Annemle sürekli kavga ediyoruz, hiç arkadaşımda yok :(

Hadi ya kendime arkadaş buldum. Aslında ona kötü davrandığımda vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil tahammül edemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen aynen. Ya ben hatırlıyorum daha 3,5-4 yaşındaydım. Annem tehditkar tavırlarla açık açık uyarırdı beni babaannemlere giderken. 'Bana bak, babaannenler sen bizimle kal bu gece birlikte yatalım derlerse kesinlikle hayır diyeceksin, yoksa ağzına acı biberleri tıkarım!' .
Ki aksi durumlarda cidden de basardı ağzıma pul biberi
Aaahh ahh daha neler neler :) Ama tabi yanlışlarının o da farkında ki benden küçük kardeşlerime şuan beni büyütürkenkinden çoookk daha farklı çok daha iyi davranıyo. Ben kolay kolay kırmıyorum artık annemi çünkü hala ona uyduğum zamanlar kavga ediyoruz. Çok çok üstüme geldiği zamanlarda da restimi çekip geçiyorum, neticede geçmişte bana olan tavırlarıyla aramızdaki dağları o inşa etti :) Kabulleneli uzun zaman oluyo.Başımın üstünde yeri var, ama geçmişten kalma yaralar yüzünden de ne yalan söylim kavga ettiğimiz zamanlar ne vicdan azabı çekiyorum ne de acı...
Geçmişi yeniden yaşama şansımız olsa eminim ki o bana bambaşka bi anne olurdu. Sadece bunu hissediyorum.

İyide ven annemi begenmemezlik etmedim ki, tartistigimizi soyledim. :)

Ya yorum yapmayacaktim ama yazilanlara dayanamadim: (( kizlar annenize karsi bu kadar acimasiz olmayin. Kizlar ve anneler arasinda herzaman kusak farkliliklari olacaktir. Eyer cok egitimliyseniz bunlari siz gormemezlikten gelin. Eyer anneniz sizi birakip gitmemisse sadece sevmeye calisin. Benim annemde is bilmezdi. Acmiyiz tokmuyuz umrunda degildi. Bizi arkadaslarimizin onunde mahcup ederdi. Ama olsun. Keske simdi yasasaydi. Golgesi yeterdi: ((canim annem seni cok ozledim. Ayrica bende anneyim kizimla arkadas gibiyiz. O bana fikir sorar. Ben ona fikir sorarim yeri geldiginde. Kavgalarimizda olur ama biliyorumki gerekirse o benim icin canini verir. Bende onun icin. Unutmayin sizin ve annenizin egitimi ve yetistirilme tarzi ve kusaginiz ayni degil. Onun icin herzaman uyusmazliklar olacak. Anlayisli taraf siz olmaya calisin. Unutmayin o bir anne ve birgun gelip ayni konuma sizde dusebilirsiniz. Sevgiyle kalin.

Diyecek söz bulamadım yazdıklarınıza. Saygı duymak zorundayım sizin düşünceleriniz ama bu kadarı bir anne için çok fazla. Öyle insanlar var kı annesi dayaktan öldürüyor, onları yerin dibine sokuyor yapmadığı terbiyesizlik kalmıyor ama yine de annem diyip sahip çıkıyor. Annenizle farklı olabilirsiniz ama CAHİL ne demek ? Anneniz şu an yaş itibariyle ileridir baya sizin yaşınızı düşününce. Kadın o yaşta kalkıp geliyor size tabiri caizse hizmet ediyor ama hala bir teşekkür yerine beğenmiyorum beceremiyor yapamıyor diyorsunuz. Bu yaşta size hizmet etmek zorunda değil. Ama kızım torunum demiş gelmiş evinize yardım ediyor size. Hala oflamanız bana çok garip geldi. Belki sizin gibi yapamıyor ev işlerini ama elinden geleni yaptığına eminim. Şükredin hala anneniz hayatta size bu kadar yardımcı. Arkadaşın yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor lafı sizin için çok uygun geldi bana açıkçası. Tartışma çıkarmak niyetiyle de yazmadım bunları sadece dışarıdan yazdıklarınız tuhaf geliyor. Bende düşüncelerimi paylaştım.

Ayrıca konu sahibi arkadaş okulda ya da dışarıda arkadaş bulmak biriyle bir şeyler paylaşmak senin elinde. Bir iki sohbet etmeye çalış beraber bi yerlere gidin eminim bi süre sonra onlarda seni fark edecektir.

annemizi sırtınmızda bile taşısak bizi karnında 9 ay taşımış hakkını ödeyemeyiz bile... bende annemle kavga ederim gün boyu beraberiz haliyle arada sinir patlamaları yaşıyoruz 5 dk sonra aynı mum gibiyiz... hayatımda en sevdiğim sey annemle alışverişe cıkmak... arkadaşım olmasın annem bana yeter diyenlerdenim... Allah yoklugu göstermesin uzun ömür ler versin.....

Amin canım haklısın

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar!

Bak ben evliyim eşimi cok seviyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum ama el oğlu olduğunuda unutmamaya calışıyorum.

Karsılık vermek cok kolay ama sakin olmaya özen göster cnm, emin ol dünyadaki hic birşey annenin kalbini kırmaya deymez.

Gerekiyorsa uzaklaş hemen o gergin ortamdan bu yöntemle annende emin ol sendeki değişikliğin farkına varacak ve oda inşaAllah özen gösterecek. Kimse istemez kavga etmeyi sürekli canlı bomba gibi ne zaman patlıyacağı belli olmayan diken üstünde durmayı.

Ben o kadar özeniyorum yavrularıma yarın öbür gün benim yavrum kücük bebeğim bana bağırsa cağırsa naparım bütün dünya başıma yıkılır. Şimdi gözünün icine bakıyorum bir yeri cızılsa benim kalbim kan ağlıyor.

İnşaAllah huzur dolu günlerin olur. Sabret cnm sabrın sonu selamet

Ay yine en guzel cevabi sen verdin , Baristik bizde haklisin ya annemden baska kime guvenicem ki
Allah sana ve bebegine uzun omurler versin

Yaptığınız bana çok ayıp geldi doğrusu. Annenizle anlaşamıyor olabilirsiniz ama kadın sizin için okadar çaba gösteriyor, hamiliğiniz için yanınıza bile gelmiş. Her ne olursa olsun o bir anne. Görgüsüz, cahil demek ne kadar yanlış bir düşünce. O kadın sizi bu günlere getirmek için uğraşıyor belkide onun sayesinde böyle sosyetik(!) olmuşsunuz. Ama bazı şeyleri öğrenememişsiniz kusura bakmayın gerçekten yadırgadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…