• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle imtihanım

Evden gitmek demek bilmediğin belkide senin için hiçte iyi gelişmeyecek olayların içinde bulunma olasılığı yüksektir kendini kurtarmak için kaçış yoludur diye düşünme beterin beteri vardır sabırla inşallah bu zorlukları aşabilirsin canım. Allahım yar ve yardımcısı olsun inşallah amin
Evet tabi ki haklisiniz allahim benim de karsima guzel bir kapi acar da evden güzel bir şekilde ayrılırım insallah. Allah razı olsun hepimizin:)

Daha cok gencsin uzuuun uzun yillar var önünde. Universitedeysen eger eve gitmeyebilirisin. Yazlari bi isi buluo calisabilirsin. Guvenilir market halka açık yerler vs vs. Babanla aran nasil peki?
Kac kardessiniz? Allah yardimcin olsun zor imtihan. Insallah sen mihtesem bir anne olursun evlatlarina. Eminimde olursun
Daha önce çalışmayı çok istedim ama ailem izin vermedi maalesef. Babamla aram annem olmadığı zamanlar çok güzel allaha şükür o da evdeki düzen bozulmasın diye hep susuyor. Çok teşekkür ederim insallah hepimiz ilerde evlatlarimiza cok guzel birer anne oluruz ❤

Universiteni bitir is bul git evden sakin evlenme anneden kurtulcam derken bide koca belasina bulasma once garanti bi isin olsun annene en fazla 2-3 sene daha katlanirsin evlenirsen ve kotu bi koca denk gelirse yillarca cekersin bosanip donsen o annen sana daha beter iskence eder o yuzden okuluna odaklan is sahibi ol once sonra kedni hayatini yasa
Çok dogru söylüyorsunuz umarım bende okulumu güzel bir sekilde bitirip meslegimi elime alıp oyle giderim burdan, çok teşekkürler:)

seni anlıyorum. bazı insanların bazı sınırları var düsünce yapıları kalıplasmıs . sen haklıson sana bunu dememeli. dinleme.

anneler babalara yetistirir genelde anneme birsey anlatmayı bende sevmiyorum akrabalara bile yetistiriryor söyleme dediğim halde.

sende ögren birsey anlatma.
Bana da her seferinde ders oluyordu artık hiç birşey anlatmıyorum, çok yanlış gerçekten nasıl arkadaşınıza dostunuza güvenip anlatiyorsaniz ayni şey kimsenin duymaması gerek, teşekkür ederim sağolun :)

Annenizi değiştiremezsiniz, cahil bir insan. Öyle görmüştür o da annesinden. Okuyor olmanız harika, okulunuzu bitirmek tek kurtuluşunuz. Para kazanmaya başladığınız anda kendi hayatınızı kurun ama lütfen erkenden evlenmeyin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursunuz.
Tavsiyeleriniz icin çok teşekkür ederim insallah mesleğimi elime alip dogru şekilde ayrilirim bu evden..

Daha önce çalışmayı çok istedim ama ailem izin vermedi maalesef. Babamla aram annem olmadığı zamanlar çok güzel allaha şükür o da evdeki düzen bozulmasın diye hep susuyor. Çok teşekkür ederim insallah hepimiz ilerde evlatlarimiza cok guzel birer anne oluruz ❤

Amiin canim benim aminn Allah yolunu bahtini açık etsin inşallah❤

İlerde daha da büyüdüğünde helede çocuğun olduğunda annene daha çok kızacaksın..Babanın haline de uzuleceksin.sen çok akli başında bir kıza benziyorsun.okulunu bitirene kadar dayan sonuçta iyisiyle kotusuyle annen.ilerde zaten birsekilde uzaklasacaksin.

Canım kadına doğurma yeteneği verilmiş ama anne olmak çok ayrı birşey. O içgüdü bazı annelerde yok. Çocuk sahibi olmanın yarattığı psikolojiyi kaldıramıyorlar.
Senin annen de seni doğurmuş anlaşılan ama yılların getirdiği bir durum psikolojisi kaldırmıyor senin varlığını. Seni dövdürtmeye çalışmasına şok oldum.
Sen mesleğini eline alıp evden ayrılacaksın mümkünse kendi yuvanı kur

İlerde daha da büyüdüğünde helede çocuğun olduğunda annene daha çok kızacaksın..Babanın haline de uzuleceksin.sen çok akli başında bir kıza benziyorsun.okulunu bitirene kadar dayan sonuçta iyisiyle kotusuyle annen.ilerde zaten birsekilde uzaklasacaksin.
Ben de tam olarak sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim cevabınız için

Canım kadına doğurma yeteneği verilmiş ama anne olmak çok ayrı birşey. O içgüdü bazı annelerde yok. Çocuk sahibi olmanın yarattığı psikolojiyi kaldıramıyorlar.
Senin annen de seni doğurmuş anlaşılan ama yılların getirdiği bir durum psikolojisi kaldırmıyor senin varlığını. Seni dövdürtmeye çalışmasına şok oldum.
Sen mesleğini eline alıp evden ayrılacaksın mümkünse kendi yuvanı kur
Kesinlikle çok doğru yazmışsınız inşallah ben guzel bir yuva kurarım dediğiniz gibi teşekkürr ederim cevabınız için sağolun

20 yasindayim üniversitedeyim, kesinlikle size katılıyorum mantiksizca bir erkeğin pesinden gitmek bu evde omur boyu kalmaktan daha mantiksiz bu devirde kimseye guven olmuyor amacim okulumu bitirip buradan gitmek
Kendini cok guzel anlatmissin. Akli basinda birisine benziyorsun. Ketum davranacaksin. Mumkun oldugunca az bir muhabbetle okulu bitirip kendi parani kazanacaksin. Sonrasinda da ister evlen ister evini ayir. Suanda sabretmekten baska caren yok. Ama uzuldum. Allah yardimcin olsun.

Back
X