Annemle yaşadığımız bu gerginliği nasıl tatlıya bağlayabilirim? Lütfen fikrinize ihtiyacım var okur

Özür dilemez zaten ben biliyorum annemi. Şöyle birşey var açıkçası annem babam bana özür dilemeyi de öğretmedi. Yani şöyle, kendilerinin hiç ağzından özür dilerim lafı çıktığını hatırlamıyorum. Bana da öğretilmedi ama ben biliyorum yine de. Annem de öyle hep azarlıyor beni iyi birşey bile yapsam yani. Evlenmişsin sen en azından ben bekarım mutluysan daha da güzel yani uzaklaşıp evlenmek değil de asıl olay yara bırakıyor işte. Ben o kırgınlıklarla yaşamak istemiyorum sevdiklerimi kötü hatırlamak istemiyorum. Bende rüyamda annemden hep azar işitiyorum ve öyle gerçekçi oluyor ki inan uyanınca boğazım düğümlenmiş ağlamamak için tutuyorum kendimi yani

İlkokul ogretmenlerimden Allah razı olsun çok şey öğrendim onlardan. Özür dilemek bizde de yoktu. Okulda öğrendim işte. Eşim Rabbimin en büyük nimeti diyebilirim. Saygı, sevgi nedir onda öğrendim. İnşaallah Rabbim sizin de bahtınızı açık etsin. Hayırlı, merhametli bir eş nasip etsin. Hep böyle dua edin siz de..

Annenin beddua etmesi ne kadar kötü yani ne diyeceğimi şaşırdım.Tabi ki anne ile küs kalınmaz ama özür dilesen bile annenin anlayacağını sanmıyorum.

hasta numarasi yap. biraz burnu sürtsün. bak bedduak yalnis tuttu diye ayilip bayil. belki beddua etmez ilerde. benim annemde cok kötü. nasilsa tutmaz diye baya beddua eder. okadar cesit söylerki bi ara not tutsammi diye düsündüm tutan olursa yüzüne carpmak icin.

Öff tıpkı benim annem. Dili sivridir, kalp kırmaktan çekinmez ama kendisi hemen kırılıp küsüverir. Bunu nasıl çözeriz bilim adamları açıklasın artık.

Anneyle küslük olmaz sonuçta. Gerginlik ortadan kalksın diye gidip özür dileyebilirsiniz. Aslında annenizin özür dilemesi gerekirdi ama bu kadar zaman geçmiş dilememiş hala kendini haklı görüyor demek ki.

Ya Allah aşkına....
Kusura bakmayın ama anne bu ya anne...
Ne olmuş yani nazlansa...
Ne olmuş yani begenmese...
Ne olmuş bıdı bıdı etse...
Beddua kısmı hoş değil elbette...
Fakat sana birşey olsa yine anan yanar anannn biz degil :)))
Tamam kabul insan bazen gerçekten tahammül edemiyor ama yaşına verin,titizligind verin,menepozuna verin,evhamına verin...Verin de verin...
Elin oglu kalbinizi kırsa özürün bini bin para.
Ama anne öyle mi?
Girip koynuna azcık sırnaşsan tamam bitti gitti işte...
Hadi git öpte barışın :)

Ben sizi haksız bulmadım. şerbet işte ne olur içinde demek kötü bir şey değil ki. Bende işime karışılmasını sevmem. Ya sana o işivermeyecek yada güvenip verdiyse gelip bekçilik yapmayacak. Hem beddua kısmı çok fena.. hiç kormuyor mu ya tutarsa o beddualar diye.

Ama sonuçta anne kızsınız. Uzatmayın gurur yapmaya anne kız ilişkidinde hiç gerek yok. Biz çekeriz birbirimizin kahrını ancak. Annedir sonuçta kokusu yeter. Yeri geliyor ne sıkıntılarımızı çekiyorlar. Ama şu beddua konusunu konuşun. Bana söyleme bunları bi gün tutarsa görürsün falan diyin.

Anneniz şeker hastası mı
Anlattığınız olayda annemi ve beni gördüm sanki

Annemle ne zaman mutfakta iş yapsam sonu mutlaka kavga oluyordu
Çünkü daha ben yapmaya başlamadan o öyle mi yapılır diye cikisiyordu bana

26 yaşında evlendim ve evlendigimde bir yumurta dahi yapamayisimin sebebi annemin bu tavırlaridir

3 yıllık evliyim
Eşim ve arkadaşlarım yemeklerimi çok beğenirler
Yemeğe misafir almayı da çok severim
Ama hala annemler geldiğinde yemek yapmaya cekinirim beğenmeyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…