Annemlerde kalırken, ablamla sorunlar yaşıyorum..

Bencede.Her ailede anlaşmazlıklar vs olur ama nişanlısının yanında hele bukadar ileri gidemez.Nede olsa bir yabancı.

bende sürekli pc başında olan kadınları açıkçası hoş görmüyorum benim ablamında bebeği var ne tv nede pc başında vakit geçiriyo bence ablanında haklı olduğu yerler var

ablanın yaptıgı buyuk hata sana nasıl tokat atar helede bir baskasının yanında

bende sürekli pc başında olan kadınları açıkçası hoş görmüyorum benim ablamında bebeği var ne tv nede pc başında vakit geçiriyo bence ablanında haklı olduğu yerler var
Canım sürekli bilgisayar başında değilim tabi ama annemlerdeyken daha rahatım .
Mesele bilgisayar değil ben o an başka bir işlede meşgul olabilirdim.Misal yemek yapıyor olabilirdim.
Ben her an gözleyemem ki bebeğimi gözlerim diyen yalan söyler ben yalnızca etrafa bakarım ona zarar verecek bir şey varmı diye.
Ve ben onu kontrol ediyordum ne yapıyor diye .Herkez çocuğunu bilir az çok ne yapar yapamaz diye.Bu toplam 30 ,40 sn içinde gerçekleşti zaten..
Malesef annemler dolabın üstünü çok doldurmuşler sonra anladım.E buda insanlık hali..
Hayatımda en nefret ettiğim profil ilgisiz bir annedir.

Bahs ettigin kisi ablan komsu kizi degil ...

hem bebegimi büyüttü yardimi cok oldu
hem bebegimi cok seviyor o büyüttü sayilir
gibi laflar etmissin hemdi ablanin sacini basini yolmussun...

o sana vursa sorumlulugu Allah indinde sence ne olur
sen onun sacini basini yolsan ne olur ,neticede o senin ablan
senin büyügün ...

Ablan cocuguna karsi sevgi beslemis büyütmüs
birde onu düsün ,onun gözüyle bak ...

ne kadar bir abla ilgilensede cocukla,bir anne gibi üzülemez
olabilir heran gözün üstünde olamaz bu yüzden düse kalka büyüyor bebekler,
sende hata olsa bile bence yok ama olsa bile bir abla nisanlisinin yaninda nasil tokat atar nasil evden kovar nasil ac köpek der bence diyemez..mesela sizin onun sacinidan tutmasi refleks olarak olmus..insanin cani yaninca ici aciyinca yapabilecegi birsey..hadi böyle bir durum oldu diyelim ama nisanlisinin ynainda nasil ypar aklim almiyor

ablanız baştan sonaa hatalı...

nişanlısının bulunduğu ortamda daha edepli olmalı. mahalle karıları gibi ne o terbiyesizlik.
gözünüzden kaçmıştır.neyse ne evlat sizin...

orada nişanlısının yanında aç köpek demek de neyin nesi?

siz eşinizle sorununuz olduğu için mi zorunlu olarak mı orada kalıyorsunuz?

neye dayanarak tokat atar.

gelip biraz daha dikkat etsene çocuğun başına bişiy gelecekti desin.. yada panik yaptığınızı görüyor sizi sakinleştirsin.

nişanlısının yanında kendini rezil etmiş.
ben olsam o çocuğun yerine gözden geçirirm.

Canım ablamı çekiştirecek değilim tabi burda ne olursa olsun ablam.
Gerçektende emeği çok var oğlumda, oda benimle gecelerce uykusuz kaldı .
Ama bazı şeyler söylenmez ki ya aç köpek denmez bir insana ayıptır.
Benim de gururum var iyilik yaptı diye beni sövmesine ,vurmasına müsademi edeyim ?
Kaldı ki bugün o ,yarın ben kardeşlik budur.
Bende bekar olsaydım ve kardeşimin bebeği olsaydı yanından ayrılmazdım..
Geçenlerde bebeğim beni bunaltıyor off yaptım üstüne alındı bana yapıyorsun diye o sırada bir şeylere bakıyordu mağazada.Tamam dedim üstüne alındı özür dileyeyimde gönlünü alayım .
Ben bunu yapabiliyorsam oda yapmalı.Siz bu yazdıklarımı belki ablamı çekiştirmek olarak görüyorsunuz ama ben bunu daha sağlıklı bir ilişki kurabilmek için anlatıyorum...Ve soruyorum..

Evet düşündüğüm ama söylemediğim bir şeydi bebeğin başına bir şey gelmemiş olması daha önemliydi gerisi hikaye.O an tamam bir şey yok bir dahakine daha dikkatli ol vs sözler daha uygun olurdu diye düşünüyorum..Ben çok severim ablamı zaten iki kardeşiz ama çok zor bir insan gerçekten ....Çoğunlukla alttan almasam kavga ederiz.
Eşim bile dedi bebek olmasa yüzüne bakmaz ablan .Teke tek iyisiniz ama ablan insanların içinde tersliyor seni devamlı, uyar onu dedi.
Üstelik eşim bunu artık kendisi dayanamadığı için beni uyardığını söyledi.Tabi bu diyalog çok uzun süre önce geçti aramızda.

ablanız bekar oun üzerine evlendiniz diye mi acaba bu kompleksi?

ablanız bekar oun üzerine evlendiniz diye mi acaba bu kompleksi?
Yok canım öyle bir komplexsi yoktur.Hatta çok güzel bir bayandır.Öyle boş işleri olmaz.Yalnızca herkezi yönetmek istiyor evde annem susar o konuşur.Tabi ablam olunca gözüme batmıyor sizin nasıl annenizin veya babanızın kusurları batmaz gözünüze.
Çok eli açıktır verirde verir.Bir işim oldumu koşar ama tek kötü tarafı lafını yapar ...
Ya ben bu yazdıklarımı ablamı kötülemek için yazmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın ben cidden sağlıklı bir iletişim istiyorum artık tamam yardım etmesin ama ben merkezciliğini bıraksın artık.
Ben artık şöyle düşünüyorum gerçekten bazı olumlu yönleri şaşırtacak kadar gelişmiş.Bazı kötü yönlerini bu yüzden düzeltemiyor ne bileyim valla anlam veremiyorum..

ben yine diyorum ister bana kızın ister kızmayın ama suclu sizsiniz ne olmuş yani ablan sana ters ters bakmışsa bence olayı sen alevlendirmişsin.neyse artık buda son yorumumdu içimde kalmasın dedim

ben arkadaşımın çocuğunu düşürdüm 2niye dikkat etmedin demedi bana'çocuk bu düşe kalka olacağı varmış dedi.benim elim ayağım titredi nerdeyse bir sinir krizi geçiriyorum.beni sakinşeştirmeye çalıştı sürekli. yani canım olay bebek falan değil bunun önceside vardır belki farketmemişsindir ne diyim yada olay sonrasında devam ettimi özür geldimi ??yoksa tek amacı nişanlıya artistlik yapmakmıydı?bak ben ne kadar sorumlu anne olucam tarzında bi showmu çünkü vardır böyle tipler.ondan soruyorum

zor bir ablanız var.allah yardımcınız olsun.bence önce ablanız sizden özür dilemeli.

size ve oğlunuza emeği olabilir ablanızın ama nişanlısının yanında sizi böylesine rencide eden konuşmalar ve tavırlar hiç hoş değil doğrusu.eğer içinden gelmiyorsa size yardımcı olmak olmasın desinler işi yardımı kim olursa olsun kabul etmeyin.kırılmayın ama ben olsaydım ablanızın nişanlısı arkama bakmadan kaçardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…