karşı net ol lütfen.
İlk başlarda sana kızacak ve üzülecektir ama zamanla durumu o da kabullenecek.
Ayrı bir şehirde ayrı bir yaşamın var.
Lütfen uzunca bir süre çok mühim bir olay olmadığı sürece görüşme.
Bence siz bir suclu arayisindasiniz. O suclu anneniz olmus. Cunku ben sizin ilk konunuzu hatirliyorum sevilmediginiz o kadar bariz belliymis ki siz gidip evlenmissiniz. Sonra bir konunuzu daha okumustum ben onun ailesine elimden geleni yaptim ya da hizmet ettim gibi seyler yazmistiniz. Konularda yorumlariniza denk geliyorum sanki kandirilmis gibi yaziyorsunuz. Benim size tavsiyem evet ben bir hata yaptim hata insanlara mahsustur ben de bir insanim gormedim, duymadim, bakmadim ve bir hata yaptim diyerek kabullenin ve onunuze bakin. Yani siz cok ayaklari yere saglam basan biri olsaniz annem dedi diye gidip bilmem kime kefil olmazdiniz zaten. Sorunu baskalarinda arayarak bir yere varamazsiniz.
Sadece bende görünmüyor sanıyordum Sitede güncelleme mi yapıldı mesajlarda görünmüyortek konusu görünüyor
Sevgili pastel ne kadar güzel şöylemişsiniz.anne demek ne olursa olsun yanındayım arkandayım demek
Bu kadar seviyorsa kendi varsın eski kocana. Üstünde durmaya değmez.Kızlar iyi akşamlar,boşanma sürecindeyim duruşmaya az bir zaman kaldı. Çok şükür buraya ilk konumu açtığım zamanki gibi değilim. Kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Yeniden hayata dogar gibi sosyal cevreye karışmaya,hobilerime geri dönmeye,o insanı da daha az hatırlayıp anmaya başladım. Sorun annem. Ben o adamı unutmaya başlasam da annem unutturmuyor. Eşimin benle uyumadığını,suratıma bakmadığını kendi gözleriyle gördü. Dayak yedigimi söyledim yine de umursamadı,babasına kefil ettirdi ben olmak istemiyordum annem kayinbabana kefil olmazsan hakkimi helal etmem dedi. O krediden çekilemiyorum şuan düşünün. Üstüne üstelik beni aldattigjni öğrendik annem bir iki gün tamam artık olmaz tabi ayrıl dese de 3. Gün yine saçmalayıp niye dava açtın demelere başladı.
Ayrı bir şehirde yaşıyorum annemden,buraya gelmeden önce tatilde onun yanındayım ben artık o adamın ismini kimseye andırmıyorum. Ne iyi ne kötü. Bitti çünkü benim icin, beddua bile etmeyecegim kadar önemsiz. Annem her gün her saat ondan bahsedince bende erkenden geldim. Şimdi de her telefon konuşmamızda ondan bahsediyor dua et barisin falan diye. Neredeyse boşanacaz hala dua et demek??ve böyle iğrenç bir insanla hayat sürdürmem için. Ben babamı kaybettim 9 yasindayken sende eşini kaybettin,biz böyle büyük bir acıdan gectik. neden ardında bırakmıyosun bize zarar veren bu adamı diyorum. Yok dinlemiyor. Psikolojisi gercekten bozuk,onu bir uzmana goturdugumde toksik bir ebeveyne sahip oldugumu zaten soylemisti.
Yanima gelmesini ozellikle istemiyorum beni yine dibe çekecegi için ama sanırım artik telefonla da görüşmemeliyim cünkü beni çook yıpratıyor...
Zaten zor durumda olan evlii insanlar sırf çevre baskısından dedikodan dolayı ateş çemberi içinde sürdürmeye çalışıyorlar sonuç bitmişlik tükenmişlik içinde yıllar geçip gitmişCevrenin tepkileri yuzunden,bosanmak korkunc biseu gibi geliyor
Aynen en doğrusu bu bence deKim olursa olsun bizi dibe çekeni aramıyoruz sormuyoruz
Ee o da onu yazanın yorumu.Ne ilgisi var?? Suçlu arayan kim. Annem dedi diye evlendim o beni kefil ettirdi mi diyorum. İçimi döküyorum buraya. Ayaklarım da yere gayet saglam basıyor ki boşanabildim. Tek basima yasiyorum. Kendi ruh sagligimi kendim koruyorum.Ailemle gorusmemeyi bile goze alabiloyorum ruh sagligim icin. İgneleyici yorumlarinizi kendinize saklayın.
Bence konu sahibi haklı devamlı beni onaylayın demiyor ki rahatsız oldum bu yorumdan diyor.Siz de nasıl anlamışsınız değişik geldi yorumunuzEe o da onu yazanın yorumu.
Buraya konu açıyorsunuz ama size zıt gelen bir yorum görünce baya “Yazma o zaman “ diye kavgaya bağlıyorsunuz olayı.
Anlamıyorum ben o kısmı.
İlk konunuz veya ilk mesajınız olsa zaten direkt ilk yazdığınıza binaen sizi haklı görür herkes ama geçmiş olunca ve bu geçmişi birileri okuyunca gayet sen de az öyle düşünmüyorsun önce kendini iyileştir diyebilir ne var yani.
Herkes tamam sensin yazsa bitecek mi olay?Ya da güçlü kadın dese?
Yoo bitmez.
Buraya konu açılırken sadece beni haklı görenler yazabilir diye bir şey var da onu mu işaretliyorsunuz da haberimiz yok.
Nedir yani.
Farklı düşünce görmek istemeyen buraya konu açmaz zaten iki yakın arkadaşı ile dertleşir onlar sensin, sen paşasın der zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?