- 10 Ekim 2018
- 1.062
- 1.483
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Kesinlikle nasıl davrandığını tam olarak anlatamadığım için böyle düşünüyorsunuz. Evine gittiğimiz akrabalarımız bile kıza yazık ne yapıyor kadın diyorlar. Yani bu anlattığım olay en son olan hep böyle ve daha fazlası var.Evet o senin annen
Ufak bir olayda saman alevi gibisiniz
Anasına bak kızına al misali bir durum sizinki
Ben onun bedduasının tutacağını sanmıyorum çünkü ben haklıyım. O kadar çok alttan alıyorum ki bana nasıl davrandığını gören herkes nasıl katlanıyorsun diyor.Sabredin alttan alın annedir bedduasını almayın
Bakın böyle hayırlı olaylar arifesinde şeytan insanlara vesvese verir siz sakin kalın
Haklısınız ben babamla iyi anlaşıyordum o da vakitsiz vefat etti maalesef. Annem her zaman böyleydi.Annesiyle arası iyi olanların kolay kolay sizi anlayamayacağı bir durum bu. O yüzden çoğu kişiden yardım alabileceğinizi sanmıyorum burada. Çünkü bence hayal bile edemiyorlar. Konunuza gelince de olabildiğince iletişime girmemeye çalışın. Zaten evlenmenize az kalmış.
Başınız sağ olsun. Ben de kendimi bildim bileli annemle minimum iletişim şeklinde yaşıyorum. Alıştım artık.Haklısınız ben babamla iyi anlaşıyordum o da vakitsiz vefat etti maalesef. Annem her zaman böyleydi.
Maalesef bazı anneler böyle.Haklısınız ben babamla iyi anlaşıyordum o da vakitsiz vefat etti maalesef. Annem her zaman böyleydi.
Evlenince minimum seviyede bir araya gelmeye çalışıcam kesinlikle evime, evliliğime karışıp huzurumu kaçırmasını istemiyorum.Evlenince evliliğinize de karışır mı sizce ? Annemle her zaman güzel iletişimim oldu ama evlendikten sonra beni hala kontrol etmeye yönetmeye ve eşimin onun istediği gibi davranmasını istiyor. Beni evladı değil de sahibi olarak görüyor. Onlar bizim ailemiz ama köleleri değiliz, söylediği uyarıları tabi ki dinleyin ama kendi bildiğimiz doğruları yaşayamayacaksak kimliğimizin ne anlamı var ki ?
Ben de şanslıyım nişanlımdan dolayı her bakımdan destek oluyor bana. İyi ki var hayatımda diyorum.Maalesef bazı anneler böyle.
Ben de babamla çok iyi anlaşırdım, sırdaşım, yoldaşım her şeyimdi.
Evlendim, evlenirken bile el gibiydiler.
Geç anladım ama eşim iyi çok şükür.
Bi zahmet o kadar emegi olsun dogurduysa.Benim annemde nişanlıyken böyle yapardı. Ama onları da anlamak gerek büyüt, besle evden gitsin kolay bı durum değildir. Duymamazlıktan gelin sabredin, zaten düğüne az kalmış kırmayın birbirinizi. Yeri gelir annenizi ararsınız.
Kendim çalıştım okudum diyorsunuz. Anneniz sizi bu yaşa kadar getirip büyütmeseydi nasıl çalışıp okuycaktınız? Demek ki annenizin bazı şeylerde emeği var. Bunları düşünerek konuşun. İleri zaman da pişman olacaksınız. Bunları söylediğiniz için.
Hani derler ya; anne olacaksın ki anneliği anlayasın. Anne olunca anlarsın. Merak etme.Bi zahmet o kadar emegi olsun dogurduysa.
Anneyim canim cok sukur.Hani derler ya; anne olacaksın ki anneliği anlayasın. Anne olunca anlarsın. Merak etme.
Anneme göre zengin koca doğruydu o yüzden yanlış kişi olduğunu düşünmüyor direkt istemiyor çok çok zengin olmadığı için. Ki seviyordu da nişanlımı aslında önceki gibi değildi niye böyle oldu yeniden bilmiyorum.Anneniz nişanlınızın doğru kişi olmadığını düşünüyorsa yalvarıyorum şöyle bir durup düşünün, benim düştüğüm hatalara düşmeyin
Allah bağışlasın canım.Anneyim canim cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?