Ya bana da öyle geldi başkasına kızdı hıncını benden aldı diye.Ama düşünüyorum 7/24 gözüm üzerinde olamaz ki illa ki gözümden kaçıyor.Ya ablanız cok gereksiz tepki vermis yani baya abartmıss. O baska bir seye kızıp, sizden cıkarmıs olmasın sakın??
Ya bana da öyle geldi başkasına kızdı hıncını benden aldı diye.Ama düşünüyorum 7/24 gözüm üzerinde olamaz ki illa ki gözümden kaçıyor.
Anlam veremedim zaten normalde de zor bir insan olur olmadık şeylere trip atar.Ablam diye batmıyor tabi bana o kadar...
Canım bebek yanımda arkamda hemen .Hiç ilgilenmiyor değilim o dolapla her zaman oynuyordu.Ne oldu nasıl oldu anlamadım dolap oynadı yerinden.Ya ne olursa olsun benim daha dikkatli olmam gerekliydi o an O dolapla her zaman oynaması beni haklı çıkarmaz..Ama benim bugüne kadar hiç ama hiç bir vukuatım olmamıştır böyle konularda çok dikkatliyimdir.İlk defa böyle bir şey geldi başımıza.Annemde yanımızdaydı oda anlamadı nasıl olduğunu...Tepki vermesine hiç kızmıyorum bende olsam aynısını yapardım.Ama aşağılar gibi bakmak ne demek.Zaten canım yanmış o an.canım ablanın tepki vermesi çok normal senin bebeğin varken pc başına bir kere oturman hata benimde kızım var ama o uyuyunca giriyorum.ablan seni ve çocugunu düşündüğü için tepki vermiştir tamam abartmış olabilir ama senin iyiliğini düşünüp sölemiş.
Önemi yok belki ama hatalı olduğumu düşündüğüm bir konuda özür dilemekten çekinmem bu yüzden sorgulama ihtiyacı hissettim.neresinden tutup yorum yapacağımı şaşırdım..ama çok çirkin şeyler yaşadıklarınız..
haklının yada haksızın ne önemi varki..küçücük bebğin önünde neler yaşanmış..
hele ablanıza diyecek hiç bir şey yok..
Bebeğin yanında annemde bende vardık.Hadi birimiz bakmasa öbürümüz bakar hiç ama hiç beklemediğimiz bir şey oldu dolap oynadı.Bu olaylar olurken anneniz neredeydi ? Ablanızın nişanlısı neden tepkisiz kaldı orasını anlayamadım :bbo:
Haklı olduğunuz taraflar kadar haksız olduğunuz taraflar da war . Ablanızın nişanlısının önünde böyle bir durum yaşamanız , ablanız açısından pek hoş olmamış ; ancak olan olmuş bir kere yapacak bir şey yok .
Sizin sinirleriniz we ablanızın sinirleri geçene kadar bir süre görüşmeyin . Yakında herşey düzelir . Et tırnaktan ayrılmaz sonuçta yerimseniben
çok ilginç ablası tokat aşk ediyor suratına..
hakarete boğuyor..
üstelik bunu bir bebeğin ve nişanlısının önünde yapıyor..
hemde sebepsiz bir şekilde..
abartacak bi durum yok diyorsunuz..ablasıdır nede olsa..benden başka kimse dehşete kapılmamış anlaşılan..
bikaç kere okudum olay anını inanamadım ben..size normal geliyorsa bişey diyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?