Annemle sorunlar

Perfect0123

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
873
459
323
4 aydır nişanlıyım birbirimizi çok sewiyoruz 3 yıldır tanışıyoruz nişanlım 10 yaş büyük benden annemle okadar çok sorun yasadık ki artık stresten adet bile olmuyorum :( gecikti :( geçen gece tartışırken yanında baban gibi duruyor dedi aldı körpecik kızı falan dedi ki nişanlım çok iyi kalpli bir insandır çok saygılıdır çocuğun bi suçu olmadı ki biz birbirimizi sewmişiz artık nişanlanmışız yaa evlenicez....! Ki geçen hafta annem damadımı çok sewiyom çok sabırlı çok iyi çocuk dedi geçen gece ise yaşlı başlı falan dedi tamam olgun olabilir ne güzel işte bunda kötü birşey yok herneyse gece tartıştıktan sonra nişanlımla bızımeve geldık annem elini bile öptürmedi nişanlım yıne sesini çıkartmadı onun hiçbi suçu yok ki ama arkadaşlar :( anne neden böyle yapıyor konuşmuyor benımle evde hiç kimse konuşmuyor dışlanıyorum

4 aydır nişanlıyım birbirimizi çok sewiyoruz 3 yıldır tanışıyoruz nişanlım 10 yaş büyük benden annemle okadar çok sorun yasadık ki artık stresten adet bile olmuyorum :( gecikti :( geçen gece tartışırken yanında baban gibi duruyor dedi aldı körpecik kızı falan dedi ki nişanlım çok iyi kalpli bir insandır çok saygılıdır çocuğun bi suçu olmadı ki biz birbirimizi sewmişiz artık nişanlanmışız yaa evlenicez....! Ki geçen hafta annem damadımı çok sewiyom çok sabırlı çok iyi çocuk dedi geçen gece ise yaşlı başlı falan dedi tamam olgun olabilir ne güzel işte bunda kötü birşey yok herneyse gece tartıştıktan sonra nişanlımla bızımeve geldık annem elini bile öptürmedi nişanlım yıne sesini çıkartmadı onun hiçbi suçu yok ki ama arkadaşlar :( anne neden böyle yapıyor konuşmuyor benımle evde hiç kimse konuşmuyor dışlanıyorum

adet onemlı bı sorun bu bır
bunun ıcın muhakak adet olmanıza bır hafta kala cıvan percemi macunu ve cayı tok gunde ıkı kere yıyıp ıcınız kaynatarak

aılenıze gelınce patavatsılık haklısın ne dıyıp ben olsam tavrımı onların yaptıgı gıbı gosterır konusmam kııı
bu kız nıe bızle konusmuyor olur
onlar konusmaya calısır kastettıgım bu
bosver umursama kiii tebrıkler nısanlına alısmıs kı umursamıyor guzel bı huy kasılma sende

ay ne kadar kötü birşey ne kadar heves kırıcı gırtlağa düğüm bağlayıcı... anneniz nişanlınızın kötü biirşeyini görüpte mi böyle söylüyor yoksa sadece yaşı mı sorun ediyor annenize okutun burda hergun kocasndan ne dertler yananları yazık değil mi sıze deger versın sızı sevsın evlılıgınızde huzuru yasatsın yeter evli biri olarak söylüyorum ..ne kadar kötü bır annenın evladının kalbını bu şekilde çürütmesi gorende 30 yaş var sanır .sız 15 olursunuzda adam 30 olur tamam ama sızın yasınız makbulse sorun değil

10 yaş hiçbir şey değil bence ama tabi sizin şu anki yaşınız da önemli. Rica etsem, yaşlarınız kaç?

Ay ne kötü bi durum, anlayabiliyorum seni canım.
Madem bu kadar istemiyordu niye nişanlanmanıza izin verdi annen?
Artık evleneceksiniz yani, böyle yapmanın mantığı ne çözemedim:ssz:
Genç yaşta bi damat isteyebilir ama bunu önce konuşacaktı seninle, şimdi laf sokmanın alemi yok.

