- 15 Haziran 2017
- 16
- 13
- 3
- 29
- Konu Sahibi Ipekgocekkk12
Öncelikle merhabalar, ne yapacağım konusunda gerçekten çaresiz hissettiğim için burdayım. Annemle kendimi bildim bileli anlaşamıyoruz beni yetiştirmesi bu yaşa kadar büyütmesi konusunda hakkını yiyemem ama bunun dışında da hiç bir şekilde bana ne desteği ne yardımı oldu. En ufak söylediğim şeyi tamamen ters anlayıp beni sürekli suçlayıp hakaret etmesi inanın aklınıza gelmeyecek şeyler mesela orospusun sen kahpesin sen evlenemeyeceksin açık saçıksın(ki emin olun kapalı arkadaşlarımın hepsi beni giyimimle takdir eder) gibi şeylerle beni surekli kendisinden soğuttu. Arkadaşlarımın anneleri kızlarının her hareketinde yanlarında olurken benim annem paylaşmak istedigim en ufak şeyi bile babama yetiştirdi,ona karşı en ufak ters hareketimde babama söylemekle tehdit etti. Babam duyduğunda da önce benim üzerime kışkırtıp babamın bana şiddet uygulamasına sebep oldu sonra da şiddet uygularken aman dur nidalariyla engel olurmus havası kattı. Defalarca denedim belki düzelir diye her seferinde küçük de olsa biseylerimi anlattım ve her seferinde başka birinden duydum. Kocasına bile küfreden, evin içinde herkese ben hakim olayım düşüncesiyle hareket etti. Ben bu yaşıma kadar ağzından haklı ya da haksız olduğu bir konuda özür dilerim cümlesini duymadım duyamadim maalesef. Beni düşündüğünden değil, benim ilgili olan her konuda elalem ne der düşüncesini barındıran,benim fikirlerime asla değer vermeyen bir anneye sahibim. Bu zamana kadar defalarca kendimi anlatmaya çalışsam da her çabamda kötü uslubu karşısında çok sakin bir insanı bile çileden çıkaracak potansiyele sahip olduğundan bende cildirip pes ettim. Artık tek caremin bu sehirden bu evden gitmek olduğunu düşünüyorum