Erkek kardeşim haftaya geliyor. Sözde babami psikologa götürecekmis, gelince. Farkında değilmiş oda yaptıklarının. Ama bu adam kötü. Kötü bir insan kufurbazliga cimrilige psikolog ne yapabilir ki. Hep aynıydı. Bir gün pikniğe gittik mi, annem bir gün geç kalktı mı, üstüne başına istediği şeyi alabildi mi diyorum susuyor. Tamam abla halledeceğiz diyor.
Teyzem bizde kalın dedi ama sehirlerimizin arası 10 saat. Nasıl olur bilmiyorum. Onun dışında avukat bir arkadaşım var. Annemin sigortası yok yani bir yerde çalıştığına dair belki biraz sorun olabilir. Yani baban her şeyi kendi paramla emegimle aldım diyebilirmis ki derde kesinlikle. Komşularımiz vs şahit olsa çok iyi olurmuş. Ama olmazlar, başlarına dert almak istemez kimse. Arkadaşım bunlari söyleyen daha stajyer. İyi bir avukatla görüşmem lazim. Gerekirse altınları alıp avukata on teminat olarak veririm.
Birkaç kez dayımla dedem aradı açmadım. Açmayı düşünmüyorum. Seslerini duymak istemiyorum. Nefret ediyirum. Önlerine çıksın ölmeden onların anneme yasattiklarini görmek istiyorum. Biraz anneme sahip ciksalardi zorla evlendirmelerdi annem bu halde olmazdı.