Kızlar şimdi kapı sılccektım bırak dedı sınırlendı benyaparım dedı
Annem cok dalge geçer benımle sessız kalıyorum .Bir sey desem hemen küser bugün olduğu gibiKendini suçlayacak birşey yok ortada bence.
Anneniz haddini aşmış.
İnsan bir sevinir kızı atandı diye, başarılı olmasını ister.
Annenizin kıskanç bir yapısı mı var?
Ben hala inanamıyorum bu lafları annenizin sarf ettiğine, insanın komşusu bile bu şekilde eleştiri yapmaz. Annenizi çok cahil buldum...
Peki annenizi hiç bu konuda uyardınız mı?Annem cok dalge geçer benımle sessız kalıyorum .Bir sey desem hemen küser bugün olduğu gibi
Canım ,annem oturup konusulcak bı kadın degıl .Konussam da surdurur huy edınmısPeki annenizi hiç bu konuda uyardınız mı?
"Anne benimle bu şekilde konuşuyorsun ama bak benim gücüme gidiyor, içten içe üzülüyorum"
"Anne bu şekilde konuşmaların beni rencide ediyor, senden soğuyorum" gibi...
konusulcak bır kadın degıl maalesef annemTövbe tövbe, annenin içinde canavar bir çocuk mu var ne :) sakalara, alınmalara bak. Canım ya hiç bozma moralini. Alıncak birşey dememissin ki. Hatta senin alinman lazım. Annen suçunu bastırmaya çalışıyor, kaçan kovalanir taktiği uyguluyor. Benim annem de yapıyor arada aynısını. Bence bir çay demle, al karşına güzel güzel konus anlat kırıldığın noktaları. Devam ederse yapacak birşey yok kendi haline bırak.
Aılede herkes iri yarı ıın ılgınc yanı.Herkes uzun boylu kilolu bir ben böyleyim.Ondan bir sey dıyemıyorum daAnnem en son solak olduğum icin elime is yakismadigini vs benimle dalga gecti. Ben ne dedim? Vermeseydin o zaman genlerini dogmasyadim. Kendi solakmis alistirmislar saga bu arada.
O zaman hiç takma anneni, keyfine bak. Ne söylüyorsa sen de cevabını ver ama sessiz kalma.konusulcak bır kadın degıl maalesef annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?