- Konu Sahibi zeytin8282
Arkadaşlar annem sürekli ne dersem tersini söyleyen, arkadaşlarımdan okuduğum kitaba izlediğim diziye eşimle ilişkime kadar sürekli eleştiren biri . Eşimle ilgili sorunumu anlatıyorum ertesi gün arıyor babanla çok iyiyiz diyor. Bu ay para sorunum var diyorum. Ertesi gün arıyor oh çok şükür hesabım dolu diyor. Arkadaşımla bir sorunumu anlatıyorum. Ertesi gün arıyor oh çok şükür arkadaşlarım bana çok değer veriyor diyor. Kayınpederimin yaptığı densizliği anlatıyorum gülüyor dalga geçiyor. Çok kilo aldım diyorum oh geçen seneki pantolonum bol geliyor diyor. Anne saçım beyazladı diyorum benim oğlumun tüm kafası beyaz diyor. Bana devamlı başkalarını övüyor, işte laf dokunduruyor. Anne böyle yapma deyince ben öyle demedim sen yanlış anladın diye saldırıyor yapmadığını bırakmıyor. Babamdan bir sürü miras var bizim hiçbir şeyimiz yok diyor. Çok bunaldım psikolojimi evliliğimi de yaptığı yorumlarla yıprattı bitirdi. Adete sorun yaşanmadan zevk alıyor. Küssem duygu sömürüsü yapıyor, günah olmasından korktuğum için küsemiyorum.