Annemlerden bilezigimi nasil isterım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yorumunuzu okuyunca inanın o söylediğiniz kelimenin doğrusunu bildiğim için utandım Allah rızası için yapmayın ya siz çok yanlışsız kusursuz bir insan mısınız?
Kelimenin doğrusunu bildiğiniz için utandınız mı:) herkez yazın siz de bundan sonra o zaman. Kusursuzum demiyorum ki benim de yanlışlarım olursa beni de düzeltsinler. Konu sahibi de belki öğrenir doğrusunu, öğrenmek kötü bir şey mi sizce?

Kelimenin doğrusunu bildiğiniz için utandınız mı:) herkez yazın siz de bundan sonra o zaman. Kusursuzum demiyorum ki benim de yanlışlarım olursa beni de düzeltsinler. Konu sahibi de belki öğrenir doğrusunu, öğrenmek kötü bir şey mi sizce?
Bilezik konusunda yeterince baskı yapıldı isterseniz herkezi başka sefere saklasaydınız nasıl olurdu ya da siz tümden lügattaki kelimeleri buraya bi kopyalayın da insan ona göre yazsın bi daha madem amacınız öğretmek tam öğretin bence

Bir harfe fazla basılarak yapılmış bir yazım hatası ve yine hatasız kullar.. hanımlar tamam en çok siz biliyorsunuz doğru yazımını :KK52:

biliyoruz kız ayda bi çeyrek alıp koyuyorum köşeye 30 yıla dönerim köşeyi jhgfghg ailenin o kadr emeği geçmiştir bi bileziğin lafı mı olur yani o kadar da sanki kocası ailesine vermiyo para
Herkesin ailesi öyle değil ama bir de o yönden bakalım
Ayda 1 çeyrek yapıyorsan muhteşem 👍

Elektrik direği mi direkt olmasin o?
heeee tamam herşeyi siz biliyorsunuz
şimdi ben orda konu sahibi hanımefendi konuşma şeklinde bilerziğ yazınca ben de onla konuşuyor gibi yazdım bilmişlik taslamayın espriden anlamıyorsanız .
allah allah ilk defa bi konuya yorum yazdığıma pişman oldum yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X