Düzelir inşallah doldurusa gelmeden nişanlınin arkasında dur o zaman..tabi gerçekten güveniyorsan..yani annene karşı savunmaya değiyorsa.. o da inşallah sana olan sevgisinden idare etmeye çalışır..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[neymiş nişanlım annemleerın yanında rahat oturuyormuş omzuma elini atıyormuş saygısızlıkmış bu...abimle sözlüsü elele bile tutuşmuyormuş onların yanında...bizi kıyaslıyor evet annem kafayı yemiş durumda iyi değil normal deği çok takıntılı oldu nefret ettırdı kendınden arkadaşlar nişanlıma neler neler dediler biz yine sustuk neymış çok zengin değillermiş neymiş hesabı o ödeyemiyormuş...ne var biz evlenicez para lazım hesabı ona ödettirmemem suç oldu Allahım bize sabır ver

ay ne kadar kötü birşey ne kadar heves kırıcı gırtlağa düğüm bağlayıcı... anneniz nişanlınızın kötü biirşeyini görüpte mi böyle söylüyor yoksa sadece yaşı mı sorun ediyor annenize okutun burda hergun kocasndan ne dertler yananları yazık değil mi sıze deger versın sızı sevsın evlılıgınızde huzuru yasatsın yeter evli biri olarak söylüyorum ..ne kadar kötü bır annenın evladının kalbını bu şekilde çürütmesi gorende 30 yaş var sanır .sız 15 olursunuzda adam 30 olur tamam ama sızın yasınız makbulse sorun değil

Düzelir inşallah doldurusa gelmeden nişanlınin arkasında dur o zaman..tabi gerçekten güveniyorsan..yani annene karşı savunmaya değiyorsa.. o da inşallah sana olan sevgisinden idare etmeye çalışır..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nişanlım herseye katlanıyor idare ediyor çok sabırlı ama işte bizimkilerde nişanlımın sabrını zorluyorlar

Ay ne kötü bi durum, anlayabiliyorum seni canım.
Madem bu kadar istemiyordu niye nişanlanmanıza izin verdi annen?
Artık evleneceksiniz yani, böyle yapmanın mantığı ne çözemedim:ssz:
Genç yaşta bi damat isteyebilir ama bunu önce konuşacaktı seninle, şimdi laf sokmanın alemi yok.

Aynen öyle cnm ya ne sorunlar sıkıntılar oluyor bu dünyada bunlar hiç bişey değil...şimdi evdekiler benle hiç konuşmuyorlar ama evlendiğimde. Evimize gelecek yüzleri olacak mı merak ediyorum

Erkeklerin beyni geç büyür derler yaş farkının olması iyi bile seviyorsan isterse 30 yaş büyük olsun ne sorun olacak ki? önemli olan senin mutluluğun yaş baş güzellik hepsi bir gün gidecek iki çift tatlı söz kalacak

Erkeklerin beyni geç büyür derler yaş farkının olması iyi bile seviyorsan isterse 30 yaş büyük olsun ne sorun olacak ki? önemli olan senin mutluluğun yaş baş güzellik hepsi bir gün gidecek iki çift tatlı söz kalacak

Anlayışsız annem senin gibi demiyor ki cnm sanki bende hep 20 yasında mı kalıcam

Yaşın Çok Genç Senin Hakikaten Toysun Daha 30 Yaşlı Senin İçin Bence Kızma Bana Ama Annen Haklı :30: Şimdi Anlamazsın da Sonra Pişman Olma Yaşlı Adam Aldım Diye

canım annedir ya anneler kırılmamalı.git sarıl annene öp elini.canım annem o beni çok mutlu ediyor.nolur benim için böyle yapma de.annen dayanamaz sana.eminim tavırlarına dikkat edecektir.

Anlayışsız annem senin gibi demiyor ki cnm sanki bende hep 20 yasında mı kalıcam

Allah yardımcın olsun diyelimki ayrıldınız (Allah korusun) senin üzülmen onu daha çok üzmez mi? böyle böyle anlatsan bir çözüm olur mu?

[

Yaşın Çok Genç Senin Hakikaten Toysun Daha 30 Yaşlı Senin İçin Bence Kızma Bana Ama Annen Haklı :30: Şimdi Anlamazsın da Sonra Pişman Olma Yaşlı Adam Aldım Diye

yaşına değil temiz kalbine bakıyorum dünyanın en iyi insanı ile evlenicem pişman olunacak hiçbişey yok genç erkeklerin de gözü dışarda oluyor

Back
X