- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
yani ben bu işin içinde çok ta ılımlı bir yaklaşım aramam derken ne demek istediniz...
annesi düşmanı mı oldu şimdi..yok artık..ne kolay silip attınız anneyi..anne olmak kolay mı..çocuğunu büyütürken gece uyumaz ,çocuk hasta olur ,ateşlenir anne gözünü kırpmaz.çocuğuna bir zarar gelecek mi diye diken üstünde bekler yıllar boyu..onu kollar , korur ,merak eder....şikayet etmez..saçını süpürge eder..veeeeee böyle bir olay sonunda çocuğu annesini düşman ilan eder..pessssssssss
Nasıl bır konusma tarzı bu nasıl bır ters anlayıs. Kız annem tü kaka dememıs ki hemen onun kişiliğini yargılayabılıyorsunuz. Bu kadınlar kulubunde konu sahıbıne yardımda yuklenmek moda mı oldu . Iyı okuyun bozusacagım demıyor kız zaten ılımlı yaklasıyor. Bir de ustune sızden ne hayır gormus kı torunundan gorsun demıssınız lafa bak torunu da at bır köşeye kızı da at oh ne guzel.
uslubum gayet yerinde. aynen de böyle düşünüyorum. kadın annelik vazifesini yapmuş çoluğunu çocuğunu büyütmüş, evlendirmiş. kimseyi bir tarafa attığı da yok bence.
çocuk bakmak zor zanaattir. 24 saatini ona vermen gerekir. hem bu 3 gün değil 5 gün değil.
çocuğuda eve göndermiyorlar, gelsin bizde baksın diyorlar. tam bir bencillik. kimse anasına, bacısına güvenipte çocuk yapmasın kardeşim. kadın ununu elemiş, eleğini asmış. artık yapamadıklarını yapmak stiyor belki. kimse suçlayamaz bu yüzden, hele hele ipleri koparacağım demesi tam bir hayırsızlık bana göre.
anamızı sırtımızda taşısak hakkını ödeyemeyiz kaldı ki birde küsecekmiyiz yani. bir de onların zamanında ne zor şartlarda evlat büyütülüyor. hiiiç hakkı yok konu sahibinin annesine alınmaya darılmaya.......
Cok saolun tabi ki zorla bakmayacaklar ama yardim beklemek farkli
Benim cok guzel bi isim var calismak istiyorum 1,5 sene yardim beklemek cok muydu buna kiriliyorum sadece
Annenize güvenipmi yaptınız bebeginizi kimse anneniz dahil bakmak zorunda degil gelmiş 50 yaşına kadın rahat etmek istiyor hayatını yaşamak istiyor belki kendinize güvenmiyodunuzda niye bebek yaptınız bende bunu anlamıyorum
Bız sızınle aynı dılde konusamıyoruz cunku ben ne anlatmaya calısıyorum siz hala analık hakkından soz edıyorsunuz. Ben analık hakkını iyi bilirim anneme de oldukca baglı bır kızım. Iyı okuyun derken bundan soz ettım 24 saat değil sadece 8-9 saat bakacak anne . Kız ısten gelınce alacak cocugunu yani. Hanı ıyı okuyup anlamak önemli.
Cok saolun tabi ki zorla bakmayacaklar ama yardim beklemek farkli
Benim cok guzel bi isim var calismak istiyorum 1,5 sene yardim beklemek cok muydu buna kiriliyorum sadece
Nasıl bır okuma anlayısınız var merak ettım. O cumleden annenın dusman oldugunu nasıl cıkardınız ?
Yanı keyfı bakmıyor ugrasmak ıstemıyor demek o. Ustelık kız da agzıyla dıyor kı hastanede dogru duzgun yanımda kalmadı bile .
Her anne anne olamaz bı kere bunu bır aklınıza sokun . Her doguran annelık vasfına sahıp olamaz. Önemli olan onun her zorlugunda yanında olmak, onua yardımcı olmaktır.
tekrar diyorum burda bunun çözümüne ulaşılmaz..Ben Allaha sukur kres zamanina kadar kalan 1,5 sene zarfinda cocuguma en iyi bakicilari tutup, kreslere gonderecek imkanlara sahibim
Annem de baksa yanina yardimci tutacagimi soylemistim zaten
Sadece cocuk bu her yere emanet edilmez gozum arkada kalmasin 1,5 sene yardim etsin istedim
tabii ki keyfi degiliz diye konuya yaklasabilirz
Ama o zaman ben de ona karsi kirilirsam benim de keyfim degil diyebilirim ki bu guzel bi yaklasim olmaz
ben allaha sukur kres zamanina kadar kalan 1,5 sene zarfinda cocuguma en iyi bakicilari tutup, kreslere gonderecek imkanlara sahibim
annem de baksa yanina yardimci tutacagimi soylemistim zaten
sadece cocuk bu her yere emanet edilmez gozum arkada kalmasin 1,5 sene yardim etsin istedim
tabii ki keyfi degiliz diye konuya yaklasabilirz
ama o zaman ben de ona karsi kirilirsam benim de keyfim degil diyebilirim ki bu guzel bi yaklasim olmaz
Gercekten bu konuyu acarken bakmak zorunda degil denilacegini biliyordum ki bende bunun farkindayim ama
Kusura bakmayin bu yorumlariniz cok komik
Gercekten bu kk'da marjinal,umursamaz takilmakta bazen moda yani
Yardimci olmaniz icin konu aciyoruz direk yargiliyorsunuz
Anneme guvenipte mi yapmisim cocugumu? cok zekice bi soru ben o kadar sorumsuzum evet
tekrar diyorum burda bunun çözümüne ulaşılmaz..
çözüm kaynağı annen..
bir gün git yalnız başınıza aç sohbeti. anne zamanında böyle derken biz bakarız dedin. şimdi ne düşünüyorsun ? de.. çok mu zoriçini soğuttuğuna ,görüşmek istemiyorum dediğine değmez.
Bu yazımı görmediniz mi ? annenizle konuşmaktan mı çekiniyorsun?
konuş annenle etraflıca.
tekrar diyorum burda bunun çözümüne ulaşılmaz..
çözüm kaynağı annen..
bir gün git yalnız başınıza aç sohbeti. anne zamanında böyle derken biz bakarız dedin. şimdi ne düşünüyorsun ? de.. çok mu zoriçini soğuttuğuna ,görüşmek istemiyorum dediğine değmez.
Bu yazımı görmediniz mi ? annenizle konuşmaktan mı çekiniyorsun?
konuş annenle etraflıca.
Bız sızınle aynı dılde konusamıyoruz cunku ben ne anlatmaya calısıyorum siz hala analık hakkından soz edıyorsunuz. Ben analık hakkını iyi bilirim anneme de oldukca baglı bır kızım. Iyı okuyun derken bundan soz ettım 24 saat değil sadece 8-9 saat bakacak anne . Kız ısten gelınce alacak cocugunu yani. Hanı ıyı okuyup anlamak önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?