- 10 Ekim 2018
- 1.062
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
Evlenmeme çok az zaman kaldı ama anneme tahammül edemiyorum artık. Şimdi okuyanlar der ki ya o senin annen falan ama öyle değil işte. Beni bıktırmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Örneğin misafirliğe gittik birkaç gün önce nişanlımın konusu açıldı. Nişanlım gelmemişti bayramda ziyaretine yasaktan dolayı ama aradı bayramını kutladı halini hatrını sordu. Annem bunu kabul etmiyor gelmeliydi diyor. Diyorum yasaktı nasıl gelsin gelebilirdi diyor. Gerçekten delirticek beni az kaldı. Her şeyde böyle yapıyor üstüme o kadar çok geliyor ki bıktım. Düğününe gelmem tek başına düğün yaparsın diyor böyle anne olmaz olsun zaten gelmesin. Ben çeyizimi tek başıma yaptım kimseden destek almadan annemlerin koluma takacakları bileziği bile ben aldım ama hala yaranamıyorum. Neymiş paraları yemişim yemişim şimdide çeyiz yapmışım onlara hiçbir faydam yokmuş. Oysa ben okurkende tek başıma okudum hem çalıştım hem okudum kimsenin faydası olmadı bana. Kimseden bir şeyde beklemiyorum sadece annelik görevini yerine getiricek ama onu bile yapmam diyerek küçülüyor gözümde. Zaten şu an düğünler yasak nikah yapıp gitmek istiyorum artık ama evimiz tam olarak hazır değil.