aynı sorunu bende çok uzun yıllar yaşadım aslında hala da yaşıyo sayılırım , Hacettepe diş hekimliğinde okuyorum, mutasıp da bi ailem var onlara göre fazla süslüyüm ama istedikleri gibi giyinmeye çalışıyorum yinede etek askılı vs giymiyorum akşam karanlığa kalmıyorum çok nadir zamanlar dışında, 5 vakit namazımı kılıyorum Kurana da başladım ama en ufak bişeyde Din düşmanı ilan ediyodu annem beni geçen sene boyunca kominist dedi, Kız hovardası diyo bana çok geziyorum diye gezmekten kastı da arkadaşlarımla kafelerde oturmak, insanlar yurt dışına gezmeye gidiyo ben 1.5 saat uzaklıktaki eskişehire gidemiyorum günübirlik örnek versem birini ya o kız kötü kız oluyo yada bizim gibi mutasıp bi ailenin kızıysa başka bi kılıf buluyo , ailenin parasını sürekli ben yiyiomuşum ayda babamdan aldığım 220 TL para kaldıki kıyafet alışverişimi bile kendi harçlığımdan yapıyorum ama yinede bencil oluyorum azıcık şikayetlensem nankör oluyorum bu seneye kadar hiç iletişiimim yoktu annemle bide babmdan kıskanır beni evin tek kızıyım haliyle babam çok üzerime titrer. (kumamsın sen benm dediği bile oldu annemin :S) bu sene biraz daha düzelir gibi olduk ama erkek arkadaşımı öğrendiği için şimdi de onun içişn surat yaoıyo bana, çok bunaldım intiharı bile düşündüm geçen hafta yapamayacağımı bile bile hatta artık hissizleştim bile ama bu durumun iyi olmadığını biliyorum umarım bişeyleri aşabiliriz derin yaralar almadan