Ablanızın hakaret edip birde tokat atması ne demek yaa bu nasıl bir ilişki ...
tamam korkmuş olabilir yeğenine bişey olacak diye o anki korkuyla kızılır geçilir ama bu aşırı tepkilerin altında başka sebepler ben sana söyleyim...
Evet düşündüğüm ama söylemediğim bir şeydi bebeğin başına bir şey gelmemiş olması daha önemliydi gerisi hikaye.O an tamam bir şey yok bir dahakine daha dikkatli ol vs sözler daha uygun olurdu diye düşünüyorum..Ben çok severim ablamı zaten iki kardeşiz ama çok zor bir insan gerçekten ....Çoğunlukla alttan almasam kavga ederiz.
Eşim bile dedi bebek olmasa yüzüne bakmaz ablan .Teke tek iyisiniz ama ablan insanların içinde tersliyor seni devamlı, uyar onu dedi.
Üstelik eşim bunu artık kendisi dayanamadığı için beni uyardığını söyledi.Tabi bu diyalog çok uzun süre önce geçti aramızda.
Merhaba bayanlar .Bu gün üzücü bir olay yaşadım .
Bir haftadır bebeğimle annemde kalıyorduk.Bebeğim hasta olduğu için evde zorlanıyordum.Ablam bebek doğduğundan beri bana çok yardımcı oluyor .Ama ara sıra laf çarpıtıyordu .Bende alltan almaya gayret ettim sonuçta o kadar emeği var ve resmen oğluma aşık diye.
Çok huysuz bir oğlum var durduğu yerde durmuyor sürekli her yeri karıştırıyor.Takip ediyorum ama bazen gözümden kaçıyor.Bu gün mutfakta duruyordum oğlumda arkamda küçük bir dolabın çekmecelerini açıp kapatıyordu. ilk defa yaptığı bir şey değil.
Bende pc de bişeylere bakıyordum .Birden dolabın çekmecesini çekti az kaldı dolap üstüne düşüyordu son anda allah korudu çok pişmanım o an oğlumla daha fazla ilgilenmem gerekti zaten hatalı olduğumu biliyorum .Çığlık atınca ablam koştu yanımıza yanında nişanlısıda vardı.Birden bağırmaya başladı bana çocuğuna nasıl sahip çıkmazsın .Pc ile bozmuşsun kafayı bilmem ne bunları söylemesi zoruma gitmedi .
Bana öyle bir bakış attı ki baştan aşağı süzdü aşağılar gibi neden öyle yaptı anlayamadım.Zaten o an oğlumu öyle görünce kötü oldum birde onun o şekilde bakması çileden çıkardı beni .
Kızdım bende ona ne biçim bakıyorsun diye.
Laflar laflar aman allahım ne laflar.
Git evimden istemiyorum, seni başımıza kaldın .Aç köpek .Ben burası senin evin değil annemin evi dedim.Bunları konuşurken gelip bana birde okkalı bir tokat attı.İşte o zaman nevrim döndü tuttum saçından indirdim aşağı bunlar olurken bebek kucağımda ay şaka gibi inanamıyorum nişanlısıda yanında .Başımdaki örtü düştü tam rezillik.
Bebeğim ağlıyor.Yavrum benim ne korktu çok üzüldüm yavruma.Şimdi sizce kim hatalı arkadaşlar haklıyken haksız duruma düşen ablam mı yoksa zaten bin pişman olmuş ben mi ?
Şimdiden tşk ederim.
Canım bebek yanımda arkamda hemen .Hiç ilgilenmiyor değilim o dolapla her zaman oynuyordu.Ne oldu nasıl oldu anlamadım dolap oynadı yerinden.Ya ne olursa olsun benim daha dikkatli olmam gerekliydi o an O dolapla her zaman oynaması beni haklı çıkarmaz..Ama benim bugüne kadar hiç ama hiç bir vukuatım olmamıştır böyle konularda çok dikkatliyimdir.İlk defa böyle bir şey geldi başımıza.Annemde yanımızdaydı oda anlamadı nasıl olduğunu...Tepki vermesine hiç kızmıyorum bende olsam aynısını yapardım.Ama aşağılar gibi bakmak ne demek.Zaten canım yanmış o an.
Birde üstüne basa basa defalarca aç köpek dedi bana o ne demek ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?