Annemle küslükle başa çıkma??

Çalışıyorsunuz ve yaş olarak evden ayrılma zamanı gelmiş artık. En ufak dokundurma hatta şaka bile can yakar. Ayrı oturup arada görüşmek her iki taraf için daha iyi olur bence. İnsanları değiştiremezsiniz aileniz de olsa ama küslükle de nereye kadar. Bu şekilde sürekli yıpranırsınız.

Tatlım hemen git anneciğine güzel bir sarıl ,sonrada annene kırgınlığını güzelce anlat sen yetişkin ,kendini güzelce ifade edebilecek bir genç kızsın ve böyle yaparsan ailenin yanında saygınlığın daha bir artacaktır ..aile içinde kırgınlık olmaz tatlım.

Herkese yorumları desteği için teşekkür ederim. Annemle barıştık, akşam benim için salata yapmış. Oda üzüntüden sedef çıkarmış, sabah çıkarken ses yapsaydın dua ederdim arkandan küste olsan kendini belli etmeden çıkma dedi, çok duygulandım. Sarıldım doyamadım. Konu hakkında konuşmadık ama umudum onunda dersini aldığı yönünde..

Harika. Çok sevindim adınıza. Kilonuzda takacak kadar fazla değil bence.

aynen öyle ne kadar doğru yazmışsınız.. doğurmak annelik değil bunu çok iyi anladım ama Allah ıma çok şükür anne bile demek istemediğim, yakışmadığı o kadın bana nasıl annelik yapılmayacağını öğretti ki ben çocuğuma ne yapmamam gerektiğini biliyorum

sevindim sizin adınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…