Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kafadan bende istiyorum ya gerçekten her yorumun ayri olayBilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
Maddi olarak güç durumda olduğunuzu soyleyip bileziklerimi yapabilir misiniz sevgili ailem deyin. Sakın para olarak degil bilezik olarak kabul edeceginizi soyleyin.Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
sürekli kitap okuyan biri olarak söylüyorum ki bazen aceleden mesaj yazarken çok farklı kelimeler yazabiliyorum ,konuyu açan arkadaş adına üzüldüm bu denli alay konusu edildi diye
Aynı Türkçe öğretmeniniz size noktalama işaretlerini, büyük harf küçük harf kullanımı, dahi anlamındaki '-de, - da' nın ayrı yazılacağını öğretmedi mi? Cümlelerdeki anlatım bozukluğundan bahsetmiyorum bile.Türkçe öğretmenim hep derdi ki okulun bahcesinden iceri girdiğiniz an şiveyi aile içinde konuştuğunuz konuşma tarzınızı bir kenara bırakıp İstanbul Türkçesini konuşup yazacaksınız ilerde sizde toplum içine karışıp mevkilere geleceksiniz hiç bisey olmasanızda anne baba olacaksınız çocuğunuz sizden nasil görürse öyle öğrenir siz onlara güzel örnek olun derdi..bende çok iyi Türkçe konusuyorum demiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum...şunuda şuraya bırakayım..
Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
Evet çok haklısınAynı Türkçe öğretmeniniz size noktalama işaretlerini, büyük harf küçük harf kullanımı, dahi anlamındaki '-de, - da' nın ayrı yazılacağını öğretmedi mi? Cümlelerdeki anlatım bozukluğundan bahsetmiyorum bile.
Eminim siz noktama isaretsiz ne yazi yazıyorsunuz nede konuşuyorsunuz :))))))Aynı Türkçe öğretmeniniz size noktalama işaretlerini, büyük harf küçük harf kullanımı, dahi anlamındaki '-de, - da' nın ayrı yazılacağını öğretmedi mi? Cümlelerdeki anlatım bozukluğundan bahsetmiyorum bile.
Konumuz noktalama isaretide degil 3 yaşındaki kizimin bile basit bi bilezik kelimesini koca koca insanlar ne söyleyebiliyor nede yazabiliyor cahilliği savunmak yerine doğruları yazsanizAynı Türkçe öğretmeniniz size noktalama işaretlerini, büyük harf küçük harf kullanımı, dahi anlamındaki '-de, - da' nın ayrı yazılacağını öğretmedi mi? Cümlelerdeki anlatım bozukluğundan bahsetmiyorum bile.
E siz istemeseniz niye versin, dursun köşede madem istemiyorlar demiştir. Aklıma da gelmiyor demişsiniz dert olmuş içinize madem isteyinAnnemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
Çoğumuz diyeyim de sonra aaa ben yapmıyorum diyenler olmasın, çoğumuz kelimeleri yanlış yazabiliyoruz, imla kurallarına uymadığımız hatalı yazdığımız oluyor.Şu alay edenleri dil bilgisi sınavına soksak sıfır alırlar yeminle.
Noktalama işaretiyle nasıl konuşulur bilmiyorum.Eminim siz noktama isaretsiz ne yazi yazıyorsunuz nede konuşuyorsunuz :))))))
Haklısınız konumuz noktalama işareti değil. Konumuz insanların bilmediği, yanlış kullandığı kelimeler değil. Konumuz insanların cahilliği değil. Konumuz konu başlığında yazıyor.Konumuz noktalama isaretide degil 3 yaşındaki kizimin bile basit bi bilezik kelimesini koca koca insanlar ne söyleyebiliyor nede yazabiliyor cahilliği savunmak yerine doğruları yazsaniz