Annemle Tartıştım

Çocukken olanları hatırlamak bıle ıstemıyorum.Banyoya mı kılıtlemedı evden mı kovmadı .Neler yaptı neler .Sebebı de ya bır seyler kırıp dökmem ya kardesımle kavga etmem.Hıc unutmam ılkokul 3. snıftayım o zamanlar kardesımle kavga ettım o da 1.sınıf daha .Bizi evden kovdu bızde bahçede beklerken kardesımle annem korksun dıye çocuk aklı saklandık bır yere Bizi buldu nasıl dövdü anlatamam karanlıkbanyoya kılıtledı Ben ruh sağlığımın yerınde olmasına sukredıyorum

anne babaların haksız olunca demogoji yapmasından nefret ediyorum

Canım ben emınım öyle bir şey desem yıne tersler Hani oturulup konusulcak bır anne degıl.Bır kere kızım dıye hıtap etmedı bana
hımmm. o zaman bilemedim. biraz odandan çıkma bari.
o zaman merak eder mi seni. nerde bu kız . niye çıkmıyor diy e

ay çok üzüldüm ya.
babanız yok mu. çok üzüldüm şimdi.

umarım atanırsın da rahat yüzü görürsün.
evleneceğin zaman çok doğru bi karar vermen lazım ki bundan sonraki hayatın da yorucu geçmesin.

en ufacık lafta bukadar trip yapıyosun,sabah senın söyledıklerınden sonra benım evı falan terketmem lazım dı ozaman de..
sen anne olarak nıye benımle dalga geçiyosun önce bunu anlat,çantadan daha önemlı bır konu bu de,ayrıca benım gönlümü alana kadar küstüm sana de:)
yarı ciddi yarı şaka:)

Çok üzülüyorum böyle anne baba konularında.
Ya gece gündüz oğlunu/kızını içerler milletle yaristirirlar ya da yerden yere vururlar.
Anneniz çok hatalı. Bunu bir şekilde ona bildirmelisiniz.
Oturup konuşun güzelce , anlamıyorsa size bu söylediği sözler için trio atın.
Bırakın kapı mapi silmeyi.

umarım atanırsın da rahat yüzü görürsün.
evleneceğin zaman çok doğru bi karar vermen lazım ki bundan sonraki hayatın da yorucu geçmesin.
Canım babam var cok sukur ama bız çocukken babm görevdeyken yapardı.Babam da özel tim polis.Genelde doğuya ya da ırak a yollarlardı bır hafta gelmezdı mesela sakın babanız gelınce anlatmayın derdı korkar babama soylemezdık
Nisanlıyım .Çok ıyı bırı ınsallah sonumuz ıyı olur

Annemle kediyle köpek gibiydik psikolojimi bozdu kadın benim resmen...şimdi gülerek düşünüyorum...özlüyorum...

amin inşallah.
mutluluğu hak etmişsin sonuna kadar.
Allah annene akıl fikir versin. kızım , yavrum , canım dedirtsin inşallah

Bende kızıma kızınca iş yapmaya kalkarsa yaptırmıyorum. tavır yapıyorum O'na. Üzülmeyin, bir anne olarak söylüyorum bunu. Siniri geçince (ki sinirlenmekte haksız anneniz üstünüze çok gelmiş) barışırsınız.
Şimdilik sessiz kalın. Anneler affeder.

Sen hıcbır sey dememıssın de annen hadsız bır sekılde konusmus sana karsı.
Ha bu arada gercekten ''lan'' tabırını kullandı mı annen?
Benım annemın bırak kullanmasını bız kullanınca bıle acaıp kızar, agzı bozuk anlasılan.
Velhasıl ısın zor arkadasım, dılerım bır an once atanırsın.

Annen sana takilmis sanki şaka yapmaya çalışmış gibi geldi bana.zaten atanıp gidersiniz arayı düzeltin bundan üzüldüm ondan böyle davrandım dersin öpüp barisirsiniz çok büyük bir olay yok ortada üzülme. Ayrıca kısa boylu küçük bir hocamız vardı bizle yaşıt gibiydi çok sevilir ve saygı görürdü. Boyla posla olmuyor herşey üzülme .

Katkıda bulundu diye aşağılama hakkı mı doğdu kendisine? Şimdi ne alaka sizin boyunuzla öğretmenliğiniz? Hem de kahvaltı sofrasında. Çantası ayakkabısı da bonus. Çok kızdım annenize, kusura bakmayın.

Ya nasıl yorumlar var ,annen haketmiş falan ,az bile sölemişsin bilmemne.
Anneniz size takılmış ne var yani bunda.
Gülüp geçmen gerek ki normal bi cevapta vermişsin.
Anne o ya , desin boşver, siniri bişeye bozulmuştur senden çıkarmıştır ki buda analık hakkı olur öle seyler bazen onlarında çocuk tarafları tutabiliyo.
Sende git annene , annecim nie öle dedin üzüldüm bende napim de.
Annem bana neler söler ; çok uyuzsun der,kocan nasıl çekiyo seni kimse çekmez der ,babannenin bütün kötü huylarını almışsın oda böleydi der....hiç alınmam çünkü herşeyden çok sevdiğini bilirim beni.

ya ne isabet bi konu
Anneler bas tacidir onsuz olmaz ama bazen artik bikkinliga getiriyolar
Annen cok sacma konusmus
Cahilligine veriyorum

Annem cok dalge geçer benımle sessız kalıyorum .Bir sey desem hemen küser bugün olduğu gibi

Acaba annenız sizin atanıp belkide uzaga gidecegınız ıcın ıcten ıce üzülüyor ve bunu dalgaya uvuruyor olabılır mı ? eger oyle degılse garıp bır sekılde daga gecmıs annenız yanı anlam veremedım

ay ben de burda okuyorum böyle tripli anneleri. yaf biz annemle 2 cümlede 1 atışırız. yeri gelir bağrışırız. böyle alay etse ben kalkarım sofradan mesela, sonra sinirim geçince o gelir yanıma. ben biraz duygu sömürüsü, bağrış, sonra öpücük filan...

anne-kız ilişkileri böyle kırılgan olmamalı bence. anneniz de şaka yapmış size. siz de o sırada çok alıngan davranmışsınız. "heee doğru aralarına karışır, giderim" deseydiniz. olayı büyütmüşsünüz çok.

Siz dalgasına hep izin verdiğiniz için iş bu boyutlara kadar taşıyabilmiş anneniz
Gönlünü alın ama bir daha laf ederse Beni siz yaptınız demek siz de bir eksiklik varmış ki bu kadar çıkıvermişim diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…