- 28 Mart 2020
- 6.354
- 24.752
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır siz de kısmen yanılıyorsunuz bilezik yazılır bilââzik okunur, inanmayan kuyumcuya gidip denesinÇok ısrar etmişsiniz doğru yazılması için fakat
Bilenzik değil, bilerzik hiç değil bence bilezik![]()
Acilin kızlar biz altinciyizAy gözümden yaş geldi sabah sabah
Harikasınız kizlar
Kitap konusunda kesinlikle katılıyorum. 2 kitap okusalardı kurduğu cümlelerle dalga konusu olmazlardı.
2 kitap daha okusalardı birinin yazdığı yanlış kelimeyi düzeltirken kendileri hata yapmaz daha da komik duruma düşmezlerdi.
2 kitap daha okusalardı empati yetenekleri gelişirdi ve usul öğrenip karşıdaki kişi hata yaptığında nasıl uygun şekilde düzeltilmesi gerektiğini de bilirlerdi.
(Sözüm yalnız burda yapılan yorumlara değil, genel düşüncem)
Sorma ya tamam yazmış etmiş ne bu anaokuldaki çocuklar gibiBen burda yazım hatasına takılıp dalga geçen insanları anlamıyorum uyarabilirsiniz, olmadı espirili bir dil kullanıp daha sonra sorulan soruya yardımcı olmaya çalışabilirsiniz. Siz sanıyorsunuz ki herkes sizin bildiğinizi bilmek zorunda bu ülkede daha türkçe konuşamayan insanlar var bu kadar da empatiden uzak olmasak mı acaba
ne gülmüştüm o bilenzikli konuya daBilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
O çok bilen arkadaşlar kelimeler somut veriler öğrenilir ama insanlık empati ince düşünmek maalesef ki öyle hemen öğrenilmiyor. O okuduğunuz kitaplarda ki verileri duyguları ve fikirleri gerçek hayatta kullanamıyorsanız bilgisayar belleğinden bi farkınız yok gerci bilgisayarlar en azından sizin gibi insanlarla dalga geçmiyorSorma ya tamam yazmış etmiş ne bu anaokuldaki çocuklar gibi
Ya ona bilezik deyin bence..Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye