Çocukken olanları hatırlamak bıle ıstemıyorum.Banyoya mı kılıtlemedı evden mı kovmadı .Neler yaptı neler .Sebebı de ya bır seyler kırıp dökmem ya kardesımle kavga etmem.Hıc unutmam ılkokul 3. snıftayım o zamanlar kardesımle kavga ettım o da 1.sınıf daha .Bizi evden kovdu bızde bahçede beklerken kardesımle annem korksun dıye çocuk aklı saklandık bır yereanne yerine noktalama işareti koysan cekemeyen bir arkadasın söylemiş diyecegim.anne diye her seyi söyleme hürriyeti yok saygısızlık etmessin ama anlaması lazım bugun bunu söyleyen kimbilir cocukken neler demiştir seni üzmek istemem ama üstünde etkisi büyük olsa gerek bu olumsuz söylemlerinin .baksana sen tabi maaşımla alıcam diyince küsmüş kendine güven duymanın neresi kötü
hımmm. o zaman bilemedim. biraz odandan çıkma bari.Canım ben emınım öyle bir şey desem yıne terslerHani oturulup konusulcak bır anne degıl.Bır kere kızım dıye hıtap etmedı bana
ay çok üzüldüm ya.Çocukken olanları hatırlamak bıle ıstemıyorum.Banyoya mı kılıtlemedı evden mı kovmadı .Neler yaptı neler .Sebebı de ya bır seyler kırıp dökmem ya kardesımle kavga etmem.Hıc unutmam ılkokul 3. snıftayım o zamanlar kardesımle kavga ettım o da 1.sınıf daha .Bizi evden kovdu bızde bahçede beklerken kardesımle annem korksun dıye çocuk aklı saklandık bır yereBizi buldu nasıl dövdü anlatamam karanlıkbanyoya kılıtledı Ben ruh sağlığımın yerınde olmasına sukredıyorum
Canım babam var cok sukur ama bız çocukken babm görevdeyken yapardı.Babam da özel tim polis.Genelde doğuya ya da ırak a yollarlardı bır hafta gelmezdı mesela sakın babanız gelınce anlatmayın derdı korkar babama soylemezdıkumarım atanırsın da rahat yüzü görürsün.
evleneceğin zaman çok doğru bi karar vermen lazım ki bundan sonraki hayatın da yorucu geçmesin.
amin inşallah.Canım babam var cok sukur ama bız çocukken babm görevdeyken yapardı.Babam da özel tim polis.Genelde doğuya ya da ırak a yollarlardı bır hafta gelmezdı mesela sakın babanız gelınce anlatmayın derdı korkar babama soylemezdık
Nisanlıyım .Çok ıyı bırı ınsallah sonumuz ıyı olur
Az once yıne gıttım anne ben sıleyım kapıyı dedım .Sankı sız okurken bız zorlanmıyoz bızım hıc katkımız her seyı kendınız yaptınız dedı. İçim acıdı bu kadr abartılcak bır sey demedım ben((
ya ne isabet bi konuMerhaba kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.
Öğretmenim atama bekliyorum daha önce kolejde çalıştım.Kpss den 85 aldım atanmam garanti gibi.Sabah kahvaltıda annem dalga geçtı anneannem in yanında.''Sen zaten nasıl 85 aldın hayret.Çocuklar seninle dalga geçer boyun cok kısa .Arkadan gelir ensene tokat atarlar naber lan derler sana.Nasıl öğretmen olursun bilmiyom valla cok dalga geçerler ''dedi.Görüntüm çocuk gibiymiş cok zayıfımboyum cok kısa .Çok alındım ağlayacaktım nerdeyse .Sonra devam etti atanınca kendıne pahalı çanta felan alma dedi.
Ben de o sinirle kendim kazancam niye bugun benı kafana taktın dedim
Keşke demeseydim .Küstü şimdi konuşmuyor.Kötü niyetle söylemedim ama o an o kadar sınırlendım kı aglamamk ııcn kendımı tuttum bı anda ağzımdan kaçtı.Geldi yanıma sakın bana maaşından bir şey alma alırsan hakkımı helal etmem dedı.Ne dedim ki ben bu kadarTamam alınmş olabılır ama bır degıl ıkı degıl sureklı benımle dalga gecıyor bıktım kızlar çocuk degılım kı ben de
Annem cok dalge geçer benımle sessız kalıyorum .Bir sey desem hemen küser bugün olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?