• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemlerden bilezigimi nasil isterım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası kadınlarkulubu değil mi?Muştaki teyze de ,İstanbuldaki üniversite mezunu kız da,evliliğinde mutsuz olan ilkokul mezunu abla da vs vs vs buraya üye değil mi?Kadının şivesi varsa ve bunu böyle yazıyorsa 9 sayfa boyunca bununla dalga geçmek niye?Neden imla kurallarına dikkat edelim ki?Yoksa burası resmi bir kurum mu?Ya da bir okulda yazılı sınav mı?Acaba dışarıda şiveli konuşan bir insana da böyle yorum yapan insanlar var mı🤔Bazı şeyler sadece bilgiyle değil ahlakla da ölçülür.Bence konu sahibi bu tarz insanları asla kâle alıp canını sıkma.Herkes kendine yakıştığı gibi davranır.

ya ben zaten bilenzik le bilâzik i karıştırıyordum, bi de bilerzik çıktı başımıza :KK14: bilen arkadaşlar hangisi nereye takılıyodu? bilezikle farkları neler? madde madde lütfen? tişikkırler
Bende tişikikırler nedir? onu öğrenmek istiyorum birşeye benzetemedim..

Burası kadınlarkulubu değil mi?Muştaki teyze de ,İstanbuldaki üniversite mezunu kız da,evliliğinde mutsuz olan ilkokul mezunu abla da vs vs vs buraya üye değil mi?Kadının şivesi varsa ve bunu böyle yazıyorsa 9 sayfa boyunca bununla dalga geçmek niye?Neden imla kurallarına dikkat edelim ki?Yoksa burası resmi bir kurum mu?Ya da bir okulda yazılı sınav mı?Acaba dışarıda şiveli konuşan bir insana da böyle yorum yapan insanlar var mı🤔Bazı şeyler sadece bilgiyle değil ahlakla da ölçülür.Bence konu sahibi bu tarz insanları asla kâle alıp canını sıkma.Herkes kendine yakıştığı gibi davranır.
Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım
Annenlerin durumu var mı?Eğer durumları sıkışıksa bence söyleme üzülürler.Gerçi ailenin yapısını bilmiyorum.Eğer böyle huyları varsa bilemem.Ama normal şartlarda belki durumları olmadığı için bir türlü geri veremediler.Ya da senden yardım olarak kabul ettiler...

İnsanlar evlilik programi, magazin programi izleyip gune gidecegine 2 kitap okusalardi kurdugu cumlelerle dalga konusu olmazlardi. (Sozum yalniz konu sahibine degil genel dusuncem)
Güne gidecek kadar büyümedim gitsemde fena olmaz. Ama herkez mükemmel diye bir şey yok

Annenlerin durumu var mı?Eğer durumları sıkışıksa bence söyleme üzülürler.Gerçi ailenin yapısını bilmiyorum.Eğer böyle huyları varsa bilemem.Ama normal şartlarda belki durumları olmadığı için bir türlü geri veremediler.Ya da senden yardım olarak kabul ettiler...
Annemlerden hiç istemesem hiç vermezler zaten bu ara almam altın çok yükseldi sadece konu istemek değil beni görmezden gelmeleri hep ben verdim onlar bana hiç Yardimcı olmadı ev hediyemi bile eşime annemlerde hediye aldi havası yaptım. Ama canim sıkılıyor. torunlarına uzaklar babam bir kere haşlik vermedi Bi çikolata almadı oyun oynamadı öldünmü diye aramazlar ben aramasam hergün ben ararim ilk çoccuklariyım birde ilk evlenen diğerleri 22 ,18, 10, yaşinda ben 18 yaşimda evlendim sonra selam vermediler sagolsunlar ben onlara daha çok değer veriyorum çenem düştü kusura bakmayın 😆

Orta Karadeniz'de oturuyorum, bizim orada da bilezik denmez, bilerzik denir. Ne takmışsınız kullandıığı şekliyle yazmasına.
İsteyin kardeşim, 3 ay sonra şöyle bir niyetimiz var, o zamana denk getirin alın diyin, bişey olmaz.

Annemlerden hiç istemesem hiç vermezler zaten bu ara almam altın çok yükseldi sadece konu istemek değil beni görmezden gelmeleri hep ben verdim onlar bana hiç Yardimcı olmadı ev hediyemi bile eşime annemlerde hediye aldi havası yaptım. Ama canim sıkılıyor. torunlarına uzaklar babam bir kere haşlik vermedi Bi çikolata almadı oyun oynamadı öldünmü diye aramazlar ben aramasam hergün ben ararim ilk çoccuklariyım birde ilk evlenen diğerleri 22 ,18, 10, yaşinda ben 18 yaşimda evlendim sonra selam vermediler sagolsunlar ben onlara daha çok değer veriyorum çenem düştü kusura bakmayın 😆
Bunu keske konuda yazsaydiniz , konularinizi detayli yazarsaniz daha güzel yorumlar alirsiniz
Boyle bir aileden isteyin bileziginizi , isterseniz araci sokun isterseniz direkt isteyin ama isteyin

O zaman ailen zaten böyleymiş canım.Bilezikleri verirken geri gelmeyeceğini tahmin etmeliydin.Bence bağışla gitsin sonuçta annen baban.Olmaz mı?

Ben de isteyemem. Kendileri düşünmese kırk yıl geçse gidip de verin ihtiyacım var diyemem. Eşim de böyle. Ablama borç vermiştim geri vermek istediğinde bile inanılmaz mahçup hissettim.

Durum böyleyse isteyin bileziğinizi. Ailenin yapması gereken görevleri yapsalar, gereki fedakarlığı gösterseler biraz daha anlayış gösterin derdim.
Altın borcu böyledir. Düşebilir veya yükselebilir. Verilen borcun değeri sabit kalır.
Daha önceki yorumumda da bahsetmiştim eğer çok arttı derlerse gram gram biriktirsin anneniz.
Daha doğrusu anne kız olarak aranızdaki ilişkinin durumuna göre siz ayarlamalısınız isteme zamanını.

Maşallah buradakılere de alay etmeye konu lazımdı. Bulmuşlar. Kadının belki şivesi öyledir. Herkes sizler gibi anadan doğma mükemmel olmayabiliyor. İnsanı pişman edersiniz konu açıp soru sormaya 😬😬😬 ayıp yani.
Konu sahibi sizde eşinizi araya koyun eşim sordu deyin ona göre verirler diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X