bu arada ablanız aslında en büyük kötülüğü kendisine yapmış..
nişanlısı için bu baya ibretlik bi olay olmuştur..ilersi için çok büyük ipuçları taşıyan bi yaklaşım çünkü..
Abla,kardeş ilişkiniz hep böyle mi ? akannehir
Canım sürekli bilgisayar başında değilim tabi ama annemlerdeyken daha rahatım .bende sürekli pc başında olan kadınları açıkçası hoş görmüyorum benim ablamında bebeği var ne tv nede pc başında vakit geçiriyo bence ablanında haklı olduğu yerler var
peki bu durumda anneniz hanginize tepki gösterdi:S
Canım ablamı çekiştirecek değilim tabi burda ne olursa olsun ablam.Bahs ettigin kisi ablan komsu kizi degil ...
hem bebegimi büyüttü yardimi cok oldu
hem bebegimi cok seviyor o büyüttü sayilir
gibi laflar etmissin hemdi ablanin sacini basini yolmussun...
o sana vursa sorumlulugu Allah indinde sence ne olur
sen onun sacini basini yolsan ne olur ,neticede o senin ablan
senin büyügün ...
Ablan cocuguna karsi sevgi beslemis büyütmüs
birde onu düsün ,onun gözüyle bak ...
Evet düşündüğüm ama söylemediğim bir şeydi bebeğin başına bir şey gelmemiş olması daha önemliydi gerisi hikaye.O an tamam bir şey yok bir dahakine daha dikkatli ol vs sözler daha uygun olurdu diye düşünüyorum..Ben çok severim ablamı zaten iki kardeşiz ama çok zor bir insan gerçekten ....Çoğunlukla alttan almasam kavga ederiz.ablanız baştan sonaa hatalı...
nişanlısının bulunduğu ortamda daha edepli olmalı. mahalle karıları gibi ne o terbiyesizlik.
gözünüzden kaçmıştır.neyse ne evlat sizin...
orada nişanlısının yanında aç köpek demek de neyin nesi?
siz eşinizle sorununuz olduğu için mi zorunlu olarak mı orada kalıyorsunuz?
neye dayanarak tokat atar.
gelip biraz daha dikkat etsene çocuğun başına bişiy gelecekti desin.. yada panik yaptığınızı görüyor sizi sakinleştirsin.
nişanlısının yanında kendini rezil etmiş.
ben olsam o çocuğun yerine gözden geçirirm.
Yok canım öyle bir komplexsi yoktur.Hatta çok güzel bir bayandır.Öyle boş işleri olmaz.Yalnızca herkezi yönetmek istiyor evde annem susar o konuşur.Tabi ablam olunca gözüme batmıyor sizin nasıl annenizin veya babanızın kusurları batmaz gözünüze.ablanız bekar oun üzerine evlendiniz diye mi acaba bu kompleksi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?